Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 650mb peç ne amk goren de 6 hero geldi sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yani boyut işi genelde grafik ile alakalıdır. Yeni set parçaları felan gelmiştir :P. Yada varolanlara düzenleme yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bende 2gb indi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 genemi searching... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 http://www.cyborgmatt.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 4lgd+4 random kartı 5uncommon ile 28random kartıda 1 wr myhtical bow + dota trade kartı ile takas ettim iyi mi kötu mu ettim anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Yav bu mal valve halen matchmaking systemi oturtamadi dimi? Public gamede 140-150 wini olanla 15-20 wini olanlari ayni oyuna alabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 adam arkadaşıyla girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Flassh said: 4lgd+4 random kartı 5uncommon ile 28random kartıda 1 wr myhtical bow + dota trade kartı ile takas ettim iyi mi kötu mu ettim anlamadımof wr mythical baya iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 powershot animasyonu veriyormuş bow ama peh yani pek farkı yok ki normalinden hahaha tek farkı powershot yaparken bowu yan tutmakmış hahahaha of Lyralei's Breeze bu arada, para verip alanlar dev forumunda ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 knoxville said: adam arkadaşıyla girmiştir. şu basit açıklamayı çoğu kişi akıl edemiyor maalesef. Onu geçtim şimdi yeni hesap açsan, adam gibi oynarsan 10-15 maçta şu anki seviyene geliyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bu waga niye bu kadar kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Flassh said: powershot animasyonu veriyormuş bow ama peh yani pek farkı yok ki normalinden hahaha tek farkı powershot yaparken bowu yan tutmakmış hahahaha of Lyralei's Breeze bu arada, para verip alanlar dev forumunda ağlıyor Ben nwalkayla takasladiydim. Ama eline yakisiyo kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Animasyon degisiyo da cok ahim sahim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 selam pudge itemi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Dark_Soul said: Yav bu mal valve halen matchmaking systemi oturtamadi dimi? Public gamede 140-150 wini olanla 15-20 wini olanlari ayni oyuna alabiliyor? win olayına bakmıyo abi oyun. arkadaşlarla denedik tescilledik. sıfır acc ler açtık. girdik 2-3 oyun oynadık über ötesi mega nooblarla gönül eğlendirdik bi güzel. daha sonra gene high'a attı bizi. 2-3 oyunda ne halt olduğunu anlıyor oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://dotabuff.com/players/26015590/matches son maçlarıma bakılırsa güllük gülistanlık gidiyorum, son 29 maçın 21ini kazanmışım. sadece 2 tanesinde ( son 2 oyunum) 1 arkadaşımla girdim onun dışında hep yalnız giriyorum. arada 3 maçlık yenilgi serisi haricinde hep iyi adamlar geldi. ama o 3 maçta resmen gözyaşları sel oldu sel. heleki slarkla oyunumda 2 türk vardı (ench ve drow) dotayı silmeme ramak bıraktırdılar ulan burdan birileriyse çıksın ortaya adres versin o derece ayar oldum :p velhasılı kelam, mm biraz düzelir gibi oldu sanki emin olamadım ama genelde çekişmeli maçlar dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 RaidenXelRu said: selam pudge itemi olan varmı ? hook var uncommon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 DoGMeaT said: hahaahha compediumdan gelen immortal itemı 9 dolara sattım 1 compedium daha açıp onuda satsam mı diye düşünüyorum hahaha Immortal Blade cikti banada 12.27 dolardan okuttum gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://dotabuff.com/players/50790177/matches random secince daha iyi oynamaya basladim :P Bu sabah ki warlock serisinin ilki random digerlerini ben sectim karsi takimlar absurd olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ping olmuyorsa usa east derim başka bişey demem. ping olmasına rağmen oynuyorum ben 150 ile falan. baya önce bi oyun attım adam all'dan beyler çok kakam var 2 dakka bekleyin dedi. ve bekledik. bir kişi unpause etmedi. adam geldi devam ettik. hani o kadar güzel insanlar var ki bana bile fazla. ne bekleyecem lan bokunu ben senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 profilde gözlerim kanadı cm buildini görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Liebe said: heleki slarkla oyunumda 2 türk vardı (ench ve drow) dotayı silmeme ramak bıraktırdılar ulan burdan birileriyse çıksın ortaya adres versin o derece ayar oldum :p O SLARK SENMİYDİN ADRES VER KARDEŞ ADRES VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çok oynamıyorum dota hatta son zamanlarda yeniden başladım son 20-30 maçtır iğrenç takımlara denk geliyorum naix alıyorum orman gidicem diyorum ok diyolar arkasından 3 tane support alıyolar biriniz kurye biriniz ward alın diyorum herkes itemlarını alıp koridora gidiyo kurye alan yok ward alan yok sonra gidip koridorları dk 10da kaybediyolar bana ağlıyolar naix bize bahmiyi diye en son oynadıgım oyunda da rhasta aldım arkasından adamlar 3 tane daha support aldılar çok gerizekalı insanlar var http://dotabuff.com/players/58231224 5 kere bone fletcher almışım 5 maçta da yenilmişiz fgdgfg ayrıca bu nedir Time Played Period Duration Total 1067y 75d 22h 22m This Month 123y 42d 1h 19m (totalmiş o sfg) sadece bu ay 123 yıl oynamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bir de cok oynamiyorum diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar