Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 afasdf haftasonunda ki dalgadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abiii emeğe saygı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Derece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 atletik fiziğe girdim fitness açmadıkları için, 3. oldum bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Halaoğlu aldı çift kupa :D https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1378710_10202205027032976_2101884698_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 halaoğlunun koltuk altı bile kas yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 helal olsun overall da almış classic vucut geliştirme demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 poz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Jaegerjaquez said: helal olsun overall da almış classic vucut geliştirme demi? yup, kendi bıttırısı bir de overall almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 gz both Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 halaoğlu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 monoscope said: yaklaşık 4-5 aylık bi süreç. 20 kilo verdim, 15 kilo verdikten sonra spora başladım 3.ayım doluyo işte. gayet yemeyi seven nefsine hakim olamayan pis bir şişkoyum hala ama napalım kendi çapımızda düzeltmeye çalışıyoruz. mevcut boy 1.92 kilo 102 http://i.imgur.com/7p4I2Ej.jpgkollar falan çıkmış hacı, vermiştir motivasyonu inceden. kilo vermiş halin mi 102? ben de benzer haldeyim, 188-95 haftaici aksam yemeklerini corba salata, kahvaltıyı da nesfite çevirdim, çok faydasını gordum, sıkıntı da yaratmıyo, oglen nefsini bastırınca. bi 1 ay daha gidebilirsem bi 90lara inersem spora baslayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 evet kilo vermiş halim 102'ydi şimdi 100.5 falan oldum o postu attığım süre boyunca. birşey keşfettim tabi bende oluyo olabilir sadece, akşam yemeği yemediğim zaman öğlen ne yersem yiyim sabah zayıflamış kalkıyorum, akşamlarını sadece sigara + kahveyle falan geçiriyorum. acayip derecede sağlıksız olduğuna eminim kimseye de önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 o simitler sıkıntı ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aksam 19-20'den sonra yememeye bak.Saglikli beslen, aldigin kaloriden fazlasini yakarsan = zayiflarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 evet yan karin kasi yaglarindan kurtulmak icin hareket veya calisma onerisi olan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 herhangi bir şey ipucu: bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ulan 182 boya 68 kilo oldum love handle'larım hala yerinde duruyor böyle olup çalışmayla adonisi koyan falan var mı? yapısal bi durum mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ağırlık çalışman lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 moncici said: ulan 182 boya 68 kilo oldum love handle'larım hala yerinde duruyor böyle olup çalışmayla adonisi koyan falan var mı? yapısal bi durum mu yoksa http://i.imgur.com/4Mgdeq8.jpg yapısal , 2 sene oldu nerdeyse hala gitmedi simitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Cheaz said: moncici said: ulan 182 boya 68 kilo oldum love handle'larım hala yerinde duruyor böyle olup çalışmayla adonisi koyan falan var mı? yapısal bi durum mu yoksa http://i.imgur.com/4Mgdeq8.jpg yapısal , 2 sene oldu nerdeyse hala gitmedi simitler iyi gözüküyor ama vücudun çalışmayı bırakınca çok kolay yağ bağlıyor sanırım o bölge dimi? göbek için de geçerli sanırım aynı şey. kasları büyütünce belli oluyor ama şöyle sıfır yağ durmuyor yani sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Denoyu kim ağlattı yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 babasi bilgisayarin fisini saklamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şu çazı banlayın ya. adam pusuda bekliyor resimlerini koymak için sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aquila said: babasi bilgisayarin fisini saklamis. Abi benim babam bilgisarın fişini kasaya koymuştu ben de kasayı açmaya çalışırken alarmı çalmıştı. ultima online sen nelere kadirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar