Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 herkes tersinde bugun .. tebrikler deno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o el insin bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kanuni said: herkes tersinde bugun .. tebrikler deno. /kowtow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben begendim abi güzel duruyor gögüsler (tu) , sort kötü ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 -Deno- said: olay şaka kaldırmamak değil, şu topic oldum olası amacının dışında işliyor zaten. fotoğraf dışında her türlü geyik dönüyor, fotoğraf kondu mu da bırakın plajmış, havuzmuş derdi kalmasın. illa ayna karşısında, foto model gibi poz vermek zorunda değiliz. fotoğraf koyup 'agalar bi yorum yapın' da demedim ayrıca. çünkü buradaki yorumların %90'ı yapıcı ya da gaza getirici yorumlar olmuyor, hep bir eksikliği dile getirme oluyor. her açıdan muhteşem fotoğraflar bile çekilsen, 'biceps'lerin yok' cevabı alıyorsun. herkes arnold çünkü burda. tostostoron diye ostrojon satmislar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 @deno abi bodyde - leri gormeyince nasil gaza geliyosun ki sadece eksiklerimi gormem soylemem bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 -Deno- said: çünkü buradaki yorumların %90'ı yapıcı ya da gaza getirici yorumlar olmuyor, hep bir eksikliği dile getirme oluyor. her açıdan muhteşem fotoğraflar bile çekilsen, 'biceps'lerin yok' cevabı alıyorsun. lel http://i.imgur.com/yj9OM3K.gif Hepsi sen daha fazla çalış, kendini geliştir diye. Gaz veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lol sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gif iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 vücut tam üçgen giderken bel kısmındaki yağlar olayı bozmuş. gayet iyi tabii. bu arada yorumlar bi garip sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ya onlardan nasıl kurtulucam bilmiyorum, bir ara baya kastım ama cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Yas ilerledikce en zor yag bolgesi sambriyel bolgesindeki yaglar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Geçen gün dips yaparken çekmişler https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/13883_724511214231500_2093799822_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sixpack ler simetrik değil genetik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yaklaşık 4-5 aylık bi süreç. 20 kilo verdim, 15 kilo verdikten sonra spora başladım 3.ayım doluyo işte. gayet yemeyi seven nefsine hakim olamayan pis bir şişkoyum hala ama napalım kendi çapımızda düzeltmeye çalışıyoruz. mevcut boy 1.92 kilo 102 http://i.imgur.com/7p4I2Ej.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 güzel ilerleme bence. o yanlar KANLARININ SON DAMLASINA KADAR savaşacak o yüzden fazla üzülme onlara bakıp devam et sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 monoscope said: yaklaşık 4-5 aylık bi süreç. 20 kilo verdim, 15 kilo verdikten sonra spora başladım 3.ayım doluyo işte. gayet yemeyi seven nefsine hakim olamayan pis bir şişkoyum hala ama napalım kendi çapımızda düzeltmeye çalışıyoruz. mevcut boy 1.92 kilo 102 http://i.imgur.com/7p4I2Ej.jpg öne jiletmi vurdun ? istemiyorsan lazer yaptır süper oluyor... ucuzda okadar pahalı değil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Monoscope :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 @Prudent abi ahahahah aynen ya direkt moral bozma yerim love handlelarım @Editor abi garip bi durum var vücutta kılları bıraktıkça sivilceleniyo mesela göğsün ortasındakiler sırf kesmemekten oluştu bir süre orman gibi dolaşmıştım. @Kanuni eyw abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 -Deno- said: olay şaka kaldırmamak değil, şu topic oldum olası amacının dışında işliyor zaten. fotoğraf dışında her türlü geyik dönüyor, fotoğraf kondu mu da bırakın plajmış, havuzmuş derdi kalmasın. illa ayna karşısında, foto model gibi poz vermek zorunda değiliz. fotoğraf koyup 'agalar bi yorum yapın' da demedim ayrıca. çünkü buradaki yorumların %90'ı yapıcı ya da gaza getirici yorumlar olmuyor, hep bir eksikliği dile getirme oluyor. her açıdan muhteşem fotoğraflar bile çekilsen, 'biceps'lerin yok' cevabı alıyorsun. herkes arnold çünkü burda. Paticik üyeleri oldum olası birbirlerine karşı hafif çekememezlik var zaten. Üzücü ama gerçek kendisinin çok isteyip yapamadığı şeyleri başkasının sahip olduğunu görüp farkettiğinde eksik nokta arıyor. Piskolojik bir hareket zaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dostum pantalonlar bohca gibi olmus. Zayifladigina gore daha kalcaya oturan seyler giymelisin. https://i1.ytimg.com/vi/al-tdoT3gL8/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 daha da zayıflayınca o da bol gelcek sdfsdf o yüzden erteledim alışveriş işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 shredded as fuck :D https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1374931_406489946140026_901884529_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 haftasonu olan dalgadan mı foto ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Jaegerjaquez said: shredded as fuck :D https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1374931_406489946140026_901884529_n.jpg geçmiş olsun abi :( belin kırılıp yeniden yapıştırılalı ne kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar