Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ayak yapıyor açıkçası. kendisi belki zengindir, belki değildir ilgilenmiyorum ama burada gördüğü ilgiden hoşlanıyor. işin ilginci ise adam paralı göründüğü için tüm bu saçmalıkları şirin gören tipler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Topici açan Sequo ya açık mektup: Eğer gerçekten ilgi için açmıyorsan ve insanlara yardım etmek istiyorsan yazılım sektöründeki fırsatları yine bu sektörde olan genç arkadaşlarınla paylaş ki onlarda para kazansın. Geçen mesaj attım belki gözünden kaçtı topicte ama tekrar soruyorum: Bu Asana gibi Trello gibi project management tarzı saas uygulamalar tr de tutar mı klonlasak iş yapar mı? Aptal aptal girişim ortamlarında da sürünmek istemiyoruz adam gibi iş yapıp ürün çıkartmak istiyoruz boş beleş işlerle harcayacak vaktimiz yok. Bize yol göster hakkaten yardım etmek istiyorsan. Deneyimli bir arkadaş olarak. Ha yok amacın ilgi çekmekse onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 7thBreath said: yahu adama muhalif olanlara niye takıldınız ben de bunu anlamıyorum kimse hakaret etmemeli ama ona yanlış geleni belirmesinde de bir sakınca yok. onlar bize de eppek var mi abiciler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 tldr zenginin parası züğürdün çenesini yorar normalde ama sequo'da durum farklı. zengin olan da en çok konuşan da o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 para ne ya çok mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 paticikte bi ağaoğlu eksikti, o da geldi ailecek rahatladık sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cuce said: kıl seyler yapıyorsun diye tepki alınca, servet düşmanlığı bunlar demenin alemi yok. kimse ilk "görev"e bişi demedi. konuyu iki takla atında keyfimizi bulak noktasına getirince tepki gelmemesini beklemek abzürd olur. Lol onuda insanlar istedi. Hayvanmı beslenirmiş birisinin ziline bassınlar kaçsınlar dediler :) Bakın yine diyorum paticik ne istediyse ben onları onu verdim. Sonrada ne ayısın sen ya dediler. Siz prim verdiniz ayı istediniz bu kadar basit. Türkiyedeki önemli olayları bıraktınız. Ne kadar ayusuna geldiniz 2 gündür tamamen olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Saykoleo said: paticikte bi ağaoğlu eksikti, o da geldi ailecek rahatladık sonunda. inşaat şirketi olan aşırı zengin biri vardı bak ne güzel kendi çapında zengindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben başbakanlığın ziline basıp kaçsın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 birisinin dediğin başbakanlıktı yanlış hatırlamıyorsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 adamınbiri said: Saykoleo said: paticikte bi ağaoğlu eksikti, o da geldi ailecek rahatladık sonunda. inşaat şirketi olan aşırı zengin biri vardı bak ne güzel kendi çapında zengindi 400 milyor dolar ciroluk sirkette patronun oglu konumundayim diyen adam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hee aynen. ne güzeldi o. sınıf arkadaşımdı bide. patronun oğlu komundayım biraz talihsiz bir açıklama oldu ama gerisi doğruydu aehfuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Soris said: Topici açan Sequo ya açık mektup: Eğer gerçekten ilgi için açmıyorsan ve insanlara yardım etmek istiyorsan yazılım sektöründeki fırsatları yine bu sektörde olan genç arkadaşlarınla paylaş ki onlarda para kazansın. Geçen mesaj attım belki gözünden kaçtı topicte ama tekrar soruyorum: Bu Asana gibi Trello gibi project management tarzı saas uygulamalar tr de tutar mı klonlasak iş yapar mı? Aptal aptal girişim ortamlarında da sürünmek istemiyoruz adam gibi iş yapıp ürün çıkartmak istiyoruz boş beleş işlerle harcayacak vaktimiz yok. Bize yol göster hakkaten yardım etmek istiyorsan. Deneyimli bir arkadaş olarak. Ha yok amacın ilgi çekmekse onu bilemem. Şu bahsettiğin ortamla alakan olsa türkiyede datingin herşeyden daha çok iş yapacağı konusunda benle hemfikir olurdun. Paticiğe konu açıp meme resmi yapıştır kaç sayfa olacak o konu takip et. Türkiyenin okumuş ve zeki olarak kendilerini nitelendiren insanların ilgi ve alakasının 500 katını diğer kesimden alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 o adam kimdi 400 milyon doların oğlu olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ha öle biri de vardı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dark knight istediniz. oldu :) i am the batman diye çıktı adam sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 "roket adam" said: hacı ben hala anlayabilmiş değilim. adamın biri gelip forumda 'şunu şunu yapın videoya çekin para vericem' diye para dağıtıyor, millet yapıyor parasını alıyor. yapan memnun. para veren memnun. şakşakçı tayfa eğleniyor, memnun. e sağdan soldan laf atanlara ne düşüyor onu gerçekten çözemedim. adam umrumda değil paraya da ihtiyacım yok, ekran kartım da var çok şükür, ama neden bu çekememezlik? bırak kim ne yapıyorsa yapsın, neden ısrarla hakaretamiz cümleler kuruluyo anlayamıyorum. koca koca adamlarsınız ya. bi tane de abartı zengin olsun şu forumda. canı sıkıldığı için ekran kartı yollasın. millete para falan yollasın, ferrari fotosu koysun. onlar nasıl yaşıyor görmüş olalım. olay enteresan yani, şu adamın yaptıkları sıradışı ve enteresan. izliyorum ve vakit geçiyor. ben eğleniyorum. ısrarla görgüsüz diyosanız görgüsüz olsun tamam, görgüsüz bi insan nası yaşar onu görmüş olun o zaman, herifin etliye sütlüye dokunduğu yok, ölümüne trollüyosunuz. kime ne zararı var eeeğğğkkküü. aynı şeyler noyzura için de geçerli. herifin kimseye zararı yok, evet farklı, cins bi adam, alışık olduğum bir tip değil benim de, ama enteresan, yaşıyor adam öyle, niye üstüne gidiyosunuz ki adamın? uyuşturucuymuş, bilmemneymiş, lan bize ne? gezi parkı olaylarında da senin kafayla düşünenler vardı 3 ağaç için ne yakıp yıktınız lan ortalığı diye. işte sen meseleyide 3 ağaç olarak kavramışın helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Kesinlikle acikli fon muzigi lazim bu konuya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bir dakika. Bana internetten hakaret edeni evinden aldırırım diyen adama ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sen cik aradan oteli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Black-ice said: Bir dakika. Bana internetten hakaret edeni evinden aldırırım diyen adama ne oldu? fenerbahçe kalecisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 aldirdi bile, seksdaystan haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Soris said: Topici açan Sequo ya açık mektup: Eğer gerçekten ilgi için açmıyorsan ve insanlara yardım etmek istiyorsan yazılım sektöründeki fırsatları yine bu sektörde olan genç arkadaşlarınla paylaş ki onlarda para kazansın. Geçen mesaj attım belki gözünden kaçtı topicte ama tekrar soruyorum: Bu Asana gibi Trello gibi project management tarzı saas uygulamalar tr de tutar mı klonlasak iş yapar mı? Aptal aptal girişim ortamlarında da sürünmek istemiyoruz adam gibi iş yapıp ürün çıkartmak istiyoruz boş beleş işlerle harcayacak vaktimiz yok. Bize yol göster hakkaten yardım etmek istiyorsan. Deneyimli bir arkadaş olarak. Ha yok amacın ilgi çekmekse onu bilemem. Şu bahsettiğin ortamla alakan olsa türkiyede datingin herşeyden daha çok iş yapacağı konusunda benle hemfikir olurdun. Paticiğe konu açıp meme resmi yapıştır kaç sayfa olacak o konu takip et. Türkiyenin okumuş ve zeki olarak kendilerini nitelendiren insanların ilgi ve alakasının 500 katını diğer kesimden alıyorsun. Senin sadece dating siten mi var? Başka bir girişimin yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 axedice ölürse seqodan önce çok adam var süpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 chrome said: dark knight istediniz. oldu :) i am the batman diye çıktı adam sonunda :) dark knight değil, daha çok twoface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar