patrickstar Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 selamlar, 45234. kez sormak bana kısmetmiş, uzun zamandır aklımızda olan bir çift bisiklet alalım da hafta sonu sahilde eşimle 5-10km bineriz hayaline şu an çok yakınız, artık bir karar vermek gerekiyor. amacımız, haftada 1-2 kere sahilde 2-3 saati geçmeyecek keyfi sürüşleri yapmak. bu iş için ayırdığımız bütçe de toplamda 2 bisiklet için 2bini geçmez herhalde. genel olarak şehir bisikletlerine bakmaya başladım, bizim için giriş seviyesi olacak bir hobi, hayatımıza ne kadar sokacağımızdan da emin olmadığımız için şimdilik bu bütçe ile bir giriş yapalım sonrası ne gösterir bilinmez kafasındayız. bir el atarsanız şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 2 tane sehir bisikleti isini gorur,alirken yaninda 2 kask,2 adet suluk ,2 de eldiven al.gece sureriz diyorsan reflektor yelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 güzel yanıt... Şehir bisikleti emniyet ekipmanı aydınlatma ve reflektörler o fiyata olmaz pek ama. Keyifle kazasız dertsiz sürüşler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 şehir bisikletlerine bakıyorum ama hangisine bakmak gerek işte orası karışık :) baya araba almak kararsız bıraktı beni, varsa bu fiyata düşünmeden al biz kullandık çok memnun kaldık denilebilecek bir model çok makbule geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Lectre said: okumadım hiç konuyu sorayım, benim boy 197 şimdilik dağ tepe çıkmam çok ama şehiriçi kullanım için bisiklet arıyorum çok yüksek fiyatlı olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Fiyat göreceli şimdi aralık versen daha rahat yardımcı olurlar sanki Kime 300 kimine 600 kimine göre 2000 TL uygun fiyat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 h.sonu maltepe sahilin ilerisine kadar gittik maltepe sahil çok iyiymiş lan hayvani bisiklet yolları ve veledrom falan var. gerçi kask yok diye almadılar ama bir sonraki sefere artık. caddebostan'a doğru olan turların yerine artık o tarafa gidicez. gerçi caddebostan migros'un keyfi ayrı ama nese. http://i60.tinypic.com/venes2.jpg maltepe'deki sahil parkını geçince mangal dumanları başlıyo ve bisiklet yolu algısı yok oluyor anında o yüzden ilerisi henüz yeterince medeni değil heh. şimdilik sınır noktamız orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Kasksız binmeyin be olm, kafa çok değerli ve çok kırılgan. Hafif bi Limar kask (veya dengi) alın takın süekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Bugün önüme ansızın araba çıktı fren yapıp kaydım düştüm, kask olmasa çıplak kafayı gömüyodum. Ay lav kask Benim lastikler kabaklamış btw ani frenlerde fena atıyo arka, altı ayda bi değiştiricez mi yoksa benim lastik mi dandiriymiş? Schwalbe maraton alsam o da erir mi altı aya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Erimez. Patlamaz. Kaymaz. ŞAHANE lastiktir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 haftasonu caddebostan taraflarında bisiklet sürülmüyor. maltepe boşsa oraya gidelim biz de bari. bisiklet yolunu ciddiye alan kesim %5 falan. bi gün bisiklet yolu tıkanıkken sağa kırdım yürüme yolundan geçtim. aptal karının biri de arkamdan bisiklet yolundan sürmüyorlar falan dedi sdfs. ulan çekilsen sürecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 böyle sahilde araba çizen tipler görürseniz yazarsınız değil mi onun dışında bisiklete binmek tabii ki çok güzel de kız tavlamak için adada bimnmeye benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mal said: bende verdim siparişi yarın geliyor https://farm8.staticflickr.com/7694/16656337033_9c773c9004_c.jpg bisikletin rengini beğenmedim. bej gibi duran yerler limonata sarısı gibi bişey oluyordu güneş altında. söktüm boyadım spreyle http://i.hizliresim.com/O0DmzD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Güzeldi yaw Mal Bey. Neyse içine sinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 beldesan vardı bi de ona ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 evet abi fotodan çok güzel görünüyor. ama gerçekte güneşin altında kırık beyaz olan yerler çok açık fosforlu limonata rengi oluyordu bildiğin. utanıp binemiyodum bisiklete sdfsd. fotodaki gibi görünse bile bu boyadığım kahverengiyi tercih ederdim yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 birde böyle görüpte boyamaya kalkışmayın sprey boyayla oluyomuş diye. çok incelikleri var ve çok uğraştırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 abi rengi kötüymüş ve nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde daha boktan bi renk bulup boyamışsın ya. bok rengine boyamışsın lan literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 rengi tam olarak 3 litre bira üzerine sıçtığın 4 adet taksim burgeri kıvamında. yani bu kadar benzeriliği istesen dyo renk pınarında veremezsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 1.5 gün felan photoshop başında oturup tam bu rengi aradım. berem pantolonum içliğim felan hep bu rengin tonları. oto boyacıya gidip tam bu rengin kodunu verip sprey kutuya bastırdım. bu boyanın yaş hali. kurudukça eflatun mu kahverengimi lila mı belli olmayan bir renge dönüşüyor tam istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 işte tam o renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 neyse ki elektrostatiğe sokmamışsın, iki gün sonra atar o boya da rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 çok kötü renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 aliminyum kadroya olmuyormuş elektro statik. boyacı vernik var boyanın karışımında dedi. bildiğin araba boyası. astarı felanda sağlam yaptım kenarı köşesi atsın sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Adam özenmiş uğraşmış güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar