Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Steam'de Syndicate preorder'ımı iptal ettim ama zamanında parayı çektirdiğim kredi kartım artık yok, dolayısıyla 220 TL Steam Wallet param oldu. Bir şey almak isteyen varsa parayı bana yollasın da ben gift edeyim hayrına :)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar amazondan alınmış rainbow six siege cd key'i var elimde, bana ücretsiz bir şekilde geldi, sanırım 180 tl steam'de, daha ucuzu da vardır elbet, 150 e verip geçeceğim isteyeniniz varsa.
Mesaj tarihi:
axedice özel fiyatı 200 dele

benim bildiğim bütün uplay oyunları uplay'e bağlanmayı gerektiriyor, hangi platformdan aldığın fark etmiyor.

axedice çamurlamasın, key'i ben bile görmedim, tıklayınca çıkıyor key, tıklamıyorum asdasd. beta vs. için kullanılmadı, öyle bir olayı varsa alan kullanır, herhangi bir hesaba tanımlı değil key.
Mesaj tarihi:
30 dolara ebay'den bulabilirsiniz o kodu.
Açıklayayım. nVidia sistem alanlara kod veriliyor, uPlay'de aktive edip ister Rainbow Six Siege, ister Assassin's Creed Syndicate alabiliyorsunuz. Bu voucher'ları ebay'de 30 dolar civarına satıyor millet.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Steam keyi olsa da Uplay çalıştırmıyor mu her türlü? Bence 90 liradan fazla etmez. Bide ikinci el, en fazla 50.

Steam Key UPlay'i kapsıyor da tam tersi keyin özelliğine bağlı oluyor. Steam Library'de olması update, DLC, sil-kur işleri için daha rahat.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...