Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 steam halloween sale yapmıyorduki yahu, 1 winter 1 summer sale yok mu. Event varsa bile saçma sapan korku oyunlarına indirim gibi bir şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Steam'de Syndicate preorder'ımı iptal ettim ama zamanında parayı çektirdiğim kredi kartım artık yok, dolayısıyla 220 TL Steam Wallet param oldu. Bir şey almak isteyen varsa parayı bana yollasın da ben gift edeyim hayrına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Parayı alıp hayrına nasıl olacak orasını tam şey edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 giftin gifti oluyor mu? Bana birisinin giftlediği şeyi başkasına giftleyebiliyor muyum library e eklemediysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 DareJedi said: Parayı alıp hayrına nasıl olacak orasını tam şey edemedim. hayırı sen yapmış olacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 capcom humble bundelına 15$ verilirmi? sf4 var oynayabileceğim birtek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 arkadaşlar amazondan alınmış rainbow six siege cd key'i var elimde, bana ücretsiz bir şekilde geldi, sanırım 180 tl steam'de, daha ucuzu da vardır elbet, 150 e verip geçeceğim isteyeniniz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 greenmangaming'te %20 indirimle ve 2.90 kur ile 140tl şu an. balta.jpg edit:steam keyse seninki başka tabi. bu uplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 hepsi uplay'dır ya, oyunun çıkmasına daha baya var, çıkacağı dönemde satarız o zaman da 20% olursa 120 e veririz, sorun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Amazondan ücretsiz cd key nasıl geldi ben orada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 customer service ile sevişiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ben sana 150'lik başka oyun alıp gift edeyim, sen bana RSS ver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 nagit çalışır beyler https://media0.giphy.com/media/7RDFd7vrISPu0/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Steam keyi olsa da Uplay çalıştırmıyor mu her türlü? Bence 90 liradan fazla etmez. Bide ikinci el, en fazla 50. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 axedice özel fiyatı 200 dele benim bildiğim bütün uplay oyunları uplay'e bağlanmayı gerektiriyor, hangi platformdan aldığın fark etmiyor. axedice çamurlamasın, key'i ben bile görmedim, tıklayınca çıkıyor key, tıklamıyorum asdasd. beta vs. için kullanılmadı, öyle bir olayı varsa alan kullanır, herhangi bir hesaba tanımlı değil key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Tıklanmamış key diye satarak cinsiyetçi - bekaretçi toplum algısına hizmet ediyor. 40 liraya düştü fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 forum içini saymayı unutmuşsun, rahat 25'e düşer o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 30 dolara ebay'den bulabilirsiniz o kodu. Açıklayayım. nVidia sistem alanlara kod veriliyor, uPlay'de aktive edip ister Rainbow Six Siege, ister Assassin's Creed Syndicate alabiliyorsunuz. Bu voucher'ları ebay'de 30 dolar civarına satıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 http://www.haberler.gen.al/resim/09/10/meyve-soslu-tavuk-doner-yapti-simdi-taleplere-yetismekte-zorlaniyor-1.jpg dükanın önünü kapatmayın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 "and my AXE" geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 LathspeLL said: 30 dolara ebay'den bulabilirsiniz o kodu. 1 dolara da bulursun eminim, kod bu, yan yana rakamlar yazınca bir araya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 axedice said: Steam keyi olsa da Uplay çalıştırmıyor mu her türlü? Bence 90 liradan fazla etmez. Bide ikinci el, en fazla 50. Steam Key UPlay'i kapsıyor da tam tersi keyin özelliğine bağlı oluyor. Steam Library'de olması update, DLC, sil-kur işleri için daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 burayı unutmuşum, 110 aktif fiyatı, ilgilenen olursa pm atar, bebişleri beslemeyelim gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 fallout'lar %66, paketler %50 indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar