pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 eker camlica dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ben Pınar'ın ayranını daha çok beğeniyorum. Eğer ayranı mikserde yapmaya kalkarsak çok köpürüyor ve o ayran tadını yakalayamıyoruz. Eker 1-2 kere almıştım sanırım tadı çok ekşiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 1 hafta sivri biberi ayranın içinde bekletirsen cok ilginc tad bir tad olusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Undisclosed said: Sek naneli ayran :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ayran içtim ne yapayım osurayım mı? https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002421_154891764696228_1957863514_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 abi doktora laf söyleyen eleman osuran polis değil mi ? edit : ha sende yazmışsın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 su yerine soda kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ya bu cam şişede ayran içerdik, izmirde kömürde sandviç yanında o çok iidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Süzme yogurt ayran en hardcore ayran. Hey ayran candır da süzme yogurt ayran böyle güp güp güp ayran. WUB WUB WUB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bu da cok efsane; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 çıralı ayran ezer geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ayran+soda+nane+buz deneyin lan bide çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 tavacı recep ustanın ayranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ginaly said: tavacı recep ustanın ayranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ginaly said: tavacı recep ustanın ayranı. Kesinlikle. Adamlar nasıl yapıyor bilen eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Tikveşli ayran 1 numaradır ancak sadece McDonald's gibi bazı yerlerde bulabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 tuzsuz güzel ayran, sırf su ile yoğurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Abi 7-8 yaşındaydım, Ege kıyılarında dolaşa dolaşa tatil yapıyoduk o aralar anne-baba-ben ve arkadaşları şeklinde. İşte oralarda yol kenarında arabayı köylülerin işlettiği yerler oluyordu (halen var da eskisi gibi değil hiç biri). Hani şu kaynak suyunu güldür güldür boruyla boşa akıtarak araba yıkatan yerler... Onlardaki yayık ayranı başka hiç bi yerde yoktu olm. Bunu içmeyen hayatını eksik yaşıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 lan cümle yazarken bilgisayarın başından kalkmıştım, geri oturunca saçma sapan bitirmişim aradaki cümleyi asdfgdsg. editleyemen de bu saatten sonra. Mr_Hand said: Abi 7-8 yaşındaydım, Ege kıyılarında dolaşa dolaşa tatil yapıyoduk o aralar anne-baba-ben ve arkadaşları şeklinde. İşte oralarda yol kenarında arabayı köylülerin işlettiği yerler oluyordu (halen var da eskisi gibi değil hiç biri). Hani şu kaynak suyunu güldür güldür boruyla boşa akıtarak araba yıkatan yerler... Onlardaki yayık ayranı başka hiç bi yerde yoktu olm. Bunu içmeyen hayatını eksik yaşıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sunu adim bu gun, tadi cok iyi cikti: http://www.anadolusuturunleri.com.tr/upload/ifotolar/311_hg.jpg Anadolu Süt de yaziyor ustunde. Ayran, peynir, yogurt ve tereyag yapiyorlar sadece ama peynirleri cok kotu. Otekiler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bu arada "Yaz sıcağında ayran içerek serinleyin" sloganiyla Malatya'da kampanya baslamis. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bizim milli içeceğimiz ayrandır’ sözünün moral değerlerini yükselttiğini söylemisler. Bu da posterboy'lari: http://www.antalyainternethaber.com/wp-content/uploads/2013/05/masub-yaz-sicaginda-ayran-icerek-serinleyelim-4588367_4001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Eker yoksa Sütaş'tır abi bence en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bir de hijyen mijyen gibi kriterlerin varsa zaten direk Sütaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar