Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diren Haydarpaşa


Aiko

Öne çıkan mesajlar

ya biri bana açıklayabilir mi hangi iyileştirme çalışması 24 ayda bitiyor. adamlar 2 senede 3. köprüyü dikicekler gelmişler burda kıçıkırık iyileştirme, restorasyon çalışmasına 24 ay süre vermişler. ben tek başıma çalışşsam bile 24 ay sürmez bu ne yahu.

bu 2 sene boyunca tren hattındaki yolcu sayısının minibüs yoluna kaymasıyla bence, zaten sıkışık olan minibüs yolu daha bi çekilmez hale gelicek.

haa dersenizki metro kullansana, trenyolu ile metro yolu arasında çok fazla mesafe var. misal ben göztepede oturuyorum göztepe tren istasyonundan eve yürümem 5 dk fakat göztepe metro istasyonun eve gitmem 30 dk'dan fazla :S:S

sinirliyim çünkü akşamları eve dönüşüm minimum +1 saat geç olacak. ve bazı sabahlar kartala gitmem gerekiyor trenle o da en az bi saat :S

hadi herşeye isyan ediyoruz herşeyi boykot ediyoruz bunada edelim

#direnhaydarpasa

http://www.tcdd.gov.tr/upload/Images/BannerImages/pendiksogutbuyuk.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Otobüs sayısını filan arttırsalar bari ya o yolcu yükünü başka nasıl çekicekler hiç bilmiyorum. Minibüsler zaten konserve gibi hava alıcak yer yok, daha fazla yolcu kaldırmalarına imkan yok(şöför açısından var tabi ama yani yolcu açısından yok).

pff yol işgencesi zaten rezaletti şimdi daha beter olucak. 2 sene ne ya?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
abi hala her akşam nefretimi döküyorum birşey değişmedi. hala hiç bir çalışma yok. tren yollarının olduğu yerde bir kaç özel araç gidip geliyor, ara sıra kamyonlar geçiyor o kadar.

akşamları ikitelliden kadıkoye 40 dk'da gelirken, kadıköyden minibüsle göztepeye gelmem 1 saati geçiyor bazen. fb maçı varsa o gün yürüyorum eve daha çabuk gidiyorum :X

şimdi birde metro çalışması ayağına erenköy minibüs yolunu tek şeride indirmişler çift taraflı. söğütlüçeşmede 1 senedir süren boklu dere ıslahına hiç girmiyorum bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim merak ettiğim bir konu var, çok bilgi bulamadım.

Ben gebze'den hızlı tren'e binsem, söğütlüçeşmeye kadar her istasyonda duracak mı? Yoksa Pendik - Kartal - Bostancı gibi ana istasyonlarda mı duracak sadece?

Bunun ücreti falan ne olacak bilgi verildi mi?

Öbür türlü Marmaray ile Gebze - Söğütlüçeşme yapmak zaten yine 1 saatten fazla surer, 30 durak falan arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin gibi eskisi gibi olur. Şehirler arası seferler ana duraklarda durur.

Bu arada aranızda bakan oldu mu hiç yeni Haydarpaşa banliyo hattına? Benim anladığım bir yerleden bir şekilde D100 deki Kartal-Kadiköy metro hattına bağlanıp öyle Kadıköy'e gidecek, eskisi gibi Söğütlüçeşme-Haydarpaşa yapmayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bir çalışma var gibi ama çoook yavaş ilerliyor. Ethem Efendi Caddesindeki köprüyü yıktılar 1 ay evvel falan, biraz ilerideki alt geçit yıkıldı ve üst geçit olarak açıldı orası falan.

Yani birşeyler yapılıyor ama o kadar yavaşki çıldırtıyor yarattığı sorunlar. Ve bu uzun süre devam edecek belli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...