Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ya biri bana açıklayabilir mi hangi iyileştirme çalışması 24 ayda bitiyor. adamlar 2 senede 3. köprüyü dikicekler gelmişler burda kıçıkırık iyileştirme, restorasyon çalışmasına 24 ay süre vermişler. ben tek başıma çalışşsam bile 24 ay sürmez bu ne yahu. bu 2 sene boyunca tren hattındaki yolcu sayısının minibüs yoluna kaymasıyla bence, zaten sıkışık olan minibüs yolu daha bi çekilmez hale gelicek. haa dersenizki metro kullansana, trenyolu ile metro yolu arasında çok fazla mesafe var. misal ben göztepede oturuyorum göztepe tren istasyonundan eve yürümem 5 dk fakat göztepe metro istasyonun eve gitmem 30 dk'dan fazla :S:S sinirliyim çünkü akşamları eve dönüşüm minimum +1 saat geç olacak. ve bazı sabahlar kartala gitmem gerekiyor trenle o da en az bi saat :S hadi herşeye isyan ediyoruz herşeyi boykot ediyoruz bunada edelim #direnhaydarpasa http://www.tcdd.gov.tr/upload/Images/BannerImages/pendiksogutbuyuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Londra içindeki hatları 3 günde sıfırdan süper hızlı trenler için kaldırıp yeniden döşeyen adamlar bizimkilere essleri ile gülerler.. 24 ay nedir la? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 acele işe şeytan karışır ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 en azından vaktinde biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Otobüs sayısını filan arttırsalar bari ya o yolcu yükünü başka nasıl çekicekler hiç bilmiyorum. Minibüsler zaten konserve gibi hava alıcak yer yok, daha fazla yolcu kaldırmalarına imkan yok(şöför açısından var tabi ama yani yolcu açısından yok). pff yol işgencesi zaten rezaletti şimdi daha beter olucak. 2 sene ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ingilterenin tren sistemine hayranim gercekten, londradan edinburgh a 4 saatte gidiyosun rahat rahat, mis gibi izleye izleye. Diger sehirler arasi zaten metro gibi 10-15 dakikada bir her yere. demiryollarin ne kadar gelismisse o kadar gelismis bir ulke oluyorsun derlerdi inanmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 durmak yok yola devam beter olun asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Abi Ankara'daki çayyoluna metro çalışması tam 6-7 aydır İnönü bulvarından çıkamadı ses etmiyoruz. 29 ekimde açılacak dendi en son ama ben hiçbir ilerleme göremiyorum. Eskişehir yolunun sabah saatlerinde tıkanık olması da beni deli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 adamların olayı bu zaten. yakında star tower yapıcaz da derler, 14 yıl sonra kapılarını koymuş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ben bittim yaa trendeki kıza açıldım açıldım yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi hala her akşam nefretimi döküyorum birşey değişmedi. hala hiç bir çalışma yok. tren yollarının olduğu yerde bir kaç özel araç gidip geliyor, ara sıra kamyonlar geçiyor o kadar. akşamları ikitelliden kadıkoye 40 dk'da gelirken, kadıköyden minibüsle göztepeye gelmem 1 saati geçiyor bazen. fb maçı varsa o gün yürüyorum eve daha çabuk gidiyorum :X şimdi birde metro çalışması ayağına erenköy minibüs yolunu tek şeride indirmişler çift taraflı. söğütlüçeşmede 1 senedir süren boklu dere ıslahına hiç girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bende bir an evvel bitmesini istiyiorum avrupa yakasında son bi kaç aydır iyi çalışıyolar duraklar vs başlandı ilerledi daha sanat yapıları vs de bitti gibi küçükçekmece ye kadar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 oooo eski habermiş :) hala bitmedi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 forgiver'ı görünce gözlerim buğulandı :( bıraktığın miras benle sürecek master sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 farklı nick le yazıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Benim merak ettiğim bir konu var, çok bilgi bulamadım. Ben gebze'den hızlı tren'e binsem, söğütlüçeşmeye kadar her istasyonda duracak mı? Yoksa Pendik - Kartal - Bostancı gibi ana istasyonlarda mı duracak sadece? Bunun ücreti falan ne olacak bilgi verildi mi? Öbür türlü Marmaray ile Gebze - Söğütlüçeşme yapmak zaten yine 1 saatten fazla surer, 30 durak falan arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Dediğin gibi eskisi gibi olur. Şehirler arası seferler ana duraklarda durur. Bu arada aranızda bakan oldu mu hiç yeni Haydarpaşa banliyo hattına? Benim anladığım bir yerleden bir şekilde D100 deki Kartal-Kadiköy metro hattına bağlanıp öyle Kadıköy'e gidecek, eskisi gibi Söğütlüçeşme-Haydarpaşa yapmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Kiziltopraktan geciyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Yok hat güzergahı değişmiyor, yine haydarpaşa son durak. Marmaray söğütlüçeşmeden ayrılık çeşmesine dönecek, normal banliyö haydarpaşa'ya gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Iyiymis o zaman ben aktarma Olacak diye korkmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Hattın şu anki durumunda ralli düzenlenebilir, o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ralli kötü anlamda kullanılıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Yani bir çalışma var gibi ama çoook yavaş ilerliyor. Ethem Efendi Caddesindeki köprüyü yıktılar 1 ay evvel falan, biraz ilerideki alt geçit yıkıldı ve üst geçit olarak açıldı orası falan. Yani birşeyler yapılıyor ama o kadar yavaşki çıldırtıyor yarattığı sorunlar. Ve bu uzun süre devam edecek belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yaklaşık 1 yıl ohl projede battığı için işler durdu. Sonra bi yerlerden tarihi eser çıktı çaktırmadan onları toplamaya kastılar. Şimdi tekrardan çalışıyorlar ama o uzun duruş böyle bir çalışma olduğunu unutturdu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar