Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 tamam onu önce de söyledin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 dedim ama son olarak şuna da değinmek gerek atlamışım, şimdi kimse koç burcu şöyledir, boğa burcu böyledir diye yıldızlara falan bakarak çıkarım yapıyorlar, diye düşünmüyor dimi? yani falcıların falan böyle yaptıklarını falan düşünmüyorsunuz diye umuyorum. fal işinin en önemli kuralı, yani gerçekten "sihirli" bir yeteneğin yoksa, müşterini kafalamak için onun hakkında mümkün olduğu kadar bilgi sahibi olmak ve ona göre bir gelecek senaryosu yapmaktır. piyasada çalışan "hoca"lar tabirciler falan artık ne deniyorsa genelde bu şekilde çalışıyorlar bildiğiniz gibi, kızın uzatmalı sözlüsü var diye öğrenirse onun üzerinden falda çıkmış gibi kurgu yapıp ilerliyor falan. bu burç karakter tasnifleri de bence benzer bir amaca hizmet ediyor. yani adamlar bir şekilde böyle bir tasnif yapmışlar ve kendi yorumlarında kullanıyorlar, tabi bunu yıldızlara falan bakarak yaptıklarını düşünmüyorum. çünkü elde böyle bir veri olmadan falcılık işine pek girmezler. yani kızın uzatmalı sözlüsü gibi sabit bir veri lazım ki etrafı doldurulabilsin. ha ister gezegenlere bakarsın, ister zar atarsın, ister kafadan sallarsın orası beni alakadar etmiyor. yani bu falcılar pekala zaman içinde bu şekilde bir bilgiyi zamanla üzerine koya koya geliştirmiş olabilirler ve bunun %50 oranda doğruluk payının olması bile onlar için yeterli çünkü, 10 kişiden 5 şini kafalayabilirlerse bunların 3 de devamlı müşteri olsa bu güzel sayı ve karlı bir iş manasına geliyor. tabi buradan benim meseleme gelirsek, adamların kerteriz noktası olarak aldıkları bu verileri ben ne derece kullanabilirim onun derdindeyim. dediğim gibi bunları yıldızlara bakarak üfürmüyorlar ve yaptıkları iş için önemli bir etmen bunlar, metafizik bir tarafı olduğunu da düşünmüyorum ha bu veri senin için yeterlidir veya değildir, veya lüzumludur veya değildir, veya tahmin oranı senin kesitinde olumsuzdur bilmem ama bu iddiaya cevap "burçlara mı inanıyorsun" bayalığı olamaz, çünkü öyle bir şeyden bahsetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Cokomantis said: büyünün (böyle "7 köpeğin 7 gece işediği mezar toprağını sevgilinin ağzına sürücen uyurken" tier) cinlerin falan gerçek olması, hatta benim çok çalışıp magic missile atabilme ihtimalim, şimdiye kadar yaşamış 100 milyar küsür insanın karakter özelliklerinin doğduğu güne saate göre şekillenmesinden (ve kategorize edilmesinden) daha olası bana göre.NASIL BÜYÜ YAPARIZ ONU ANLAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 neden bahsediyon ahaha yazma bi sal bogulcan şimdi bataklıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 2 tane bufalo taşağını alıp suratına suratına vurucan sonra da üfliycen işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 islama inaniyorsan zaten yaziyor kuranda buyu var diye. Beraberinde geliyor. Burc olayida keske istatistiki olsa, bisi cikarsalar. Ama oyle bile yapilsa korelasyon nedensellik icermeyebilecegi icin yine sacma diyebiliriz. tabi inanc konusunda tartismayi baya sacma buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Kuranı tersten okuyunca büyü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Peki büyü varsa küçül de var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Cokomantis said: büyünün (böyle "7 köpeğin 7 gece işediği mezar toprağını sevgilinin ağzına sürücen uyurken" tier) cinlerin falan gerçek olması, hatta benim çok çalışıp magic missile atabilme ihtimalim, şimdiye kadar yaşamış 100 milyar küsür insanın karakter özelliklerinin doğduğu güne saate göre şekillenmesinden (ve kategorize edilmesinden) daha olası bana göre. ben öyle bir şey iddia etmiyorum, doğduğu saate göre şekilenmiyor, o şekilde tasnif ediliyor, klasör klasör gibi gerçekten okuyormusunuz başlığı yoksa görünce spontane mi yazıyorsunuz? yukarıda da anlatmaya çalıştığım gibi belirli zamanın birinde falcının biri bir kategori metodu geliştirmiş, çevresinden veya müşterilerinden verileri toplamış ve belirli bir formül içinde değerlendirmiş ve ortaya böyle sonuçlar çıkmış olabilir. zaman içinde ardından gelenler bu formüle yeni datalar eklemiş olabilirler bu gün istatistik diye bir bilim var, benzer şekilde ilerliyor ve misal babil tapınaklarında istatistik biliminin ilk örnekleri uygulanmış olabilir. olabilir çünkü bunlar atla deve şeyler değil atomu parçalamıyor kimse, yıldızlara bakıp hareketleri yazmak gibi insanlara bakıp yazıyorlar işte, merak ve belirli sistemi oluşturacak zeka olduktan sonra çok basit bir iş. ne diyorum "olabilir" çıkarım zira bu, olmaya da bilir ama olması gerektiğini düşünüyorum zira dediğim gibi fal işinin olmazsa olmazı kişisel veriye sahip olmaktır, bunun dışında misal antik yunanda kuş falı bakarlarmış, kuşun uçuşuna göre tahminler yaparlarmış, tabi kuşun uçuşunun yorumlanmasının belirli bir ajandası var ona göre yorum yapıyor. bu falın nasıl diyelim ruhu veya var olması için bir şeye tutunması gereken bir şey. mesela boş zamanı çok olan bir rahiptin ve tapınağın bahçesinde yatarken kuşları izleyerek böyle şeyler uydurdun, atıyorum kuş uçarken aniden ters salto yaparsa başına felaket gelecek diye notların var. bunlar tek başına bir işe yaramaz niye? çünkü bir adama "başına büyük kötülük gelecek bak ters salto" dersen, ne gelecek, ne zaman gelecek diye sorar zira önemli olan budur. zira kötülük gelme veya gelmeme oranı herkes için yarı yarıya ya gelir ya gelmez ama mühim ve falcı olarak sana ün getirecek olan kısmı ne zaman ve nasıl olduğunu bildiğin zamandır. bu kuş falcısı için iş nispeten kola zira, tapınağa gelen bir komutansa ayrı, gemi katanı ise ayrı kehanet verebilir. burada komutan veya gemi kaptanı işte doğum tarihlerine göre tasnife denk geliyor zira başa dönersek, bir yıldız falcısı neye göre fal bakacak, falın ruhu nerede, kerteriz noktası nerede? gökte sonsuz yıldız var, kiminki kime denk geliyor nasıl ayıracaksın? uranüs geçerken plutona pandik atmış bu bir manaya gelir diye uydurdun ama bu bilgiyi kime satacaksın? "falıma bak ey rahip işte paran" diyen tüccara uranüsün yatığı terbiyesizliği nasıl satacaksın? kutsal kuş değil ki bu, bana ne diyece uranüsten diyecek adam işte burada, adamlar zeka örneği ortaya koyarak belirli bir sitem geliştirmişler bence bu çok bariz fal işi din gibi bir şey değil, kişi sonucu şimdi veya yarın görmek ister. mesela yaptırdığın büyü cennette işe yarıyacak diye satış yapamazsın, fala inanırım ama tutmasa da olur diye bir müşteri kitlesi yok. bir şekilde inandırmam lazım yarı yarıya şansla başımıza kötü bir şey gelebilir. bu basit bir bilgi. ama ne zaman ve nasıl gelir para eden kısmı bu. bunu nasıl paraya çevireceğiz? kime nasıl satacağız, bir komutanın savaşta ölme olasılı, ev hanımdan fazladır, savaşa giden bir komutanın savaşta ölme olasılı, savaşa gitmeyen karakol komutanından fazladır, veriye göre oranı yükseltiyoruz ama ne kadar yeterli ya biraz çeşni katarsak yemeğe, biraz baharat? karakter özellikleri mesela nasıl olur, mesela savaşta ilk hücumda öleceksin desek ve doğru çıksa büyük başarı sağlar. ben savaş örneğini verdim ama gündelik aşk işleri için dahada karlı ve basit. adam yaptığı tasnif ile kadına o burçtan uzak dur derse ve doğru çıkarsa? sonuçları gayet tahmin edilebilir, çok karlı bir iş olur bu, üstelik o zamanlarda... bu kadarını ben düşünebiliyorsam, o ortamı hayal edin, bir sürü kehanet merkezi ve metot, ve çuvalla para kaldırıyor bu adamlar, savaş gitmeden önce geliyorlar, evlenmeden önce geliyorlar, denize açılmadan öne geliyorlar, tohum ekmeden önce geliyorlar, kutsuyorsun gidiyor ama birde kehanet yaparsa ne kadar daha kar edersin? bunu düşünmüyor diyemeyiz. ya bu kehanetlere birde güzel bir dayanak yaratırsak doğum hakkına göre gezegenler belirliyor, allah allah, bir tarafta sıçarak uçan güvercin bir tarafta gezegen! tamam düzeni kurduk, güzel bir düzen ama işte işleye bilmesi için bize bu dünyadan metafizik veya fala bağlı olmayan bir bilgi lazım, işte burada gezegenlere ve doğuma göre sınıflandırdığımız insanları, istatistik formülümüzü, data ile doldurmaya başlıyoruz ki bu diğer aşamalardan oldukça basit bir iş, tunç devrinde bile... neyse bu sefer kesin gidiyorum, ahanda bastım [ Çikis Yap ] a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Bi tek siteyi çıkış yap ile kapadığını okudum, yetti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 yeter bullylediğiniz dicem ama adam feamer yani. güle güle hiçbir zaman ne anlatmaya çalıştığını anlayamadığım adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Bir de aklima erzurumlu ismail hakkinin marifetnamesi geldi. Onda da fiziksel ozelliklere gore kategorizasyon vardi Gozleri ayrik olan ahmak olur Gotu yere yakindan korkulur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Gotu yere yakindan hakkaten korkacan arkadas sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vvRPA0CCrEI bu adaminda bir burcu var degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Otuzkirk ellialtmis defa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ginaly said: Gotu yere yakindan hakkaten korkacan arkadas sdfds gotu kalkik olanla doggy guzel olur mesela bir onyargi midir? yoksa dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ya bu kadın cidden inanılmaz. Şaka gibi hafifte ürkütücü biraz bu kadarı. Aylık horoskopu okumak ücretsiz ama günlük olarak okumak istiyosan android ios app var aylık 10 tl. 20 gün felan önce aldım. Aldığım gün bir önceki günü okudum birebir ayrıntısıyla anlatmış. Baktım her gün okuyorum, gün içinde evet lan böyle yazmıştı aynısı diyorum, acaba kendimi mi şartlandırıyorum dedim, gece gün bitince okumaya başladım 2-3 gün, yine birebir anlatmış. Zaten şartlanmayla olacak bişey tamamen benim dışımda gelişen etkenler. Şu nokta banada garip geliyor. Ulan bütün aslanlar bugün yada bu ay birebir aynı şeyimi yaşadı şimdi? Şimdi irade diye bişey var. Evrenin iradesi var kişisel irade var birde. Yani kendi iradenle ufakta olsa belirli bir ölçüde evrenin iradesinden sapabilirsin. Eğer evrwnin iradesiyle bütünlük içinde uyumlu olarak yaşıyorsan evet iyi yapılmış bu astrolojik yorumlar yaşadıklarınla uyuşuyor. Ama kendi iradenle bunun dışına çıkıyorsan tabiki senin için geçerli olmuyor bu yorumlar. Yorumları artık türkçe çevirisiylede yayınlayacakmış demek baya okuyanı var tr de. said: Speaking of my app, due to the success of my US app on Apple App Store and Google Play, I am debuting my first Turkish app, Ile Astroloji, written completely in the Turkish language each day. The firm I work with is based in Turkey, so I trust their translations will be perfect. We do not use automatic machine translations – we work with real people who are paid for their services. The app was a year in development, and now it is ready! We think you will love it. It’s already on the Apple App Store in Turkey, and the Android version will be available on Google Play Turkey within days. Just search for Susan Miller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Birebir aynısı dediğin şey aslında aynısı değil. Mesela somut örneklerle yazarsan aslında aynısı olmadığını gösterebilirim. Örnek vermen mümkün mü? Kadın ne yazmış ne sen yaşadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 allahim burcunu yanlis gir uygulamaya gene birebir aynisini okursun, birine durustsun der birisine insanlar seni uzuyor der al sana burc herkes icin de hepsi gecerli kimse serefsizin en onde gideniyim ben veya hatalar hep benim tarafimdan yapildi, hayatim cok kolay falan diye okumuyor bu yazilari hepiniz standart oldugunuz icin ne yazsalar hepinize uyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Suna inananlara ben bayagi aciyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Şu son 2 post hislerime tercü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Ilk mesaj cok ironik olmus yalniz. Daha once yazildi mi bilmiyorum da adama bu hafta agresif olucan dedi diye agresif konu acmis ayrilmayi dusunuyor. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar