Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben çok beğendim filmi.

Ama yani gerizekalı thorin, pas kafana göre iş yapıyosun. Sokacağım cüceliğine...

Şu tek kullanımlık 3d ile girdim, Gordionun salonu devasa büyük, bilen biliyordur. Çok rahat izledik.
Başka sinemada 3d ile ben şaapsalar gitmem. Gözlerim kör oluyor adeta.
Mesaj tarihi:
yeni geldim filmden 10 numara yapmış lan adam keşke 100e bölse daha çok orta dünya görsem aksiyon sahneleri muthişti eheheh bide arwenin ne işi var lan burda deyip durdum her görüşümde acayip benzettim nedense
ha kitabını da 2 kere falan okumuştum yıllar önce
9.5/10 wud watch again
Mesaj tarihi:
filmi izledim, elf kralı ve smaug 10 numara olmuş, hele smaug un son sahnesi oh dedim...

filme çoook güzel olmuş diyemeyiz ama 1 gün sonra canım sıkıldığında "bir orta dünya ya gideyim" havası oluşturup adamı moda sokuyor, o bakımdan güzel

ha eklenen sahneler götten uydurma ve gereksiz olmuş ama varsın olsun.
Mesaj tarihi:
3d nin berbatlıgını ( imax ) bi iki arkadaşımlada teyit ettim. Birisi sinema bilmemne mezunu kısa filmleri var herifin. O bile doğruladı yani imax in rezaletini.

Filmin fragmanındaki renklilik ( 2d yani ) imaxte yok o yüzden bok gibi geliyor.

3. filme sinemada gitmemeyi, ama bulrusam 2d gitmeyi planlıorm.
Mesaj tarihi:
HFR izledim ve çok beğendim. Gerçi uzun süredir 3d filme gitmiyordum hali ile direkt farkı anlatamam ama akıcıydı ve daha netti. Ankara Ankamall'de gittim GERGE'nin tavsiyesi ile ve cidden memnun kaldım. Renklerde filan da sorun yoktu gayet iyidi.
Mesaj tarihi:
haftasonu istinye park'ta imax 3d izledik

ilk filmini direkt 3d izlemiştim sanırım. bugüne kadar toplamda 10-15 tane imax 3d film izledim, bu açık ara en kötüsüydü. gerek ses gerek görüntü hiçbir imax'liği yoktu. gayet verdiğimiz fazla parayla kaldık. son derece kaliteli normal bir 3d kalitesindeydi.

dredd'deki gibi bir imax hissettirmedi yani. onun dışında filmi soluksuz izledim, eminim kitabı okusaydım beğenmezdim. okumadığım halde hikaye ilgimi çekmesine rağmen beğenme noktasından ileri gitmedi. hikayeyi bilsem kesin mehlerdim.
Mesaj tarihi:
ben bunun kitabını okuyalı 14 15 sene oldu galiba ama legolas kitapta var mıydı la? tamam ufak ayrıntılar ekle filme de olmayan karakteri de koymak, keza sauron falan da yoktu. ama ilk filme göre daha fazla eğlendim ne yalan söylim.
Mesaj tarihi:
sıpoylırlara dikkat

bir filmin imax'e uygun çekilip çekilmediğini nereden takip edebiliriz, aynı hatayı tekrar etmeyelim

kötü değildi de 5. sıradan izledik yani, 3d gitsem kanyonda hiç böyle yer bulma sıkıntımız olmazdı.
Mesaj tarihi:

sauron'dan şey ettim, ben bilmiyordum mesela sauron falan olduğunu, okusam baya pissed off olurdum

tavsiye etmiyorum abi istinye imax'i, hiç imax etkisi yok.

hfr dene bence, ben olsam öyle yapardım yani şu imax deneyiminden sonra.
Mesaj tarihi:
ha bir de gideceklerin aklında olsun istiyen park imax'de tam 42 dakika reklam verdiler abi filmden önce

kırk

iki

dakika

REKLAM

aralıksız.

trailer falan yok.

42 dakika.

insanlar ayaklandı protesto etti alkışla falan ama bitmedi yani.
Mesaj tarihi:
2d niye izliyorsun?

bence de imax daha güzel. ama ne açıdan güzel? o koskocaman perdeden izlemenin keyfinden dolayı güzel. yoksa görüntü kalitesi olarak hfr'ın önünde diz çöker tövbe ister imax.
  • Yeni Oluştur...