yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Beyler Peter J. şimdi açıklama yaptı : Beğenmeyenler, 3'e hiç gitmesin, çünkü 3. film daha da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ben çok beğendim filmi. Ama yani gerizekalı thorin, pas kafana göre iş yapıyosun. Sokacağım cüceliğine... Şu tek kullanımlık 3d ile girdim, Gordionun salonu devasa büyük, bilen biliyordur. Çok rahat izledik. Başka sinemada 3d ile ben şaapsalar gitmem. Gözlerim kör oluyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yeni geldim filmden 10 numara yapmış lan adam keşke 100e bölse daha çok orta dünya görsem aksiyon sahneleri muthişti eheheh bide arwenin ne işi var lan burda deyip durdum her görüşümde acayip benzettim nedense ha kitabını da 2 kere falan okumuştum yıllar önce 9.5/10 wud watch again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 hala izleyemedim ben bunu ya. nalet olsun bu hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 IMAX izledim,memnunum ama hala HFR'sini de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 filmi izledim, elf kralı ve smaug 10 numara olmuş, hele smaug un son sahnesi oh dedim... filme çoook güzel olmuş diyemeyiz ama 1 gün sonra canım sıkıldığında "bir orta dünya ya gideyim" havası oluşturup adamı moda sokuyor, o bakımdan güzel ha eklenen sahneler götten uydurma ve gereksiz olmuş ama varsın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 3d nin berbatlıgını ( imax ) bi iki arkadaşımlada teyit ettim. Birisi sinema bilmemne mezunu kısa filmleri var herifin. O bile doğruladı yani imax in rezaletini. Filmin fragmanındaki renklilik ( 2d yani ) imaxte yok o yüzden bok gibi geliyor. 3. filme sinemada gitmemeyi, ama bulrusam 2d gitmeyi planlıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Düzgün IMAX'lerde bir kalites sorunu yok gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 HFR izledim ve çok beğendim. Gerçi uzun süredir 3d filme gitmiyordum hali ile direkt farkı anlatamam ama akıcıydı ve daha netti. Ankara Ankamall'de gittim GERGE'nin tavsiyesi ile ve cidden memnun kaldım. Renklerde filan da sorun yoktu gayet iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 HFR'de renk kaybı o kadar fazla olmadı, ama perdenin büyük olması neden ile biraz görüntü kaybı oldu. Yoksa memnun kaldım ben ilk filme göre kaliteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 haftasonu istinye park'ta imax 3d izledik ilk filmini direkt 3d izlemiştim sanırım. bugüne kadar toplamda 10-15 tane imax 3d film izledim, bu açık ara en kötüsüydü. gerek ses gerek görüntü hiçbir imax'liği yoktu. gayet verdiğimiz fazla parayla kaldık. son derece kaliteli normal bir 3d kalitesindeydi. dredd'deki gibi bir imax hissettirmedi yani. onun dışında filmi soluksuz izledim, eminim kitabı okusaydım beğenmezdim. okumadığım halde hikaye ilgimi çekmesine rağmen beğenme noktasından ileri gitmedi. hikayeyi bilsem kesin mehlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 IMAX reklamı yapılmayan filme IMAX e gitmeyin zaten... IMAX kameralarla çekilmiş film ise ozaman IMAXin tadından yenmiyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben bunun kitabını okuyalı 14 15 sene oldu galiba ama legolas kitapta var mıydı la? tamam ufak ayrıntılar ekle filme de olmayan karakteri de koymak, keza sauron falan da yoktu. ama ilk filme göre daha fazla eğlendim ne yalan söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sıpoylırlara dikkat bir filmin imax'e uygun çekilip çekilmediğini nereden takip edebiliriz, aynı hatayı tekrar etmeyelim kötü değildi de 5. sıradan izledik yani, 3d gitsem kanyonda hiç böyle yer bulma sıkıntımız olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 herşeyi yazmışınız 10 sayfa bana spoyler kalmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hahaha ben okumadım abi başlığı. bilerek okumadım yani biliyordum öyle bir götlük yapabileceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 legolas trailer da da var lan ne spoiler ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 İstinye Park IMAX mi? Kanyon HFR mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu soruyu ben de araştırdım. genel yorumlar imax foreva şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sauron'dan şey ettim, ben bilmiyordum mesela sauron falan olduğunu, okusam baya pissed off olurdum tavsiye etmiyorum abi istinye imax'i, hiç imax etkisi yok. hfr dene bence, ben olsam öyle yapardım yani şu imax deneyiminden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 onalr imax fanboydur, imax olarak çekilmeyen filmlerin hiçbirinin imax'da olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ha bir de gideceklerin aklında olsun istiyen park imax'de tam 42 dakika reklam verdiler abi filmden önce kırk iki dakika REKLAM aralıksız. trailer falan yok. 42 dakika. insanlar ayaklandı protesto etti alkışla falan ama bitmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şimdi patiye baktım, burada da hfr daha iyi denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 anadolu yakasında 2d izleyebileceğimiz düzgün bir salon var mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 2d niye izliyorsun? bence de imax daha güzel. ama ne açıdan güzel? o koskocaman perdeden izlemenin keyfinden dolayı güzel. yoksa görüntü kalitesi olarak hfr'ın önünde diz çöker tövbe ister imax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar