Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

besto offerta

bence iyi oldu ya bunlar bu herifi oyna getirmeseler adam kadın eline deyemeden gidicekti o kadar tabloya bol bol sekiz yaptı adam bence doesnt matter had sex diyip geçmesi lazımdı malmış biraz

a

aynen ya o yaşta nerde bidaa hemde ilk yani combo üstüne combo

Sosyal ağlarda paylaş

evet, the best offer

http://3.bp.blogspot.com/-vnOiRMCLHcw/UiLknHkQ96I/AAAAAAAA0mw/ozobdzx8EP4/s640/4.jpg

konu eh.
karakter derinliği yok. yetimhanede büyüyen atölyelerde çalışan çocuğun aşırı titiz bir burjuva olması? lolz
bunun dışında da mantık hataları var.
olay öyle aooo süpriz falan değil, gayet tahmin edilebilir.
final zayıf

3 / 10
Sosyal ağlarda paylaş

American Hustle bence overrated. 7.5/10 veriyorum filme, 7'ye bile kayabilir. Akıcı değil, sıktığı yerler bile oldu, oyunculuklar güzel, Bale ve Dany Elfman'in müzikleri için puan verdim, ortada göğüs görmektense oyunculuk görmeyi tercih ederdim.

Wolf of The Wall Street, müzikler çok iyi, Leo'nun oyunculuk akmış, Martin yaşlandıkça soft prona doğru yol alıyor gibi, ama görüntüler baya iyi, 8.7/10 diyorum.

12 year slave ve Matthew McConaughey'e daha bakmadım, ama Matthew Oscar'a gidiyor gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

İzlenecek çok film var şu ara ya, Saving Mr. Banks, Her, Prisoners, Dallas Buyers Club, Captain Phillips, American Husle, The Wolf of Wall Street, Inside Llewyn Davis, 12 Years A Slave bunlar listemde. Umarım hayal kırıklığına uğratmazlar.

Nostaljik etkilerinden dolayı 90'lı yılların filmleri favorimdi, biçok hiti izledim geriye izleyecek film kalmadı diye de hayıflanıyodum da şu an içinde bulunduğumuz dönem beni çok umutlandırdı. İlerde geçmişe bakıp "ulan ne güzel zamanlarmış" diyebilelim de başka bi şey istemem sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10

4/10

bu kadar sıkıcı bir filmde kendimi tek teselli edebileceğim geoffrey rush'ın oyunculuğu, arka plandaki müzikler ve seyretmeye doyulamayacak binalar idi.

ilk 20 dakikası insanı kendine çekiyor ve gerçekten gotik bir hikayenin başladığını söylüyor ama geri kalanında gittikçe azalan bir mantık hissi ile birlikte filmin bitmesiyle ne kadar kötü bir senaryo olduğu ortaya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

Wolas said:

2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10

4/10

bu kadar sıkıcı bir filmde kendimi tek teselli edebileceğim geoffrey rush'ın oyunculuğu, arka plandaki müzikler ve seyretmeye doyulamayacak binalar idi.

ilk 20 dakikası insanı kendine çekiyor ve gerçekten gotik bir hikayenin başladığını söylüyor ama geri kalanında gittikçe azalan bir mantık hissi ile birlikte filmin bitmesiyle ne kadar kötü bir senaryo olduğu ortaya çıkıyor.

arkadaşlar şekil 1a'da gördüğünüz üzere: Hipster olmayın, çok itici oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...