Wolas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://www.banubozdemir.com/wp-content/uploads/2013/04/dogal-kahramanlar-3d-31-mayis-ta-sinemalarda-4522402_1397_o.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 10/10 alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım. son dönemlerde izlediğim ve 2013 yılının tartışmasız en iyi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yildirimokur said: Çok şeyi bırak, hiç bi şey beklemeden izlenilecek bi film. Absürd-kara mizah seviyorsanız kaçırmayın. Ben çok güldüm, ama genelde insanlar benim güldüklerime gülmezler, onu da bilin. :D ben bu filmi baya sevdim ya. kahkahalarla gülmedim ama yine de sürekli bi gülümsemem vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ben baya çok sevdim lan. Deli demesinler diye belirtmedim bunu. Film bittikten sonra bazı sahneleri tekrar izledim. Film çok garip bi etki yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dun digiturkte sundance kanalinda izledim, ortasindan girsem de birakamadim. http://img11.nnm.me/8/a/d/5/0/fefe10766c785b311cf3020e39a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 mascio said: 10/10 alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım. son dönemlerde izlediğim ve 2013 yılının tartışmasız en iyi filmi. bunu merak ediyodum zati, sen nerde izledin bizde 25 ekim diyor. düştü mü yoksa (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 adamlar resmen propagandanın dibine dibine vurmuşlar. artık bi noktaya gelmişler daha fazla ne yaparız demişler , sonra ordan biri çıkmış "abd başkanı roketatar kullansın" demiş. kimse de sorgulamadan bu fikri gerçekleştirmişler. kahramn abd başkanı kahraman gizli servis ajanı ajanın afacan ama çok zeki kızı fakat hakkını vereyim şu adama evil rolü çok iyi gitmiş. 5/10 verdim filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 goldbären said: mascio said: 10/10 alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım. son dönemlerde izlediğim ve 2013 yılının tartışmasız en iyi filmi. bunu merak ediyodum zati, sen nerde izledin bizde 25 ekim diyor. düştü mü yoksa (:D o kadar iyi demek ki. sandra bullock u görünce işe yaramaz bu film demiştim. kıbrısa da getirmezler bu filmi , 2 ay bekleriz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 goldbären said: mascio said: 10/10 alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım. son dönemlerde izlediğim ve 2013 yılının tartışmasız en iyi filmi. bunu merak ediyodum zati, sen nerde izledin bizde 25 ekim diyor. düştü mü yoksa (:D yok yahu dün basın gösterimi vardı. önümüzdeki hafta vizyona girecek türkiye'de. normal bilet fiyatının iki katı dahi olsa izleyin mutlaka öyle diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://www.cinearsiv.com/wp-content/uploads/2013/07/maskeli-suvari-The-Lone-Ranger-poster-afis.jpg 7/10 öyle film çıktığında o kadar bok atıldıktan sonra kötüdür diye gitmemiştim sinemada, o kadar da kötü değildi. Biraz fazla uzundu ama onun dışında öyle karaip korsanlarının western versiyonu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 6.5/10 matrix dövüşsüz versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 progamer said: http://www.cinearsiv.com/wp-content/uploads/2013/07/maskeli-suvari-The-Lone-Ranger-poster-afis.jpg 7/10 öyle film çıktığında o kadar bok atıldıktan sonra kötüdür diye gitmemiştim sinemada, o kadar da kötü değildi. Biraz fazla uzundu ama onun dışında öyle karaip korsanlarının western versiyonu olmuş. abi şu fıstık gibi zaman geçirmelik film ya. ben çok sevmiştim valla tam evde oturup ayakları uzatıp izlemelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 seneryo yok filmde, saçma sapan sahneler var, diyaloglar ve espriler de bir o kadar kötü. vasattı ya vasat. bu filmin nesi beğenilir merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 cok uzundu o yuzden baydi beni. 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o film dandik. verdiğim paraya acıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://foto-cell.com/dosyalar/feba9f2c2757423.jpg 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 mascio said: 10/10 alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım. son dönemlerde izlediğim ve 2013 yılının tartışmasız en iyi filmi. imax mı izledin? iyi miydi 3d'si falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 5@pacific rim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 imax izleyemedim çünkü basın gösterimi ortaköy feriye sinemasında yapıldı. 3d izledik. ve abartmıyorum 3d'yi en iyi kullanan film falan olabilir bugüne dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 mascio said: 10/10 alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım. son dönemlerde izlediğim ve 2013 yılının tartışmasız en iyi filmi. o kadar mı iyi la? izlemedim ama sandra bullock diyince corcla sandra kafa kafaya vermiş, bi süredir film çekmiyoz para bitiyo bize iş lazım hacı demişler de gelen ilk teklifi almışlar gibi bi önyargı oluşmuştu bende nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Sandra da iyice pörsüdü. Anca astronot, milf rolleri falan bulabiliyor kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 pacific rim MEH. trailer yine kandırıkçı çıktı. tamam robotlar godzillalar çok fazla beklentim yoktu da oyunculuk, filmin başlayışı, karakter tipleri çok kötü ya. tamamen ciddiyetsiz bir film olmuş. cloverfield'ın yarısı olsa yine iyi. çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 riddick'e giden yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 7/10 +1 filmi yapmaya uğraşmışlar diye +1 wesley oyuyor diye 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar