Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

yildirimokur said:

Çok şeyi bırak, hiç bi şey beklemeden izlenilecek bi film. Absürd-kara mizah seviyorsanız kaçırmayın. Ben çok güldüm, ama genelde insanlar benim güldüklerime gülmezler, onu da bilin. :D

ben bu filmi baya sevdim ya. kahkahalarla gülmedim ama yine de sürekli bi gülümsemem vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

10/10

alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım.

son dönemlerde izlediğim ve 2013 yılının tartışmasız en iyi filmi.

bunu merak ediyodum zati, sen nerde izledin bizde 25 ekim diyor. düştü mü yoksa

(:D

Sosyal ağlarda paylaş

adamlar resmen propagandanın dibine dibine vurmuşlar. artık bi noktaya gelmişler daha fazla ne yaparız demişler , sonra ordan biri çıkmış "abd başkanı roketatar kullansın" demiş. kimse de sorgulamadan bu fikri gerçekleştirmişler.

kahramn abd başkanı
kahraman gizli servis ajanı
ajanın afacan ama çok zeki kızı

fakat hakkını vereyim şu adama evil rolü çok iyi gitmiş.

5/10 verdim filme.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

mascio said:

10/10

alfonso cuaron insan evladı değilsin. 10/10'u abartı bulanlarınız olabilir ama rica ediyorum filmin ilk 20 dakikasına göz attıktan sonra tekrar konuşalım.

o kadar iyi demek ki. sandra bullock u görünce işe yaramaz bu film demiştim. kıbrısa da getirmezler bu filmi , 2 ay bekleriz :/
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

mascio said:

10/10

yok yahu dün basın gösterimi vardı. önümüzdeki hafta vizyona girecek türkiye'de. normal bilet fiyatının iki katı dahi olsa izleyin mutlaka öyle diyeyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.cinearsiv.com/wp-content/uploads/2013/07/maskeli-suvari-The-Lone-Ranger-poster-afis.jpg

7/10

öyle film çıktığında o kadar bok atıldıktan sonra kötüdür diye gitmemiştim sinemada, o kadar da kötü değildi. Biraz fazla uzundu ama onun dışında öyle karaip korsanlarının western versiyonu olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

http://www.cinearsiv.com/wp-content/uploads/2013/07/maskeli-suvari-The-Lone-Ranger-poster-afis.jpg

7/10

öyle film çıktığında o kadar bok atıldıktan sonra kötüdür diye gitmemiştim sinemada, o kadar da kötü değildi. Biraz fazla uzundu ama onun dışında öyle karaip korsanlarının western versiyonu olmuş.

abi şu fıstık gibi zaman geçirmelik film ya. ben çok sevmiştim valla tam evde oturup ayakları uzatıp izlemelik
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

10/10

imax mı izledin? iyi miydi 3d'si falan?
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

10/10

o kadar mı iyi la?

izlemedim ama sandra bullock diyince corcla sandra kafa kafaya vermiş, bi süredir film çekmiyoz para bitiyo bize iş lazım hacı demişler de gelen ilk teklifi almışlar gibi bi önyargı oluşmuştu bende nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

pacific rim MEH.

trailer yine kandırıkçı çıktı. tamam robotlar godzillalar çok fazla beklentim yoktu da oyunculuk, filmin başlayışı, karakter tipleri çok kötü ya. tamamen ciddiyetsiz bir film olmuş.

cloverfield'ın yarısı olsa yine iyi. çok kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...