Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 imamizer said: Xenocide said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/984264_484209411651494_1148754146_n.png şu fotoğraf aşırı fake göründü gözüme ama bunu kanıtlamam lazım. Yardımcı olun patiler. Tineye search yaptım 1 tane bile bulamadı. aslında bu bile kanıt sayılır da, paylaşan arkadaş için yetmez. orjinalini bulmam lazım. polis aracının üzerindeki diğer yazılara bak. kameraya aynı uzaklıktaki nesneler aynı netlikte görünür. burada ise polis aracı üzerindeki diğer yazılar ile yazılan yazı arasında bariz bir netlik/odak farkı var. oraya yazılan yazı bu fotoğrafta bu kadar keskin hatlı çıkmaz. o kargaşada, o kadar düzgün şekilde o yazıyı şablon kullanmadan tomaya yazacak adam gelsin beni siksin ayrıca. 't' nin kuyruğundan, ü nün noktalarına kadar her şey mükemmel. 's' nin alt kuyruğundaki incelmeye dikkat et. başka bir kaç harfte de bunlar var. bunları ancak sıvı boya ile, fırça ile yaparsın. fotoda göründüğü gibi sprey boya ile aynı renk yoğunluğunda farklı incelikte yazı yazmak diye birşey yok. eline hayatında bir defa sprey boya almış herkes bilir bunu. spreyi yüzeye yakınlaştırırsın yazı incelir ama daha yoğun renkli olur, uzaklaştırırsın kalınlaşır ama renk yoğunluğu azalır. i,j harflerindeki noktalar k nın da üzerinde de var? ayrıca ü üzerindeki noktalarla bariz farklı.muhtemelen türkçe karakter içermeyen bir fontla yazıldığı için "şuraya da biraz neşeli, tombul noktalar ekleyelim" diyerek sonradan eklenmiş. yakınlaştırıp baktığında k'nın d'nın yere dik çizgileri mükemmel düzgünlükte tam 90 derece. cetvel koymadan zor be anam. adam şerlok harbi lan asdas helal team. CEVÂB VEREBİLDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yılmaz büyükerşen. abi adam için ne kadar gurur vericidir. bütün gençler ağzının içine bakıyor. ne güzel konuşuyor adam ya. çok iyi bir idareci. valla helal olsun. https://www.facebook.com/photo.php?v=277439095735948&set=vb.199503873424371&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tüm image searchlerde bir tek bu çıkıyor. bunu yayınlayan sadece bu versiyonu koymuş olabilir kendi çekip (eğer fake ise). o zaman zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 akp gençlik photoshop öğreniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 özcan çapulcutelli asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Abi AHAHAHAHAHA https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969220_10151484148261129_484208785_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bunu twitlyim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 copry said: xaty said: @imam: k'nin üzerindeki delik toma'nın savunma mekanizmalarından sanki Delikten savunma mek. Mı olurmuş olur, toma'nın tanıtım videosunda var hatta. biber gazı sıkıyordu galiba o deliklerden, 360 derece etrafından yaklaşan tehdit olursa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 9 gibi geziden ayrıldım, kalabalık baya azalmıştı. bugün de soğuğun etkisiyle dünkü gibi kalabalığın olmayacağını düşünüyorum. işi olmayan arkadaşları geziye bekleriz. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 imamizer said: Xenocide said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/984264_484209411651494_1148754146_n.png şu fotoğraf aşırı fake göründü gözüme ama bunu kanıtlamam lazım. Yardımcı olun patiler. Tineye search yaptım 1 tane bile bulamadı. aslında bu bile kanıt sayılır da, paylaşan arkadaş için yetmez. orjinalini bulmam lazım. polis aracının üzerindeki diğer yazılara bak. kameraya aynı uzaklıktaki nesneler aynı netlikte görünür. burada ise polis aracı üzerindeki diğer yazılar ile yazılan yazı arasında bariz bir netlik/odak farkı var. oraya yazılan yazı bu fotoğrafta bu kadar keskin hatlı çıkmaz. o kargaşada, o kadar düzgün şekilde o yazıyı şablon kullanmadan tomaya yazacak adam gelsin beni siksin ayrıca. 't' nin kuyruğundan, ü nün noktalarına kadar her şey mükemmel. 's' nin alt kuyruğundaki incelmeye dikkat et. başka bir kaç harfte de bunlar var. bunları ancak sıvı boya ile, fırça ile yaparsın. fotoda göründüğü gibi sprey boya ile aynı renk yoğunluğunda farklı incelikte yazı yazmak diye birşey yok. eline hayatında bir defa sprey boya almış herkes bilir bunu. spreyi yüzeye yakınlaştırırsın yazı incelir ama daha yoğun renkli olur, uzaklaştırırsın kalınlaşır ama renk yoğunluğu azalır. i,j harflerindeki noktalar k nın da üzerinde de var? ayrıca ü üzerindeki noktalarla bariz farklı.muhtemelen türkçe karakter içermeyen bir fontla yazıldığı için "şuraya da biraz neşeli, tombul noktalar ekleyelim" diyerek sonradan eklenmiş. yakınlaştırıp baktığında k'nın d'nın yere dik çizgileri mükemmel düzgünlükte tam 90 derece. cetvel koymadan zor be anam. Evet ben de Ü harfinin noktalarındaki mükemmeliğe takıldım ilk bakışta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 moncici said: 9 gibi geziden ayrıldım, kalabalık baya azalmıştı. bugün de soğuğun etkisiyle dünkü gibi kalabalığın olmayacağını düşünüyorum. işi olmayan arkadaşları geziye bekleriz. iyi forumlar kandil falan ya az olabililr bugün ama yarın konserler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 nazik_iskenceci said: BonePART said: nazik_iskenceci said: Xenus said: şu çok salakça bir hareket olmuş afedersiniz http://www.indiegogo.com/projects/full-page-ad-for-turkish-democracy-in-action?c=home amerikan gazetesinde tam sayfa ilan vermedeki amaç ne oluyor? ülkesinin demokrasi getirmesinden hoşnut olan 'murica halkına, amerika bize bokmir, bakın biz burdayız mı demek. zaten adamların TÖRKİŞ SİPRİNK diye ağızlarının salyaları akarken gidip milliyetçi damarına basacaksınız milletin hayret birşey ya. tayyipin eline koz olur bunlar ben çıkıp bruce willis'in falan #direngezi yazmasını istemiyorum Katılıyorum. Ne bu, bize demokrasi mi getirsin dış halklar? Saçma sapan işler yapıyoruz bazen. Hatta bkunu çıkartmışız. Rezil birşey bu. İlla yapılacaksa daha farklı yapılabilirdi, farklı söylemlerle. Türk halkı burada, sonsuza kadar Türk, herşeye rağmen ayaktayız gibi. İçe ve dışa ayar babında. Bunun adı insanları toplumları bilinölendirmektir. Nasıl ki Londrada Rusyada Almanyada Geziye için gösteriler yapılıyor, Amerikada da insanların durumdan haberdar edilmesi için gazete ilanı veriliyor. Burda Amerika gelsin demokrasi getirsin değil amaç. Amaç yarın öbür gün bu adamlar abilerinin yanına el öpmeye Amerikaya gittiklerinde gazetecilerin bizim burdaki yavşakların soramadığı soruları hazırlayabilmesi için. Olay öyle değil ki. Linki bulamadım. İlanlar hazırlanmış, onları okumuştum, aradan oylamayla seçiolardı en son. Üslubu beğenmedim. Yardım çağrısı, help ussss! Yazık bize. Görün acımızı cart curt gibi. We stand strong. Bizi kullanmak isteyen ne iç güçlere ne dış güçlere pabuç bırakmayız gibi dışarıya da bir ayar içerseydi o güzel olabilirdi işte. Ama bence bu mesaj yok yapılan ilanlarda. Hoş karşılamıyorum. YArışma yapıldı yayınlancak ilan için. Başvursaydın kendi metninle. Yalvarma değil bilinçlendirme mesajı yayınlatsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Rewendor said: fenn said: Rewendor said: İzmir Emniyet Müdürlüğü o sivil giyimliler de polis diye açıklama yapmıştı. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/7270_348483501921801_973275518_n.jpg Şu doğruysa eyvah ki ne evvah Adamın ismini vermişler, google'a yazın aratın. Haber sitelerinde, gazetelerde fotoğrafı var. Fotoğraf gerçek, isim gerçek. Buyrun. kendiniz bakın. Kendisi aynı zamanda ilk günlerde twitter üzerinden "Gezi parkıyla kalmamalı Anıtkabir de yıkılmalı" diye yazan adam. ikisi de birbirinden kötü de, aynı adam değiller, dikkatli inceleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 şu 10 gundur dolanan duvar yazılarını , pankartları filan toplayıp kitap bastırıp piyasaya sürsem zengin olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Rewendor said: Abi AHAHAHAHAHA https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969220_10151484148261129_484208785_n.jpg :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Xenocide said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/984264_484209411651494_1148754146_n.png şu fotoğraf aşırı fake göründü gözüme ama bunu kanıtlamam lazım. Yardımcı olun patiler. Tineye search yaptım 1 tane bile bulamadı. aslında bu bile kanıt sayılır da, paylaşan arkadaş için yetmez. orjinalini bulmam lazım. fake zaten hatta videosu var bunun başka bişey yazıyodu o eleman, ararsan bulursun sanırım tomalar ve polis meydandan çekilirken çıkan olaylardaydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 reampage said: Çok ağır spo bu....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 o foto 1 haftadır bütün sosyal medyada dkf günaydın türkiyem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 NeoStyle said: Xenus said: şu çok salakça bir hareket olmuş afedersiniz http://www.indiegogo.com/projects/full-page-ad-for-turkish-democracy-in-action?c=home amerikan gazetesinde tam sayfa ilan vermedeki amaç ne oluyor? ülkesinin demokrasi getirmesinden hoşnut olan 'murica halkına, amerika bize bokmir, bakın biz burdayız mı demek. zaten adamların TÖRKİŞ SİPRİNK diye ağızlarının salyaları akarken gidip milliyetçi damarına basacaksınız milletin hayret birşey ya. tayyipin eline koz olur bunlar ben çıkıp bruce willis'in falan #direngezi yazmasını istemiyorum Aynen amerikadan medet ummak ne saçma bir şey. Bir de Bruce willis yakum yakuum diyerek dalga geçip aşağılamıyormuydu, geçenlerde tutmuş facede yazı yazmış milletde tapınıyordu resmen alttaki yorumlarda kimse amerikadan medet ummuyor ne alaka ama dünya'nın(en azından twitter'da) Türkiye'de olan biteni duyması için brus wilisin çıkıp #direngezi yazması iyi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 şu kırmızıyla işaretlediğim yeri zoomlarsanız orayı silmeye uğraşmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Lan buraya bakmaktan çalışamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 zipzip said: şu kırmızıyla işaretlediğim yeri zoomlarsanız orayı silmeye uğraşmamış. aynen sen diyince fark ettim, orda da bişey yazıyormuş bir zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Esh said: Rewendor said: fenn said: Rewendor said: İzmir Emniyet Müdürlüğü o sivil giyimliler de polis diye açıklama yapmıştı. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/7270_348483501921801_973275518_n.jpg Şu doğruysa eyvah ki ne evvah Adamın ismini vermişler, google'a yazın aratın. Haber sitelerinde, gazetelerde fotoğrafı var. Fotoğraf gerçek, isim gerçek. Buyrun. kendiniz bakın. Kendisi aynı zamanda ilk günlerde twitter üzerinden "Gezi parkıyla kalmamalı Anıtkabir de yıkılmalı" diye yazan adam. ikisi de birbirinden kötü de, aynı adam değiller, dikkatli inceleyin. Aynı adam değiller sanki evet. Hepsi birbirine benziyor bu tiplerin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çapi çapi çapuçulo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 - kask? + hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar