Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı - 9

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Dün geceyi taksimde geçirdim, çok acayip olaylar oluyor polis provokatörleri sürekli çalışıyor insanları kışkırtmak için ellerinden gelenleri yaptılar. Ayrıca AKM dün gece demir ve teneke toplayıcılar tarafından yağmalandı, gece ona engel olmaya çalışan TEK bir arkadaş vardı o da grup toparlamaya herifleri engellemeye çalışıyordu ilk grup da ilk başta yeterli olmadı, orada olaylar çok enteresan bir hal alınca ben de uzaklaştım. Orada olan yağma yine direnişçilerin üstüne kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

coco said:

patiler şunu nasıl kaydedebilirim?
bi yönlendirme lütfen?

Mr_Hand said:

https://www.facebook.com/video/video.php?v=472402239509898 Şu videoyu indirip youtube'a vimeo'ya falan koyun olm.

Koydum ben. Ayrıca bu tür videoları direkt bilgisayara indirip youtube'a falan atmak için firefoxun Flash Video Downloader eklentisini kullanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis13 said:

bu arada direk içerden aldım daşşaklı komserler 1-2 güne bitiyo diyo, iki tarafta anlaştı tatlıya baglandı dio
2. taraf olarak chpyi kastetedio?!?
chp hayatta anlaşmaya yanaşmaz.tgb liler deli gibi çalışıyor.ki tgb ve chp tayfası küçük bi çoğunluk bu adamlarla anlaşsalar bile bi cacık olmaz ordaki kalabalıkta değişiklik olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Memphis13 said:

bu arada direk içerden aldım daşşaklı komserler 1-2 güne bitiyo diyo, iki tarafta anlaştı tatlıya baglandı dio
2. taraf olarak chpyi kastetedio?!?
yok oyle bisey
ne zaman yola gelirler o zaman biter
yola gelip gelmediklerini de biz biliriz

öle olmuo işte orda polisle diren kısım ile halk arasında bi grup var o grup çıkıo aradan
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis13 said:

istanbul biteli çok oluo, ankara hala savaş alanı

dün gece sabah 2 de gümüşsuyunda yaşananlardan haberin olmadı sanırım! İTÜnün ora bayağı karıştı.

elbette karışmasın ortalık, dünkü gibi genel anlamda sakin olsun.
ama onlar yola gelmeden bu yakışıklı direniş bitmeyecek!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...