Therru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 "o kadar ağır konuşuyorum" kısmını algılayamamışım sorry sir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Rewendor said: Kojiroh said: Bütün akil insanlar mı yandaş peki? Takip etmedim onları da sdfads E birebir Tayyip elleriyle seçti her birini, kendine mualif adamı seçer mi hiç :) Dün cnnturk'te 4 tanesi tayyip'i itin bir tarafına sokup çıkardılar. Kurt mevzusu ayrı bu ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Dün geceyi taksimde geçirdim, çok acayip olaylar oluyor polis provokatörleri sürekli çalışıyor insanları kışkırtmak için ellerinden gelenleri yaptılar. Ayrıca AKM dün gece demir ve teneke toplayıcılar tarafından yağmalandı, gece ona engel olmaya çalışan TEK bir arkadaş vardı o da grup toparlamaya herifleri engellemeye çalışıyordu ilk grup da ilk başta yeterli olmadı, orada olaylar çok enteresan bir hal alınca ben de uzaklaştım. Orada olan yağma yine direnişçilerin üstüne kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Therru son bir kaç aydır var da sen yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 coco said: patiler şunu nasıl kaydedebilirim? bi yönlendirme lütfen? Mr_Hand said: https://www.facebook.com/video/video.php?v=472402239509898 Şu videoyu indirip youtube'a vimeo'ya falan koyun olm. Koydum ben. Ayrıca bu tür videoları direkt bilgisayara indirip youtube'a falan atmak için firefoxun Flash Video Downloader eklentisini kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 E Salih Memecan'dan Zaman gazetesine herkes dönüyor, onlar mı dönmeyecek :) Normal bu saatten sonra dönmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bazısı pro bazısı amatör çizerlerde destek için böyle bişiler yapmışlar bi bakıverin https://www.facebook.com/SenDirenBizCizeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bu arada direk içerden aldım daşşaklı komserler 1-2 güne bitiyo diyo, iki tarafta anlaştı tatlıya baglandı dio 2. taraf olarak chpyi kastetedio?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Kojiroh said: Bütün akil insanlar mı yandaş peki? Takip etmedim onları da sdfads akil insanlara kafam girsin..gerçek akil insanlar taksimde,gezi parkına yurdun dört bir tarafındaki gösterilere katılanlardır net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Memphis13 said: bu arada direk içerden aldım daşşaklı komserler 1-2 güne bitiyo diyo, iki tarafta anlaştı tatlıya baglandı dio 2. taraf olarak chpyi kastetedio?!? Öncelikle sen ankara'da değil miydin ? Biterse ankara'da biter istanbul devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 inyormaynd said: Therru son bir kaç aydır var da sen yoksun. abi is/okul vs cok yogun geciyor. sinavlardan sonra gelicem bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Memphis13 said: bu arada direk içerden aldım daşşaklı komserler 1-2 güne bitiyo diyo, iki tarafta anlaştı tatlıya baglandı dio 2. taraf olarak chpyi kastetedio?!?yok oyle bisey ne zaman yola gelirler o zaman biter yola gelip gelmediklerini de biz biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 istanbul biteli çok oluo, ankara hala savaş alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Memphis13 said: bu arada direk içerden aldım daşşaklı komserler 1-2 güne bitiyo diyo, iki tarafta anlaştı tatlıya baglandı dio 2. taraf olarak chpyi kastetedio?!?chp hayatta anlaşmaya yanaşmaz.tgb liler deli gibi çalışıyor.ki tgb ve chp tayfası küçük bi çoğunluk bu adamlarla anlaşsalar bile bi cacık olmaz ordaki kalabalıkta değişiklik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fistan said: Memphis13 said: bu arada direk içerden aldım daşşaklı komserler 1-2 güne bitiyo diyo, iki tarafta anlaştı tatlıya baglandı dio 2. taraf olarak chpyi kastetedio?!?yok oyle bisey ne zaman yola gelirler o zaman biter yola gelip gelmediklerini de biz biliriz öle olmuo işte orda polisle diren kısım ile halk arasında bi grup var o grup çıkıo aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aksam gorursun bitmis mi bitmemis mi ille catisma olmasina gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ya adamlar daha belgrad ormanları falan konuşuluyor daha akıllanmadılar herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Frostling said: ya adamlar daha belgrad ormanları falan konuşuluyor daha akıllanmadılar herhalde? bi orman agac fantezileri var ama hayırlısı, 2 tanesini atıcan belgrad oramına vericen şahin k'ya bir daha ormanın o'sunu diyemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Benim söyleyeceklerimi Fistan söylemiş, klavyesine sağlık çok daha kısa net şekilde de söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BL6hmuWCAAAhtcw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aynen çatışma bitebilir ama insanlar eylemlerine devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 benimle henüz görüşen kimse olmadı, tekliflere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/8754_383711948416332_403048442_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Başlangıcın mizahi özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Memphis13 said: istanbul biteli çok oluo, ankara hala savaş alanı dün gece sabah 2 de gümüşsuyunda yaşananlardan haberin olmadı sanırım! İTÜnün ora bayağı karıştı. elbette karışmasın ortalık, dünkü gibi genel anlamda sakin olsun. ama onlar yola gelmeden bu yakışıklı direniş bitmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar