Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Ben aj stream izledim almadan 3 gün fln. Böyle bir şey bekliyodum ki betadan ve oyunu aldıktan sonra benim düşüncelerim de aynıydı. Temel güzel ama şu haliyle baya average. Özellikle endgame de incursionları çok merak ediyorum. Yine sıfır variation ve boss olmayan bosslardan ibaret olacaksa contentten contente girerim sadece. Ben destiny e başladığım ilk dlc çıkmıştı. O noktadan başladıktan sonra soluksuz 4 hafta oynadım ve oyun mükemmel hissediyordu. Öküz gibi eksiği vardı. Content aktarımı çok kötüydü ama gameplay çok iyiydi. Zorluk geçişleri çok daha organikti. Bosslar bosstu. Content i yaptığımda bir şey yaptığımı hissediyordum. Karakterle fln bağlantı kurmuştum. Keşke divisionda bunların üzerine biraz yürüseydi. Destinyde pvp çok daha basit. Loot yok,lobby bazlı 5v5 atıyorum ama çok daha fazla eğlenceli. Rogue konseptinin içi o kadar boş ki. Anlamsız yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Angry Joe bazı konularda haklı, yanlış konuşuyor demiyorum ama açıkçası biraz da gözden kaçırdığı noktalar var. Ayrıntısına girmeyeceğim ama Evolve'a 5 vermiş, The Order'a 4 vermiş. Yani bu oyunun puanı epic fail olarak tanımlanan o oyunlar ile aynı ise ama SteamDB'de en çok oynan oyunlarda DOTA ve CS'den sonra 3. sırada geliyorsa (dikkat, oynanan diyorum, satın alınan değil) bence ortada bir gariplik var :D
Sosyal ağlarda paylaş

hungry joke nintendo ile kapışırken iyi de onun haricinde meh.
nileppezdel said:

The Division oynarken armis ya da arnis'le tanistim her gun oynuyoruz. Sam hatta sen de oynuyormussun onla. Beni de ekleyiverin uplay: egesagin

Oynariz :)

ekledim ama sticky friend başlığına yaz istersen görünmesini istiyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

aha bu da en son sabahki 4. defa öldüğümdeki video. arka planda küfür var sesi çok açmayın :) biraz hırs yapmışım o kadar xpyi arka arkaya kaybedince

ps:bu arada adam 3ümüzü nerdeyse one shotla kesmiş gibi, nası yaptı o kadar anlamadım 100k hp-%40 mitigation var.
ps2: sonrasında geberttik tabi adamı

http://plays.tv/video/56ee7a0bf08cfd09b0
Sosyal ağlarda paylaş

Character sheette firearmsdan weapon damage increase %3151 de capleniyor mu yoksa bug mı? Biri deneyip yazabilir mi? Ona gore firearms yerine Electronics ve stamina stackliyim bellki bir sayıdan sonra.

Bence BoO dan kesin alınması gereken BPler sırasıyla
-Vector
-Magazine
-1 er tane Kneecap backpack hangi stattan istiyorsan(ama backpack buglu dikkat edin)
-Muzzle
-Gear modların hepsi (min maxlarken kucuk tweakleri yapabilmek icin her biri lazım olabilir ozellikle silah bufflarını alırken aynı zamanda hpyi 60k nın ustunde tutabilmek icin)
Sosyal ağlarda paylaş

Eger mindless farmı kabul ediyorsan en iyi farm bulletking hem phoenix hem craft matı acısından. Ama okadar otistige baglayamam diyorsan lexington farmı da cok iyi. smart cover kesin al grubunla stackle cok hızlandırıyor.

Bullet king farmı icinde guzel bir sniperla damage stackleyince 25-30snde bir 1-3 phoenix + 2 mor dusurebiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...