LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Ve her zamanki gibi AngryJoe dile getirmiş düşünceleri: http://www.youtube.com/watch?v=MTBcuZTPIEk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 bende joe'yu bekliyorum kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 19.cu dakkada kestigi herifi bizde kestik 2gun once. 30k hp ile gezmeyin dz de .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 http://i.imgur.com/zISa4DH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 dz rank 17 den 28 e cikmisligimiz var rog kesince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Ben aj stream izledim almadan 3 gün fln. Böyle bir şey bekliyodum ki betadan ve oyunu aldıktan sonra benim düşüncelerim de aynıydı. Temel güzel ama şu haliyle baya average. Özellikle endgame de incursionları çok merak ediyorum. Yine sıfır variation ve boss olmayan bosslardan ibaret olacaksa contentten contente girerim sadece. Ben destiny e başladığım ilk dlc çıkmıştı. O noktadan başladıktan sonra soluksuz 4 hafta oynadım ve oyun mükemmel hissediyordu. Öküz gibi eksiği vardı. Content aktarımı çok kötüydü ama gameplay çok iyiydi. Zorluk geçişleri çok daha organikti. Bosslar bosstu. Content i yaptığımda bir şey yaptığımı hissediyordum. Karakterle fln bağlantı kurmuştum. Keşke divisionda bunların üzerine biraz yürüseydi. Destinyde pvp çok daha basit. Loot yok,lobby bazlı 5v5 atıyorum ama çok daha fazla eğlenceli. Rogue konseptinin içi o kadar boş ki. Anlamsız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Angry Joe bazı konularda haklı, yanlış konuşuyor demiyorum ama açıkçası biraz da gözden kaçırdığı noktalar var. Ayrıntısına girmeyeceğim ama Evolve'a 5 vermiş, The Order'a 4 vermiş. Yani bu oyunun puanı epic fail olarak tanımlanan o oyunlar ile aynı ise ama SteamDB'de en çok oynan oyunlarda DOTA ve CS'den sonra 3. sırada geliyorsa (dikkat, oynanan diyorum, satın alınan değil) bence ortada bir gariplik var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 hungry joke nintendo ile kapışırken iyi de onun haricinde meh. nileppezdel said: The Division oynarken armis ya da arnis'le tanistim her gun oynuyoruz. Sam hatta sen de oynuyormussun onla. Beni de ekleyiverin uplay: egesagin Oynariz :) ekledim ama sticky friend başlığına yaz istersen görünmesini istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Tesekkur ettim, oraya da yazdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Armor cap niye %65 zZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 dimishing returns u adam gibi yapmak yerine herseye anlamsız hard capler koymuslar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 angry joe kimse çok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 aynen, teknolojiye atarlanan adam kadar salak saçma bir youtuber, commentini ciddiye alıp izliyor musunuz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Dz deki 3. Boss um dan midas düşürdüm hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 maintance a girdi sanirim serverlar. araya bi video sıkıştırayım. dünden beri 5-6 kere öldüm roguelar yüzünden dz rankı 1 ileri 2 geri oldu geçemedim bi türlü 40lara. ps: video linkini unutmuşum :) https://www.youtube.com/watch?v=LQxqyRjYwmw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 aha bu da en son sabahki 4. defa öldüğümdeki video. arka planda küfür var sesi çok açmayın :) biraz hırs yapmışım o kadar xpyi arka arkaya kaybedince ps:bu arada adam 3ümüzü nerdeyse one shotla kesmiş gibi, nası yaptı o kadar anlamadım 100k hp-%40 mitigation var. ps2: sonrasında geberttik tabi adamı http://plays.tv/video/56ee7a0bf08cfd09b0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 phoenixler ile ne aliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 base de item satiliyor onunla alinabilen arti blueprintler var ayni yerde. birde item recalibrate de ise yariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Onu biliyorum yahu spesifik olarak ne alıyorsunuz diye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 magazine mod vs aldim birde libarator. item dusuyor zaten, sanki modlar daha iyi yatirim blueprint olduklari icin yap dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Character sheette firearmsdan weapon damage increase %3151 de capleniyor mu yoksa bug mı? Biri deneyip yazabilir mi? Ona gore firearms yerine Electronics ve stamina stackliyim bellki bir sayıdan sonra. Bence BoO dan kesin alınması gereken BPler sırasıyla -Vector -Magazine -1 er tane Kneecap backpack hangi stattan istiyorsan(ama backpack buglu dikkat edin) -Muzzle -Gear modların hepsi (min maxlarken kucuk tweakleri yapabilmek icin her biri lazım olabilir ozellikle silah bufflarını alırken aynı zamanda hpyi 60k nın ustunde tutabilmek icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 baseden blueprintleri aldim ben daha çok; vector acp 45 extended magazine black market ak74 bide armorlarda sari olmayan şeylerin blueprintleri denk geldikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 vector`dan başlayım o zaman ben pekiii lex event center challenging grind yay or nay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 en kolayı o sanırım, gerçi bişi tunnel vardı o da baya kısa gelmişti bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Eger mindless farmı kabul ediyorsan en iyi farm bulletking hem phoenix hem craft matı acısından. Ama okadar otistige baglayamam diyorsan lexington farmı da cok iyi. smart cover kesin al grubunla stackle cok hızlandırıyor. Bullet king farmı icinde guzel bir sniperla damage stackleyince 25-30snde bir 1-3 phoenix + 2 mor dusurebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar