Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/tTDlvAG.jpg
topkek

char creation başlığım 40 sayfaya ulaşınca community manager "feedback'inizi ilettik devlere" diye mesaj attı lol. şu ubisoft bile 2k/firaxis'ten 100 kat iyi.
Mesaj tarihi:
amd de yeni sürücü çıkarmış ama division sürücüsü mü anlayamadım tam, hitman filan yazmışlar.

kasım ayından beri bozuk olan downclock sorununu nihayet çözmüşler ama, test edip onayladım.
Mesaj tarihi:
dün akşam yeni level 10 oldum yavaş yavaş takılıyorum işte. item kovalamaca oyunun olayı ya. carrot on a stick i bu. genel olarak memnunum ben işte takılcaz etcez.
Mesaj tarihi:
Ulan tam oturup level kasacam;

* Misafir, (50 yılda bir gelir bize normalde, Division releasei duymuşlar..lel)
* Yağmur-şimşek çat sigorta. Tekrar aç PC yi, Windows'un update yapası gelmiş. Ulan bildiğim için release günü güya tüm updateleri yapmıştım. Neyse 40 dk Windows bekle, çaaat elektrik gider.
* Bugün öğleden sonra oturup geceye kasiim dedim, havalimanı yolu çıktı, pazarı-marketi.
* Şimdi geldim, AKK ye düşmüşüz yine 700 MB patch gelmiş 300 K ile çek..

Derdimi seviyim diyecem de, afsfsffs.
Mesaj tarihi:
Oynama diye tonlarca işaret sen hala ısrar ediyorsun :D

Bu arada beyler enb sweetfx falan kullansam multi ban yermüyük :D tecrübe eden var mı?
Mesaj tarihi:
https://www.twitch.tv/summit1g

exploit buldular, sömürüyorlar

oynayan elemanın elindeki silah crit vurdukça(chance %41), ulti skill nin cd yi düşürüyor(her skill in aslında), adam ulti yi normal skill miş gibi basıyor sürekli
Mesaj tarihi:
abi nasıl oynamak istiyorum oyunu anlatamam. pre-load vs herşey hazırdı. iş yüzünden açamadım. şimdi de tatile gidiyorum. 1 hafta daha yok.

Millet full level olmuştur bile. :( Ezik kalacağım
Mesaj tarihi:
Leveling eğer uygun oynarsan çok kolay abi. Açıldıkları anda yapabildiğin en yüksek seviye mission'ı yapacaksın. O zaman deli gibi hızlı XP alıyorsun. Daha sonra gene yapabildiğin en yüksek seviye encounter/side mission vs yap. Düşük seviyelerle hiç uğraşma. Böyle oynadığında en kötü 10-20 saat arası max level oluyorsun.

Ama açıkçası bunu yapmanı önermem, çünkü ondan sonra deli gibi eksik content bırakmış oluyorsun ve dönüp onları temizleyeyim dediğinde sen max level olduğun için çok sıkıcı oluyorlar.

Oyun MMO olmadığı için aylarca grind edilecek content yok zaten. Tadını çıkarta çıkarta, öyküyü takip ederek, arada DZ kasarak filan oynamanı öneririm. Sonra 2 hafta geçip sıkılınca "niye bu oyuna 100+ TL verdim" diye ağlama :D
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ben daha başlamadım oyuna ama, smg lerde crit şansı nasıl normalde, %41 bu silaha mı özgü acaba.

%20 filan gördüğüm, %6 modlar filan gördüm, bir de eldivenlerden %6-8 filan gördüğüm var. en yüksek kalite silah ve modlarla belki ulaşılıyordur.

ha bir de crit veren scan modu (skill) vardı, onu basınca daha yüksek bile oluyordur belki.

bir denge yaması getirirler herhalde.
Mesaj tarihi:
Midas mı o? Onu nerfleyin tekrar duzenleyin diye redditte bagırıyolardı.

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/49wtqf/the_midas_needs_to_go_plain_and_simple/

Redditte massiveden biri report icin tesekkurler fix icin ugrasıyoruz diye yazmıs.

Bu arada devlerin kendi tasarladıkları seyleri denemedikleri ya da internal testing in adam gibi yapılmadıgının belli oldugu seyler var. En basit ornegi crafting matları bir ust tiere cevirirken tek tek cevirmek zorunda olmak ve her crafttan sonra esc basmak zorunda olmak gibi. Silahları karsılastırırken modlu haliyle karsılastırması gibi. Ya da su signature resource u %5 %5 toplamak gibi.

Daha bir cok balance problemi cıkacaktır ortaya onumuzdeki haftalarda.
Mesaj tarihi:
Sorun Midas'da değil. Bir silah talent'ı var;
Trained: Critical hits increases your Signature Skill resource by {0}%.
Sorun bu skill'de. Signature Skill'ler çok güçlü olduğu için yüksek crit vuran seri ateş eden tüm silahları direk bu talent bozuyor. Midas'da bu talent default geldiği için Midas'ın adı geçiyor.

Hatta reddit'te biri "tüm grubum bu talent'lı silah kullanıyor, drop'da bu talent yoksa bakmıyoruz bile direk kırıyoruz".

Talent düzeltilse, sorun biter. Cooldown filan koyarlar, "bu talent 10 s'de 1 kez proc'lar" diye. Olur biter. Şimdilik düzeltene kadar ekmeğini yemeğe bakın :P
Mesaj tarihi:
dün yine glathros, darejedi ve patiden olmayan bir arkadaş ile oynadık baya eğlendim ben ya. level 15 oldum işte böyle böyle haftasonunun sonunda 30 olucam inş.
  • Yeni Oluştur...