Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Sam said: cover mekaniklerinin bu kadar düzgün çalıştığı ve keyif verdiği bir oyun görmedim, vegas2'yi nihayet geçen birşey oynayabildim o keyif bakımından. Şu yorum çok değerli benim için, eyvallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Phyx said: Benim karimi kestiler ruyamda Kurtarilcak gibi degildi Ahahaha bu kabus muydu, güzel bir rüya mı?(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bir arkadaş belirlemiştim adam oyunu iade etmiş. Kısacası birkaç yan görevi tek başıma yaptım. "kimse yok mu lö" hissi uyanmaya başladı içimde yani ekleşelim beyler :) nick'leri alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Buradan oynayanlari ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Teşekkürler, 30+ kiş ikledim :) denk gelirsek takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 http://m.imgur.com/gallery/vylMR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/43dkuf/graphics_optimization_guide_best_settings_for/ Beta sırasında redditte biri ayarlarla ilgili guide yapmıstı aynısını suan uyguladım ve 60 fps altına inmiyorum nerdeyse fps sorunu yasayanlar baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Benim kendim içim yaptığım guide. Nvidia ekranlarından teker teker inceleyip FPS hit/Görsel etki oranına göre aşağıdaki listeyi çıkardım. Önce yazdığım değer önerdiğim, ikinci yazdığım diğer ihtimal. • V-sync mode > Off • Frame rate limit > Off • Shadow Quality > HFTS / PCSS • Shadow Resolution > HFTS-PCSS için farketmez / SQ High ise Low / SQ Low ise High • Spot Shadow Count > Medium (-3 FPS) / Low • Spot Shadow Resolution > High (-3 FPS) / Ultra (-5 FPS) • Contact Shadows > Sun Low / All Low (-2.3 FPS) • Post FX AA > Off / Low (-2 FPS) • Temporal AA > Supersampling / Flicker varsa Stabilization • Sharpen image > -0.1 per %10 • Particle Detail > High / Ultra (-6 FPS) • Enable Wind-Affected Snow > Off / On (-1 FPS) • Volumetric Fog > Medium / Ultra (-3 FPS) • Reflection Quality > High • Local Reflection Quality > High (-2 FPS) / Low • Sub-Surface Scattering > On (-2.5 FPS) / Off • Anisotropic Filtering > 16x • Parallax Mapping > High (-3 FPS) > Off • Ambient Occlusion > Low / HBAO+ (-6.5 FPS) • Depth of Field > Medium • Object Detail > -1.2 FPS per %10 • Extra Streaming Distance > -0.8 FPS per %10 • Chromatic Aberration > Off • Lens Flare > On (-3 FPS) / Off • Vignette > On / Off Bu ayarlardan bazıları (Vignette, Chromatic gibi) kişisel tercihe bakıyor. Daha sonra "Sharpen image" ayarını kişisel tercihinize göre ayarlayın, bazıları biraz daha blur seviyor. Son olarak da "Object Detail" ve "Extra Streaming Distance" ayarlarını kısarak istediğiniz FPS'yi yakalayın. Bu arada oyun içinde ayarlar kısmında Benchmark var, orada oyun sırasında ortalama alacağınız FPS'yi görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 50 fps civarı geziniyor şimdi yetiyor bana. grafik düşürmem boş yere. cs vs gibi tam shooter olan oyunlarda 100 den aşağısı rahatsız ediyor ama bunda etmedi hiç. dinamikler ona göre heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ses seda cikmiyor millet yumuldu oyuna sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 mono said: cpu + anakart mefta oldu oynayamiyorum burdan takip edeyim bari. geçmiş olsun, dünden beri gözüm seni arıyordu tüh ya. :( makinen de yeniydi hayret. neyse düzelttiğinde oynarız illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 bende cok geride kaldim ya :( level capte anca yetisirim millete. iki gun deli misafir geldi, anca toparliyabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 fiziksel kopya 5 disc. en son hangi oyunu boyle discten yukledigimi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Deli gibi oynuyorsunuz beyler, bir girdim sizin seviyeler 20'lerde hep :D ben birkaç yan görev 1 senaryo atıp ara veriyor başka oyuna bakıyorum. Sömürüp sonra içerik az diye daşlamayın oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 o bi paticik klasigi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Millet direkt 30 olmuş, inanılmaz :D Ben 10 saat gameplay ile lvl 10'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=aYPlleaUjQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 LathspeLL said: Millet direkt 30 olmuş, inanılmaz :D Ben 10 saat gameplay ile lvl 10'um. kabaca saat başına 1 lvl geliyor zaten, ben 30 saate yaklaştım, 26'yım. o da solo collectible kovaladım 2 saat diye. :P buradaki hemen herkes bu hafta 30 olabilir rahat yani oynadıkları sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 etrafta çok vakit harcamazsanız dz falan girmezseniz, doğru şeyleri yaparsanız 14-15 saatte 30 olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 30 olduktan sonra umarım yapılabilir bişeler vardır..haftasonu alırım ben de oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Şu an için 30'da yapılacak 3 şey var: 1. Challenging Mode görevler (replay) 2. DZ 3. Collectible toplamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Full leveling kasan arkadaşlara küçük bir hatırlatma. DZ itemları sizin levelinize göre ayarlanıyor. Dolayısıyla kazandığınız DZ credits'leri harcamak için vendor'a gittiğinizde Level 1-14 arası DZ Rank 10, Level 15-25 arası DZ Rank 30 ve 26-30 arası DZ Rank 50 gerekiyor. Eğer 30'a kadar DZ'ye uğramazsanız 0 DZ Rank ile girdiğinizde Rank 50'ye kadar hiç bir şey alamadan takılırsınız. DZ credits'lerin de bir kısmı ölünce gittiği için büyük ihtimal 50 olana kadar biriktirdiğiniz paralar da havaya gider. O yüzden önerim Level 10-14 aralığında DZ Rank 30'a, Level 20-26 arası da Rank 50'ye ulaşmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 veya 30'dan DZ'e girer moblardan lootunu alır çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Level 30'da DZ'ye girdiğinde moblardan item düşürmek için gene DZ'de rogue agent saldırısı riskine girmen gerekecek. Hem itemları hem de topladığın DZ credits'i kaybedeceksin ve sana saldıran rogue agent'lar büyük ihtimal DZ itemlarını döşemiş olacak. Ha "ben DZ oynamayacağım, PvE takılacağım" diyorsan ayrı da, end game DZ yapacaksan, ortalıkta Rank 50'ler DZ itemları döşemişken, sen PvE'den topladığın itemlarla Rank 50'ye kadar DZ credit'lerini harcayamayacaksın. Mesela kendi grup arkadaşım bu durumda şu an. Rank 10 req bandını dikkat etmeden kaçırmış LVL 20 şu an. Üzerinde 20 000 DZ credits var ama DZ Rank'i 15 olduğu için hiç bir item alamıyor. DZ'a girmeye korkuyor çünkü tüm parayı Rank 30 olmaya çalışırken kaybedebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 DZ'den gear çekmek baya kolay. 30 levelda zaten düne kadar doğru düzgün adam yoktu. girip pve'den itemları alıp çıkıyorsun. 30'dan sonra zaten DZ'de çok vakit geçirdiğin için rank ve currency kendi kendine birikiyor end-game content olduğu için. öncesinde sırf vendordan item alabileyim diye low level dz'de vakit geçirmek levelingi yavaşlatıyor sadece. keyfi olarak çeşitlilik olsun dersen tabii why not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar