Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Full skill buildle bomba one shot yapıyor ve turretın 10 sn downtime ı oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Bright said: Tank build yaptım 7400 hp 300+ hp/s regen, %20 damage reduction Armor'dan. Medkit de % bazında heal'lıyor anladığım. Shotgun'la point-blank tek atmak priceless. firearms - stamina mi gittin full stam gidince öldürmek uzun sürüo normalde baya daha item toplayamadim bende etrafta rogue'da yok closed betadakine kıyasla dz currency da toplayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 M44 un guzel perklisini bulsam 12-15k hs ler havada ucacak da iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 geldi mi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 3 saatmiş downtime ya manyak mı bunnar. 11'de gitti serverlar 14:00'de gelir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Extraction gank yapıp sonra timer bitine kadar savunun bir yeri. Deli gibi currency ve exp geliyor. İlla rogue avlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Health > Firearms gittim, 0 electronics. Health bastıkça health regen geliyor zaten. Az firearms, +shotgun damage'lı bir item ve hp düştükce +%5-15 dmg veren M870'le tedavülden kaldırıyorum ne gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Rogue avlamak solo veya 2 kişilik gruplar için daha ideal bir eylem, 3-4 kişi Rogue oynamak tabi daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 http://m.imgur.com/bfB5IgC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Frostbite said: bu oyun hala aylık ücret istiyormu?? ben açıkcası çok da beğenmedim.buna etken oyunda sap sap takılmam ve betanın kısıtlı olanakları neden olmuş olabilir. Hala derken? Ne zaman aylık ücret ödenecek dediler ki sen direk salladın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ödemeyen hackerları banlıyolar işte. sen ödedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Mosquito said: http://m.imgur.com/bfB5IgC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 abi server kapalı mı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 7.5k HP'de aynen şu video'daki oluyor düşük gear'lı adamlar karşıya gelirse, bi medkit patlatıyorsun 3.5k HP geliyor zaten sdsfsd Da bu herif baya kötü oynuyor ya, o mesafede hala AR kullanmaya çalışmak legendary diye baya saçmalık bence, shotgun'la 1-3 shell'de bayılıyor zaten adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 lvl 25 http://www.ign.com/articles/2016/02/19/the-division-multi-channel-late-game-mission-ign-first-placeholder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 legendaryde sürekli ar olması üzüyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 samaella said: abi server kapalı mı hala ya Acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Oyun iyi yaaa. Ama ps4 deneyimi olarak Destiny'den daha zor gibi geldi aiming meselesi. Hoş bayağıdır Destiny de oynamadım, paslanmış olabilirim. Ama çevre, mekanlar vs şaheser olmuş. PS4 pre orderı iptal etmeden PS4 oynarım bunu. Cheatle de uğraşmayız akar, patiden bir kaç kişi alırsa daha süper olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 gel mubarek pc'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ya ben bu oyunu oynamak istiyorum ama yeni bilgisayar almam lazım http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-4gb-w81-notebook.html?srt=PU#ozellikler http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-2-6ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html#ozellikler http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-156-gtx950m-2gb-w81.html#ozellikler Şu bilgisayarlara baktım acaba yeterli olur mu ki Donanıma da açayım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 gtx850 oynatıyor gayet. gtx9 serisi iş görür. HQ olanlar gerçek 4 çekirdekti sanırım. Tatavadan 4 çekirdek olanlar var dikkat et:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 cicibeybe resmi forum ve diğer forumlarda dizüstü ile oynayanların deneyimlerini bul ve oku alman gerekeni rahat bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 dün akk dl ortasında bitince bugün başlayabildim betaya, ilk 2-3 saatlik izlenimlerim gayet olumlu. setting güzel, combat mass effect gibi. bugün-yarın daha deneyip, ona göre karar vereceğim uygun fiyata bulursam. beklediğimden iyi çıktı şimdiye kadar pve olarak, bir de pvp'sini göreyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 bunu benden duymak sok edebilir ama pvp si cok daha iyi pve sinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 başkasının turretına ateş edip, önünde beklersen sana ateş eidp elemanı rogue yapabiliosun o yüzden turrent fln kullanmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar