Bright Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Catze'nin itemlar full firearms'dı aşağı yukarı. Ben Electronics>Firearms>Health gittim mesela, sticky 500-3k vuruyordu yanlış hatırlamıyorsam. Electronics iyiydi ya, heal'ları ve ability damage'lari yükseltiyor, pulse gibi ability'se hiç bonus almıyor sanırım(arttırıyorsa range'i veya bonus damage'ı arttırıyordur da incelemedim). Güzel dengelemişler. Full firearms build 4k hs atıyorduysa M44'le (3.6-3.7k hp'yle geziyordum mesela), ben 2.6k hs atıyordum M44'le(tek attığım adamlar oldu itibariyle). Full firearms build'ler health/armor heavy build'ler hariç geri kalana bolt action'la ya tek atacak ya da full +Marksman Rifle damage'lı item'ları dizip tek atacak. Öyle bullet sponge olayı falan yok anlayacağınız. Ben mesela Open Beta'da health/armor ağırlıklı gidip kalanı firearms'a basıcam, olursa +smg damage'lı item'lar takıp tank/flanker şeklinde oynamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Bu arada silahların üzerindeki dps değerleri üzerinizdeki item'larla oranlanmış hali oluyor, base dps'i göremiyorsunuz ki görseniz de pek birşey ifade etmiyor. Oyunun dps hesabı baya kötü. Örneğin fire rate'i arttıran mag mod'u dps'i arttırıyor gözüküyor ama recoil veya fire rate yüksekse accuracy'i düşürdüğü için pek bir faydası olmayabiliyor bazı otomatik silahlarda(eg. M4, Scar-L veya M249), buna karşın daha düşük fire rate'i ve itibariyle daha az recoil'i olan silahlarda daha iyi bir seçim olabilir(eg. RPK). Bazı silahlarda recoil yok gibi birşey(eg. converted SMG-9), bunlara stability mod'ları pek işe yaramıyor, buna karşın zaten yüksek olan hipfire accuracy'i arttıran birşey bulursanız hiç zoom açmadan koşarak rahatça kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 8 dakikalik Underground Dungeon seyretmek isteyenler ---> https://www.youtube.com/watch?v=nvwh6JN-rsU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Console footage, imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 24 hours in The Division... https://www.youtube.com/watch?v=LrThgpKHuEc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ya o değilde tadı damağımda kaldı forumları okuyup, duruyorum. open beta başlasa biran önce keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 DigitalFoundry https://www.youtube.com/watch?v=D6wcyX73_Xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ::o https://www.youtube.com/watch?v=2VVPstmSF04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 https://www.logitechgpromo.com/gpromo/index.php logitech g910/810/410 klavye yanına veriyorlarmış peh. daha iki ay önce g910 aldım be logitech'e yazsam key atarlar mı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ne kadarmış o klavyeler acep? baktım da g410 alınabilir belki, 400tl civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ps4-pc arası çok minor farklar var ya. anti-hack avantajından dolayı ps4 çok daha ağır basıyor gibi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 aynen ya ben de aşırı fazla fark var falan diye düşünüyordum yokmuş öyle dehşetengiz devrimsel farklılık yaratacak bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 draw distance dışında hiçbir şey yok gibi, gölgelerin dinamik davranışı o kadar önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 PC/konsol ortak multiplayer var mı ve olursa konsolda autoaim yine olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bingildak said: draw distance dışında hiçbir şey yok gibi, gölgelerin dinamik davranışı o kadar önemli değil draw distance, shadow, reflection, hbao+ kısınca konsol oluyor işte. gerisi aynı. ama onları kısınca zaten pc 100 fps veriyor konsol 30. yani çok sabotelik bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bingildak said: ps4-pc arası çok minor farklar var ya. anti-hack avantajından dolayı ps4 çok daha ağır basıyor gibi şu an. Ben de aynı şeyi düşündüm. Benim bilgisayar da zaten ultra çalıştırmaz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 axedice said: PC/konsol ortak multiplayer var mı ve olursa konsolda autoaim yine olacak mı? xplatform yok, zaten konsolda da autoaim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 DA2019 said: bingildak said: ps4-pc arası çok minor farklar var ya. anti-hack avantajından dolayı ps4 çok daha ağır basıyor gibi şu an. Ben de aynı şeyi düşündüm. Benim bilgisayar da zaten ultra çalıştırmaz oyunu. ben her şeyi kökleyip 40 fps altında düşmeden oynadım pc'de ama oyunun en keyifli tarafı pvp zaten. pve baya osuruk geldi bana. cover sistemi çok tek düze çeviriyor kombatı. ee pvp'de her yer hack olunca bir anlamı kalmıyor çünkü loot düşürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 PS4 akar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 PC'de hacker'lar olmasa eğlencesi kalmaz ya, düz PC oyuncusu rezalet oynuyor zaten dfsssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=52EK5xRtnJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sonuç =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bright said: PC'de hacker'lar olmasa eğlencesi kalmaz ya, düz PC oyuncusu rezalet oynuyor zaten dfsssd aynen hackleri abartı olmazssa sağllam challange oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 evet mümkünse hack olmayan oyunlardan kaçınıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Hacksiz oyun balkonsuz ev gibi ya, alt komşunun balkonuna sıçamadıktan sonra ne anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar