lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bu oyunu en ucuza nerden alırık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 cdkeys.com 98 TL'ye geldi bana geçen ay başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 TR PSN PS4 350 TL çakmış gold pakete. Hayvan herifler sdsff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 mike simon vs tarzı hatalar alanları suraya alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Wtfast bi ise yariyo mu acaba? Yani trden yarar bi ihtimal de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 oyunu sonunda test etme sansi bulabildim, guzel olmus. ben begendim, arada girip arkadaslarla takilmak icin guzel bir secenek olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Esh said: Wtfast bi ise yariyo mu acaba? Yani trden yarar bi ihtimal de.. ben en son denediğimde bir olayı kalmamıştı. 3-5 ping fark etti istanbuldaki fiber/bakır bağlantı ile amerika ve almanya serverlarında. 2006'da 300lerden 80lere inerdi asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 beta sona erdi, artik onumuzdeki diger maclara bakacagiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Gangren said: cdkeys.com 98 TL'ye geldi bana geçen ay başında. bende ordan aldimda keyi sonra yollayacaklarmis meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 :(( bitmeyeydi iyiydi.Sarmıştı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Arada open beta olacak galiba. PS4 için almadan deneyebilecekmiyiz? Yoksa illa orderlamak gerekecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Bu beta healer/electronics dps'e kaydım, 2.betada tank/dps oynayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 electronics'in durumu nasıldı? herkes hp boost çok fazla ondan hp skilli kasmış aladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben dps kastım valla 15x zoomla tek atma keyfi :D bu arada son gün resmen çileydi oyunda ya, herkes invis bugını öğrenmiş kimi vurup öldürsem görünmeyen arkadaşı da gelip beni öldürdü hep. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 tek mermiyle adam alabilio muydun? bu arada division en ucuz nerde var şimdi? g2a'da 130tl, cdkeys'de 120tl,steamde 180tl steamde indirime girmez heralde bu saaten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Esh said: Wtfast bi ise yariyo mu acaba? Yani trden yarar bi ihtimal de.. serverlar amerika'daysa baya farkeder. almanya'da falansa 5-10 ping fark eder anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Mosquito said: tek mermiyle adam alabilio muydun? bu arada division en ucuz nerde var şimdi? g2a'da 130tl, cdkeys'de 120tl,steamde 180tl steamde indirime girmez heralde bu saaten sonra. arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yani 4k critleyen marksman rifle varsa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 “We are aware of the cheating issues in the Closed Beta on PC The team is fully committed to providing solutions against this and a system will be in place to ensure a fair experience for players when the game is released on March 8. Thank you all for your feedback and your amazing support” Community Manager xMiiSTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 client indirebiliyoz mu biyerden ? betaya kadar insin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 evet çok rahat tek atıyordum valla. biz baya server gezdik ama brightla, üstümüz başımız full epic di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 inventoryden ekran görüntüsü var mi? hp-dps dengesi nasıldı? 4.5k-6k arası hpler vardi mavi marksman rifle bulabilmiştim o da 3-4k arası vuruyordu diye hatirliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 dps değil damage'a bakman gerekir ama. marksman kullanmadığım için bilmiyorum ama iki kurşun arası 1sn'den fazlaysa dps damage dan düşük olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ss yok da rakamları hatırladığım kadarıyla söylim epic m44 vardı, silahın düz dmg'i ztn 4k üstüydü, range, crit hit dmg, crit hit chance, hs dmg olan itemlarla donatmıştım gear'ı, çok rahat block'tan block'a 6k-7k critliyordum hs ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 16 şubat ta mı ne open beta olacakmış galiba. indirdiklerinizi silmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar