sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 MrLevie said: valla oyun akıyor. level 30+ oldum, hayatımda ilk defa bir oyunda gear kasıyorum. gear points olayı var, her seferinde yükselteyim diye kasıyorsun. soloysan eqle ben de 30 um yalnızlıktan ölüyorum sipeyskeyk uplay niki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 PS4 😅 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 sipeyskeyk said: MrLevie said: valla oyun akıyor. level 30+ oldum, hayatımda ilk defa bir oyunda gear kasıyorum. gear points olayı var, her seferinde yükselteyim diye kasıyorsun. soloysan eqle ben de 30 um yalnızlıktan ölüyorum sipeyskeyk uplay niki deB4llisticGel PCdeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Baya content/game mode eklemişler baya keyifli olmuş, oyna oyna bitmiyor WoW gibi. Geride kaldım nasıl yakalarım derdi de yok, undergroundda item yağıyor, ondan sonra min/max derdine düşüyorsun gene de bi ton set olduğu için opsiyon baya fazla. Bi shotgunlar biraz gereksiz zayıf olmuş sanki, onun harici bi sıkıntı yok gibi. OP olan çoğu şey nerf yemiş post-release döneme göre. Skillerden alınan +dmg bufflari özellikle ciddi zayıflatılmış, güzel olmuş. PVE özellikle güzel olmuş. Bullet spongeluk ve dps yerine healing station patlatma, focus-fire, cc falan daha öne çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 set olayı tam diablo gibi olmuş. dönem dönem buffluyorlar meta oluyor falan. oynayış tarzına göre en uygununu bulmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Setlerin hepsi nerf yemiş benim anladığım. Öyle çok dominant bi dps seti göremedim açıkçası. Nomad 4pc kullanıyorum PVE'de proclayıp duruyor, baya ezmode oluyor. Setten öte gene aynı talent, stat sinerjisi yakalamak önemli. İşte SMG + crit dmg + bir miktar modlarla base %40 crit %130 crit damage yaptım, pulse açınca crit %60 hard cap'e dayanıyor falan. Magsize-firerate - eldivene +smg dmg vs. vurduğum eriyor ki release döneminden beir oynamıyorum, 3 gün underground yapınca geçerli oldu char PVE için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 2 günde GS 260ı geçtim. Asıl keyifli kısmı endgameiymiş. Leveling baya sıkıcı gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Global event 1 den önce bırakmıştım oyunu acayip başlayasım geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Hazır global evente denk gelmişken başlayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 zamaninda pre-order season pass falan herseyi lop diye alip toplasan 15 saat oynamistim dfg kiyafet packleri haric herbisi varmis zaten elimde. bi kurayim bende bakim simdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Hastalıktan eventi kaçırdık. Neyse ay boyu devam ediyormuş. Assault tan girer başlarım, Classified setleri en kısa böyle farmlarız zaten. Assault Start Date/Time: March 8th, 12:00 UTC End Date/Time: March 12th, 08:00 UTC Strike Start Date/Time: Match 15th, 12:00 UTC End Date/Time: March 19th, 08:00 UTC Ambush Start Date/Time: March 22nd, 12:00 UTC End Date/Time: March 26th, 08:00 UTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 E3'te The Division 2 tanıtılacakmış. https://kotaku.com/ubisoft-is-making-the-division-2-1823611394 Oyunu güzel toparladılar. Umarım yenisinde kötü başlangıç yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ben daha birincisini adam akıllı oynamadım, Adamlar 2 nciyi çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=IBB8KvyEOeA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 dlc ler ne oldu? onları tamamlamadan, storyi tamamlamadan 2 ye mi geçecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Hikaye 2'de devam edecek işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 tamamlamadan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Zaten gelen DLC'lerde ana hikaye adına birşey yok ki? Ex-agent virüs ile kaçtı, peşinden gideceğiz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Hikayenin devamına Avrupa üzerinden yürürler herhalde. Paris, London..klasik işte. Bu arada yeni GE başlıyor bugün, Nomad, Predator, FNC, Banshee Classified Set dizmek için iyi fırsat. Lexington da Ramos ile akrabalık bağı kurmak üzereyiz. İlk girdiğimiz gün Lexington u hatırlayınca, L.Barret abla daha kapıdan çıkmadan eriyo, feci faceroll ahuahuuha. Galiba Nisan dan sonra daily lere Legendary zorluğu gelecek, her ay event falan derken Division 2 ye kadar tutabildikleri kadar oyunda tutmaya çalışıyor adamlar. Şaka bi yana oyun hakikaten 4 kişi olursa keyifli yaa halen. Survival, Incursion kaşınırsan DZ falan iyi durumda oyun yani. WoW dan bayanlara tavsiye (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 bi kaç arkadaşın oynamaya tekrar başlaması ve ubisoftun 15 saat sonra bitecek %70 indirimi üzerine kendi içimde küçük bir hype başlatarak aldım oyunu. ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Yeni patch hayirli olsun, 1.8.1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mortis said: bi kaç arkadaşın oynamaya tekrar başlaması ve ubisoftun 15 saat sonra bitecek %70 indirimi üzerine kendi içimde küçük bir hype başlatarak aldım oyunu. ^_______^ kocaman oldun google oldun hala oynamiyca[in oyunu almamayi ogrenemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 ben de basladim valla, en son betasini oynamistim. sardi gayet. tom clancy oyunlari arasinda donup duruyorum bu aralar zaten r6, ghost recon, division :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Ben tekrar oynuyorum. Varsa şekliniz NYC'ye bekleriz!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 division baydı ghost recon a geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar