BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 PCde oynayan varsa "B4llisticGel" ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 applev0dka said: şuan zaten işteyim, çıkışta da sinemaya gidicem demo işi falan yalan yani. ama dediğim gibi ben oyunu daha yeni PC'de denedim beğendim benim için okey. ben pste biraz oynayınca pc den sonra çok garip geldi bıraktım abi asfddsafdsadf division macerası kısa sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ahahaha ben de işe gelirken ps'i açık bırakmıştım demoyu denemek için keşke foruma baksaydım evden çıkmadan önce başka bir şey indirirdim sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 PCde oynayan yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Yeni patchle client oyunu baştan indirmeye başladı. Sebebini bilen var mı? Oyunu başka bir hdde taşımıştım ondan mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 evde level 30+ underground kasıyorum ps4'te. küsel qıslar eqlesin MrLevies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ps4te anca pleb kizlar ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Ben tekrar indirdim :) https://i.hizliresim.com/lOOyyX.jpg Bu gear hala iş yapar mıyım bilemiyorum, bir girip bakınacağım. Var mı oynayan? Bir de uplay de CNY indirimi var. Division season pass 16 euro . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 DavidMills said: hadi gel oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Season pass indirimi görüp, gaza gelip aldım, Oynadığım da yok. Şimdi neden aldım diye düşünüyorum. Kapitalizmin gözü kör olsun. Girip baktım bir, oyun zorlaşmış. Neyse ayda bir kere girer oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 sipeyskeyk said: DavidMills said: hadi gel oynayak Oynayalım ayıpsınnnn..Ubi den whisple beni online görürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Quo-Vadis said: Season pass indirimi görüp, gaza gelip aldım, Oynadığım da yok. Şimdi neden aldım diye düşünüyorum. Kapitalizmin gözü kör olsun. Girip baktım bir, oyun zorlaşmış. Neyse ayda bir kere girer oynarım. Gear eskimistir. Yenileyince duzelir muhtemelen. Bi de iyi yine gaza gelip The Division almissin, ben Conan Exiles'a £26.99 verdim. Cok pismanim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Gear eskimiş abi onu söyleyebilirim. 4v4 skirmish gibi pvp modu gelmiş, çok zevkli lan. Tam bir wow arena. Valla season pass almaya karar vermiş olabilirim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Çok aptalca bir soru soracağım, bu season pass i aldığımızdan itibaren 1 yıl mı geçerli? daha önce hiç bir oyunun season pass ini almamış olabilirim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 genelde çıkan tüm exp/dlc leri kapsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 neyi kapsar diye sormadım olm!!!!!!!!!!! 1 yıl geçerli diyor ya, mesela 1.1.2017 - 1.1.2018 dönemi var, martta alırsan zararlı mı çıkmış oluyorsun? yoksa dönemi sen aldığın günden itibaren önündeki 1 yıl mı oluyor diye sordum. 60% indirim olunca kıllandım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Yok öyle dönem falan. Geçmişte ve gelecekte çıkacak bütün DLCleri satın almış olursun SP ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 mevsimlik.. şimdi 1 numara büyük al yazın da giyersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Nerden yenileyeceğim bu gearı ? Yenilenecek bir şey de bulamadım. level 19 ezik bir karakterim varmış. İtem leveller de 16-19 arası bende, mavi ile mor arası. Bu NPC ler Grandmaster Shooter olmuş hepsi. Pompalı ile tee caddenin öteki ucundan headshot atıyor resmen. Sokakta hangi mob packe denk gelsem , yanlarında hep bir Elite var. Birde bu silahlara upgrade filan gelmiş menude, o ne ile nasıl yapılıyor ? Oyun baya değişmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 https://www.reddit.com/r/The_Division/comments/7pmks3/division_guide_new_and_returning_players/ lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Quo-Vadis said: Nerden yenileyeceğim bu gearı ? Yenilenecek bir şey de bulamadım. level 19 ezik bir karakterim varmış. İtem leveller de 16-19 arası bende, mavi ile mor arası. Bu NPC ler Grandmaster Shooter olmuş hepsi. Pompalı ile tee caddenin öteki ucundan headshot atıyor resmen. Sokakta hangi mob packe denk gelsem , yanlarında hep bir Elite var. Birde bu silahlara upgrade filan gelmiş menude, o ne ile nasıl yapılıyor ? Oyun baya değişmiş ya. benchler var hideout ve hq da. onlara bak update ler için. daha iyi silahlar için chalanglere var oralara gir world tier 5 e geç 10 dk da ortalama bişiler toplarsın. daha fazlası için ise kasmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 valla oyun akıyor. level 30+ oldum, hayatımda ilk defa bir oyunda gear kasıyorum. gear points olayı var, her seferinde yükselteyim diye kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 World Level'i yukseltip underground falan yaparsaniz baya hizli topluyosunuz gear'lari ya. Set item falan kasicaniz zaten bi yerden sonra, sarilar falan cok bi ise yaramicak. Bi de gear'i level'i sizden yuksek biriyle takilip arkadan arkadan sikarsaniz baya hizli level atlayip item topluyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bu oyun çokta tozlu raflara kalkmadı mı hack ve glitchler yüzünden çok bırakan olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 pvp de hack var da pve si fena değil. eğlendiriyor birde survival modu zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar