Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 sipeyskeyk said: Vücudum hazır. Dz bluepritleri de 40 a düştü dmi level şeysi? iLvl 31 için evet. iLvl 32'ler 75 istiyor şu anda. DZ03 ve DZ06 Safe House satıyor. Incursion Hard 1 saatin altında sürüyor ve 2 tane set piece atıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Yeni bilgiler ile devam: Clever use of ingame mechanics, Part 2: DZ'de düşük gearscore'lu bracketa girmek için mavi (mor?) secondary ve sidearm takıp girin. 154'e falan çekmiş full HE giyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ya bu adamlar ciddi ciddi 3dk'da düşünülecek şeyleri öngöremiyor mu merak ediyorum lol. mmo benzeri oyunlar konusunda deneyimsizliğin çileleri herhalde. herkesi iyi niyetli mi sanıyorlar nedir. incursion ve dz için ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 21:00 gibi gelmiş olurum, David de oyunda olur, 1 Electronics build lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 2ser parca set BPsi phoenix credit ile alınabiliyor BoOdan. 350 civarı istiyor her parca. Bir kac yeni BP gelmis BoO ya. Navy MP5 artık div tech istemiyor. set parcaları 22 fabric ve 8 electronic istiyor craft etmek icin. HE FW M1A BPsi DZlvl75 te DZ den alınabiliyor. CM bossları 4 er sarı atıyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Yeni updateden mi kaynaklı bilmiyorum ama fps 10 a falan düşüyo resmen falcon 7. Waveden sonra ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 AUG blueprint var ya R75 isteyen. 15 rank kasmam lazım, fuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Rank var da dz param yok, keşke savurup saçmasaymışım tüh. Grup lazım her şekilde heh. İncursion hard bile zorladı yarı pugla, bitiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Meister'ı bekleyin. Kulaklığı da yeniledim, artık cızırtı yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 benim electronics baya kötüydü. benlik değil yeni görev =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Harika bir glitchle cıkmıs incursion bu arada. tabi 'test ekibimiz bir haftada anca yapabildi' dediler insanlar 5 saatte farma baglamıslar bile sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Beyler selam arkadaş division hesabını satıyo ilgilenen varsa kelepir hesap.Uplay hesabında artık oynamak istemediği için satıyo hile vb kesinlikle kullanılmadı. Hesap 25$ iletişim için pm atabilirsiniz. İçinde 30 level karakter varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Lvl30 , Dzlvl 30, Gs 168 Uplay : Janis_106 Ekleyin benide , sıkıldım tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 madcow said: Harika bir glitchle cıkmıs incursion bu arada. tabi 'test ekibimiz bir haftada anca yapabildi' dediler insanlar 5 saatte farma baglamıslar bile sdf. Helal olsun ya oyun ciktigindan beri tek end game exploit. Basari ornegi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 madcow said: Harika bir glitchle cıkmıs incursion bu arada. tabi 'test ekibimiz bir haftada anca yapabildi' dediler insanlar 5 saatte farma baglamıslar bile sdf. randomla acaip sıkıntı bu arada ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 incursion'a adam lazım ise çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Dogru 3 ya da 4 wavede survivor link basmak lazım o yuzden randomların skillerini kullanmasına guven olmuyor. CM yapanları izledim 2 3 tane spot var temiz olan. Insanlar 4 heal 2 flash 1 scan 1 ammo kullanıyor gordugum kadarıyla suana kadar. -Girdikten sonra merdivenden saga ya da sola cıkın ust kat platformlardan birinde olun. -Waveleri ogrendikce rahatlar bu tabi ama Drone'lar ilk shotgunlar iki sniperlar 3 seklinde gidiyor. Sniperlar cok vuruyor bir de kor ediyolar gercekten. -2 turret aynı anda kapatılıp APC nin arkasına bomba koyunca kacacak zaman oluyor. Burda kucuk bir koordinasyon lazım. -APC yi bombaladıktan sonra platformun ortasında alt kat var oraya inince APC nin sizi bombalamasını yemiyorsun ayrıca restock var orda. -O bitince cıkıp sniperları olduruyosun. Rinse and repeat. -Wave 15 zor. Onun dısındakiler skiller dogruysa rahat. Support station lardan bleed falan gibi effectleri yememenizi saglayanı almak da iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Of incursion tamamladık ama ölüm oldu ya. Zorlandık epey. Sentry çantamı aldım yatıyorum. GG. Comment yukarda yazılmış, olay wave leri öğrenmekte bitiyor. Bir de sabır ve pozisyon alma. Wipe yedin mi gg, haydi baştan. Sonunda gerçek bir challenge gelmiş oyuna. :) http://i.hizliresim.com/bD06jd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ben pug denedim baya baydim sonra checkpoint var mi bi wave den sonra? 2. Bombayi koyamadim hic Checkpoint yoksa challenge la hard mode un farki mob larin gucu disinda ne diye merak ediyorum ilk giriste suren 2 dk 5 mob oldurmelik kisim midir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 incursion quest rewardi bugli herhalde surekli 214 item verior. haftalik olmuycakmiydi bu :( bosami kastik 4 chari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Party leader değiştiğinde resetleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=GpJft7cK4PQ&feature=youtu.be http://i.imgur.com/Umynx8H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Miraul'un videoya hotfix geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 600k da oluyor, ama sorun HP ve mitigation işte. L34 droneların tek atması falan hoş değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar