Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavuz Sultan Selim köprümüz hayırlı olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://video.cnnturk.com/2013/haber/5/29/ucuncu-koprunun-temeli-boyle-atildi

Köprünün temeli atılmış ve hemen tartışmalar alevlenmiş. "Aleviler o köprüden geçmez" denilmiş.
Mesaj tarihi:
sabah ve aksam toplam ortalama 2 saatini trafikte geciren biri olarak(ki goztepeden bogazicine gidiyorum 25km yol) trafigi herhangi bir sekilde azaltacak herhangi bir aktiviteyi destekliyorum. Ben de raylı olsun metro olsun soyle olsun boyle olsun istiyorum ama yapmıyorlar, yapacakları bu olsun ama bisey yapsınlar.
Mesaj tarihi:
köprü inanılmaz uzakta. Zaten köprü ve yollar için deli gibi orman katledecekler. Sonra oraları hep yapılaşacak. gene büyük kentler, AVMler, stadyumlar, fabrikalar ıvırlar zıvırlar. hadi 4. köprü yapalım trafik çilemiz azalsın :(((
Mesaj tarihi:
Trafiği falan azaltmak için değil olay ya. Oralarda yolun geçeceği yerlerin tapuları seneler öncesinden satıldı. Acayip rant döndürdüler. O kadar para yedikten sonra bir taraflarında patlamaması için kim ne derse desin o köprüyü dikmek zorundalardı zaten.
Mesaj tarihi:
paparnoz said:

Sadece hilafeti getiren değil aynı zamanda 7 - 70'e türkmen alevileri katleden padişah olarak günün anlam ve önemine de uyuyor.

Ayni zamanda turkiye tarihindeki ilk askeri darbeyide yapan yavuz sultan selimdir, birileri mehmet yalansuyu gazlasin direk
Mesaj tarihi:
Viktor said:

paparnoz said:

Sadece hilafeti getiren değil aynı zamanda 7 - 70'e türkmen alevileri katleden padişah olarak günün anlam ve önemine de uyuyor.

Ayni zamanda turkiye tarihindeki ilk askeri darbeyide yapan yavuz sultan selimdir, birileri mehmet yalansuyu gazlasin direk

nası la padişah deilmi zaten adam
  • Yeni Oluştur...