Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 twitch e talim edip izleriz artik, ne yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 çok sağlam gözüküyor ya.. oynanır gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 gun gecmiyorki berbat bir kore oyunu daha cikmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Türkler daha güzelini çıkarsa da oynasak bizde... öyle yazıp çizmekle olmuyor bu işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 oha harbi iyi fikir laa... Milli MMO projesi . ak yardımlarla devlet yardımı da alırız , proje 5 sene sürdür ondan sonra batırıp iptal ederiz. kısa vadede beleş para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 osmanlı online feci oynanır yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 öyle yazıp çizmekle olmuyor bu işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Oynanir da kac kisi oynar ? Oyle 20-30bin kisiyle ya da Turkiye'deki veletlerin oyun oynamasiyla masrafi cikmaz oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ya bu oyun şahane hype hype hype. Nerden bulup girdiysem başından kalkamadım Ama vakit bulup yazdım buraya . Birde şu çincemi korece mi ne bi anlıyabilsem . Ama oyun akıyor resmen . Mutlaka deneyin . Mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yani gercekten ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 İnanılırlığını yitiriyosun şampiyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=21srKVX781E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oha lan acaip ayrıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 archeage gibi patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 patlayincaya kadar fun fun fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 HarveyQuinn said: archeage gibi patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ben olsam archeage ile karşılaştırmazdım archeage den bana göre tamamiyle farkli bir mmo olduğu kesin. Ayrıntı konusuna değinirsek o kadar çok dikkat etmişler ki her ayrıntıya tek tek çok şaşırtıcı bi anda yok ya diyebiliyorsunuz güneş efekti gölgeler hareketli combat kan vs sıçrıyor karakterin saçına baya bi harika ve göz doldurucu. Ben amd kullanıcısı olarak ultra ayarlarda oynuyorum akıcı oynayabiliyorsunuz optimizasyonu baya iyi oyunun. Kore sunucusunda oynuyorum 10$ newgameway dan acc alip sizde oynayabilirsiniz. Ama ping baya oluyor 300-400 ama oynaniyor her 5dk'da bir geri atiyor sizi orasi biraz sıkıntılı oluyor. Uzun lafın kısası oyun baya güzel ve eğlenceli. Herkeze öneriririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 tipik kore işi oyun sadece abartı hiç bir işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 combatı güzele benziyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ekip bicme, tarla ev yerlestirme, craft questleri ve daha niceleri archage ile ayni. 2 - 3 oynanir cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=AGPcYC6Tj0Q 16.5gb. english patch'i de çıkarmışlar sanırım ui için yarın bi bakayım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi söylenen her şeyi harfi harfine yapmama rağmen ben bu oyunu başlatamıyorum. kore id'li hesap falan da aldım da yani yok abi çalışmıyor hiçbi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BmMQIiKukiE adam archeage'den bile az content var diyor oyunda pve arayanlara hayal kırılıklığıymış. ama pvp arayanlara yarayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar