Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-y50-70-59-k45753-4k-uhd-dokunmatik-gaming-notebook-fiyati,208494.html

bu bilgisayarı aldım da

3800 küsür çözünürlükte low detaylarda fps 10 civarı olması normal mi? yoksa benim eksik sürücüm vs olabilir mi
Mesaj tarihi:
http://opensourceconnections.com/blog/uploads/2012/10/virtualboxsettings2.png

blackdesert64.exe'i nvidia driver ayarlarında auto'dan performance moduna al. büyük ihtimal problem orada. bazı oyunlarda bunu yapman gerekiyor nvidia m'li laptoplarda. 4k tamamda low'da 10 fps normal değil. win 10, black desert için iyi birde. 8.1'den geçtim daha iyi yani.
Mesaj tarihi:
ya bissürü şey denedim sanırım bunuda denemiştim tekrar bakıcam şimdi.

sorun şu windows 3860 küüsür çözünürlük oyunu açarken ekran bi sapıtıyo bi şeyler oluyo sonra oyun ya ufacık ekranda açılıyo yada hiç açılmıyo

son edit bıktım

oyun açılıyo menüden çözünürlüğü değiştirince oyun küçülüyo sadece desktop la aynı çözünürlükte tam ekran oluyo

windowed,full screen windowed, full screen hepsini denedim
Mesaj tarihi:
lider değilim la zaten officer oldum uğraşmak istemediğim için. cmrownzda kurdu o da pati'den banlendi dsdfg. zaten 5-6 kişiyiz.

pek bakmıyorum bu aralar oyun biraz sıktı :P
Mesaj tarihi:
Bencede iyi böyle olması. En son UO da macroya bırakırdım karakteri şimdi burada bırakıyorum stat/skill kassın diye.

uzun soluklu olacak bu oyunda böyle giderse...
Mesaj tarihi:
Beyler daoc firi şart var. Yeni açıldı Betada beta herkes0 dan kasıyor suanda süper eğlenceli gelin derim :D Bırakın yeni mmorpgleri mmorpg dediğin daoctur gerisi fıstır xd
Mesaj tarihi:
ya bu oyun ne kadar güzelmiş. Hayret ediyorum sürekli

pati guildine nası ulaşabilirim

ismim prenses aile adım ohmylord

level 15 çok hoş bi bayanım keyifli vakit geçiricek elit beyler arıyorum
Mesaj tarihi:
Loex said:

ya bu oyun ne kadar güzelmiş. Hayret ediyorum sürekli

pati guildine nası ulaşabilirim

ismim prenses aile adım ohmylord

level 15 çok hoş bi bayanım keyifli vakit geçiricek elit beyler arıyorum

Haykırdım :D
Mesaj tarihi:
ya bütün sayfaları dolaştırmayın adama yokmu guild muild bişey oynarken aklıma bissürü soru geliyo

mesela eşşeğimi kaybettim çok mutsuzum

açılıcak kimsem yok kötü yola düşmekten korkuyorum

bi elimden tutun
Mesaj tarihi:
Bu ne biçim bir oyun arkadaş ya.. Hangi siteye bakarsam bakayım, hangi eleştiri yazılarını veya yorumları okursam okuyayım herkes olumlu şeyler söylüyor. İnsanı zorla başlatacaklar.
Mesaj tarihi:
Uzun said:

Bu ne biçim bir oyun arkadaş ya.. Hangi siteye bakarsam bakayım, hangi eleştiri yazılarını veya yorumları okursam okuyayım herkes olumlu şeyler söylüyor. İnsanı zorla başlatacaklar.

olumlu yanı kadar olumsuz yanı var merak etme:D
  • Yeni Oluştur...