Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Killer

Öne çıkan mesajlar

Cem'den haber varmı?
dün orda olan herkez bi sağını solunu kontrol edebilirmi? 2 kişi kayıp. ağır yaralı olduğu bilinen ama durumu nerde olduğu bilinmeyen 4 klişi daha var.

herkez bir sorsun sorustursun. cünkü polis basladı alttan alttan teşhis yapmaya gelin diye cağrıya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sami guvenc31/05/2013 - 12:16 Bence sapla samanın karıştığı bir yer, soruyorum size kaç kişi ailesiyle o parka gelip dolaştı? düzensiz ve kontrolsuz gelişi güzel bir park,gündüz boş insanların gece ise gayların vb.mekanı olan bir yer.devlet birşey yapacaksa enine boyuna düşünmüştür,halkın yararına olacak işler yapar.

yaşam enerjimi tüketti ya şu yorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

said:
sami guvenc31/05/2013 - 12:16 Bence sapla samanın karıştığı bir yer, soruyorum size kaç kişi ailesiyle o parka gelip dolaştı? düzensiz ve kontrolsuz gelişi güzel bir park,gündüz boş insanların gece ise gayların vb.mekanı olan bir yer.devlet birşey yapacaksa enine boyuna düşünmüştür,halkın yararına olacak işler yapar.

yaşam enerjimi tüketti ya şu yorum.

memlekette konuştuğum iki insandan biri beni tüketiyo, alışmak lazım dallamalara.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Cem'den haber varmı?
dün orda olan herkez bi sağını solunu kontrol edebilirmi? 2 kişi kayıp. ağır yaralı olduğu bilinen ama durumu nerde olduğu bilinmeyen 4 klişi daha var.

herkez bir sorsun sorustursun. cünkü polis basladı alttan alttan teşhis yapmaya gelin diye cağrıya.

sen orada mıydın? Noldu, nedir durum?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...