BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 oha berilin 30kdan fazla abonesi var oyunda mayış vericeklerse oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 15.günü geçemedim ya la inceleme yapıyolar fazladan para kazanıyorum diye hapse tıkıyorlar daha iyi eve çıkmıştım onu mu geri döndürmeliyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yok abi sen ezio'dan para almışsın. o aldığın parayı yakman ya da hiç almaman gerekiyor. yoksa buluyorlar parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 orada o tıkılmadan önceki günde birinin geçmesine izin vermen gerekiyor o kişi aldığın o para sonucunda suçlanmaman için yardımcı oluyor, ancak parayı kaybediyorsun yine de ama en azından oyun devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sağolun arkadaşlar bakayım ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 parayı saklayın olm fakat yeni daireye çıkarsanız dedikodusu yayılıyor geri geçin eski eve. zaten ezio'nun para kendi kendine yok oluyor birkaç gün sonra onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ezio ne la ac mi bu, ezic yav said: sağolun arkadaşlar bakayım ben buna ezic'ten parayı aldıktan sonra el konuluyor, el konulduktan sonra sophie graiere'in geçişine müsaade edersen oyun bitmez, aklanırsın ama paralar gider. diğer türlü yakalanıyorsun. parayı almazsanız veya yakarsanız da ezic missionlarıyla gelen endingi göremezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 İlk kez dün oynadım, mükemmelmiş. Bi de Escapist zebil AAA oyun arasında GOTY adayı yapmış sdfhsdf http://www.escapistmagazine.com/tournaments/standings/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 demoyu denedim, ilginçmiş ama yordu. oyuna para vermekten ziyade benim para almam lazım o iş için ehu. ilk hafta bütün aile mort. zaman kısıtlaması daraltıyor çok. yine de değişik şeyler denenmesi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ağbi ahaha https://www.youtube.com/watch?v=V4GWyd7vhj0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ben yeni kurdum bunu. YORUCU olmuş biraz ama yaratıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Kaç saattir oynuyorum bırakamadımmmm. Kolay moda geçtim biraz ilerliyim kaynanam donmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 impostor oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bundle da gorunce atladim guzel konsept. Hele her gun bir belgesi eksik gelen eleman kopardi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Acık dikkat etmeyince gidiyor zaten, hızlı hızlı yapalım derken kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Nasıl androidde olmaz bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 winter salede aldım başından kalkamıyorum ayçekirdeği gibi böyle illet görmedim http://3.bp.blogspot.com/-kmVkrnIBUCc/VivzeETPxNI/AAAAAAAAAF8/mcM7_yhEg7s/s1600/papers_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Benim merak ettiğim Ezio görevler veriyor yapıyorsun sonra ne oluyor? Başına bela açmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 çogiyi http://www.youtube.com/watch?v=YFHHGETsxkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 çogiyi yapmışlar hllteam http://www.youtube.com/watch?v=YFHHGETsxkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 valla muhteşem olmuş. uzun metrajlı olsa ne güzel olurdu. hem de masrafsız tek mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Harbiden iyiymiş, oynayasım geldi tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 adamlar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 abi tam olmuş role Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 daa ne olsun bundan iyisi oyunun yapsalar o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar