Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 smsden hızlı koşan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 salağa anlatır gibi açıklayayım mı, comp maça başladığın an vac detection başlıyor, hatta bunu csgoyu direk exeden başlatarak dahi öğrenebilirsiniz, yani csgoyu launch edip(mehih) menüde vs direk detected aimbotla dahi gezebilirsiniz, önemli olan mm'e accept dediğiniz andan itibaren olan kısım, idlemaster csgo dosyalarına herhangi bir injection(oha ne dedim) yapmadığı için, mm süresince açık değilse herhangi bir etkisini göremezsiniz, bunlar vac detection olan tüm oyunlar için geçerli. uzun lafın kısası csgonun sadece mm serverları vac secured, bu yüzden casualda adamlar rahat rahat aimbot açıyor, ha banlanırsa owden banlanıyor ama casual oyunları owye gönderdiğinden bile şüpheliyim ben oyunun. /stahp. iş görüşmesine gidiyorum şimdi döndüğümde bana efendim diyeceksiniz, ben sizin denginiz değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kes lan nub vac sadece vac destekli serverda açık olur. zaten benim de post var aynı şeyle ilgili yukarda. açık unuttum demişsin revangelise, niye mme girmedin unutup :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bu arada 1 tl ve altı tüm oyunları satın alıp, kart düşürüp satsak hesabın ban yeme şansı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ucuz oyunlarin kartida ucuz oluyor cunki arz/talep hani bunu ilk dusunen kisi olduguna inanmiyorsundimj :P, 1 lira harcayip 0.30 filan geri alirsin belki En pahalli kartlar indirim-bundle gormemis, populer olamamis oyunlarda hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Evet, ilk benim düşünmediğimi tahmin edip ucuz oyunlardaki kart fiyatlarını kontrol ettim. Atıyorum oyun 0.20 kuruş ama getirisi 2 - 3 lira. Oyun fiyatı ani düşüş görüyor mesela ama kart piyasasında hemen değişim olmuyor. Geçen bundle vardı aldım 1 dolara getirisi 5 - 6 dolar oldu. O yüzden soruyorum olmuyor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 0.40 kuruş ve altı oyunlarda her halükarda kar elde ediliyor. Bazısında 0.30 kuruş ama kart ederleri 4 - 5 lira oluyor, bazısında 30 kuruş kar elde ediliyor tabi toplu halde alınırsa 20 liraya kadar kar elde edebilmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bu idle master secret world gibi online oyunlar için de kart düşürüyor. sıkıntı olmasın sonra?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 8 oyun sonra A'yı bitirip B'li olyunlara geçiyorum yayy asdfghjkl z'ye kadar yolumuz uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 25 tllik sattım christmas salea paralar biriiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 İşi gücü olan adamlar tavuk döner parası peşine mi duştu lan sdfsd benım ögrenci aklıma gelmiyor böyle cakallıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 abi o kadar tatlı ki beles steam parası normalde 25 tl cıkarıp versen urasmam ama o steamde beles para ile oyun alıyosun ya bole icim eriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 25 tl versem içerden su getirmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Aynen desen 25 tl vercem sana şu benim içinde ayarlar steam idle felan. Remote ile bağlanıp uraşmam. Ama işte steam walletına atıcam desen düşünütüm. Çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 PAtron çıldırdı. Asgfasfa. SAbah koydum. Çok güzelmiş addon ya huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 O 25 TLnin 250 olduğunu düşünün bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 B'lere geçtim ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 şu programı kullanırken oyun açarsak problem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 vaclı açma cs, dota, tf2 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 yok ya fm oynucam cekındım acmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ben paso açıyorum. zaten steam birden fazla oyun açmana izin veriyor, aynı şekilde düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 yeni oyunlarda steam kartlarını kısıtlıyorlarmış. oyun belli bi kitle tarafından oynanmadan kart düşmeyecekmiş. https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/1954971077935370845 şu kısım çok iyi ama çer-çöp oyunu store'a almasınlar o zaman. said: After the release of Trading Cards, the number of players interested in them grew significantly, until it reached the point where the demand for cards became significant enough that there was an economic opportunity worth taking advantage of. And that's when our group of bad actors arrived, aiming to make money by releasing 'fake' games on Steam. These fake developers take advantage of a feature we provide to all developers on Steam, which is the ability to generate Steam keys for their games. They generate many thousands of these keys and hand them out to bots running Steam accounts, which then idle away in their games to collect Trading Cards. Even if no real players ever see or buy one of these fake games, their developers make money by farming cards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ya insanoğluna zerre güvenmeyeceksin işte, şunun bile böyle istismar edilmesi çok acayipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 hahahaha akıllarına ne gelmiş de neye kasıp para yapmışlar. inanılmaz ya gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 R.slar yapmıştır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar