sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ocaktan kovdunmu beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kaslarina veda et dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Red said: sanırım sağ rotator da bi sıkıntı oldu bende. bench press, shoulder press ve barfikste sıkıntı çekmeye başladım.bütün yükü sol çeker oldu. pis bir his var sağ omuzda. hani böyle bi çıtlasa düzelecekmiş gibi bir his şimdi her antreamandan önce cuban press, wall pushup falan yapmaya başladım bikaç set. böyle devam mı yoksa ara verip sadec böyle 1-2 kkg ile omuz mu çalışayım karar veremedim. omuzda acı yok.acısa doktora gidecem ama yavşak bir his var. köpek gibi barfiks çekiyordum. şimdi sağ omuzdan dolayı 8'i zor görmeye başladım Benim de böyle başlamıştı, üstüne gittim geçer diye. 1 senedir spor yapamıyorum. Rotator cuff sıkıntılı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bende üstüne gidiyorum. umarım patlamam. cuban press ve ismini bilmediğim yan yatarak yapılan hareket biraz rahalattı. ama hala %100 çalışmıyor omzum. bugun omuz çalıştım mesela eskisine nazaran biraz daha az zorlandım. bilgisayar başında da mouse u falan sol elle kullanıyorum artık. elimden geldiğince dinlendirmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 şunu yaparken nabız atımından insan patlamaz di mi. bir de şeyi merak ediyorum şimdi misal bunu yaptık salonda. totalde 5 dk sürse o günkü antreman bitmiş mi oluyor. http://www.youtube.com/watch?v=XN3vpuISLg4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kalbinde bi sorun yoksa patlamaz tabi. complexler candır ama burda adam 11 kiloluk dambıllarla yapıyor. bu kardiyo yerine geçer. 1 saat sabit tempoyla koşu bandında koşmakla aynı değil tabii ki ama strength training de değil. bunu yapıp sonra antrenman bitti demek olmaz. bunu antrenmanın sonuna koycaksın veya off günlerinde evde falan yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 6 kilo dambılla deneyeyim bunu sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Temmuz başı ben de salona yazıldım, amk evde olmuyor. Parasını verdik, keriz miyim lan o kadar para verdim motivasyonuyla haftada 6-7 gün gittim 1 ay. 176 boy 77.7 kg, %17.9 yağ oranından, 73.6 kg %15.1'e düştüm bugün itibariyle. Bakalım haftada 7 gün devam 11 ay daha :D. Sonunda ne olacak ben de merak ediyorum. Beslenme olarak da genel uyulması gereken kurallara uyuyorum. 1,5-2 saat öncesi yemeği kesiyorum. Spordan 15-30 dk sonra peynir, activia içecekle protein takviyesi yapıyorum. Çokça su içiyorum. Öğünler arası yine protein içerikli şeyler yiyorum, ama supplement değil. Yağlı besinleri ciddi oranda azalttım. Hedef de 68-70 kg 5-10% yağ oranı. Yorum ve tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Adamı izlerken ben yoruldum :D Bu arada salon yüzelmiş ya, abla da iyiymiş ^^ 21 curl, dambıl curl, hammer yaptım. Kolumu bükemedim, bicepsten bi kaplumbağ çıktı sanki ahahah. Hayvan gibi şişti kollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi evde nasıl olmuyor ya totalda 3 hafta salona gittim ben agırlık bile kaldırmadım onun dısında aglamayın calısın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 senin sırt muhtemelen ön vücuda göre tırttır o zaman. evde sırt zor. ama bana göre sırt kası itici bile geliyor diyebilirim, o yüzden np :D tabii evde senin ne var bilmiyroum, mini bir salon kurduysan her kas vardır adam gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 olm chinup pullup'dan daha zor yüksek tekrarlar için manyakmısınız biceps çük kadar kas chinup genelde nizami yapılmadığı için kolay geliyor ilk tekrarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://i.imgur.com/HtvCRpY.jpg 59.9 kilo ve tost makinasıyla giriyorum topie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kardeş kıldan bişi gözükmüyorki kıl vücut geliştirmenin yarısı lan. kılları almazsan istersen en kaslı adam ol bi bok anlaşılmıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi barfiks var evde sdf http://i.imgur.com/1x2tFPB.jpg http://i.imgur.com/n6jE983.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 forgiver said: http://i.imgur.com/HtvCRpY.jpg 59.9 kilo ve tost makinasıyla giriyorum topie abi naptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 o kıllardan bende muzdaribim de yazın alamıyorum ya hem güneşten koruyor hem de kesince garip duruyor kışın lazerle seyrelteyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 su da 6 sene önce 55 kilo filan herhalde http://i.imgur.com/e0LwDVj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 belki kastan önce kilo almak gereklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 seigen said: Temmuz başı ben de salona yazıldım, amk evde olmuyor. Parasını verdik, keriz miyim lan o kadar para verdim motivasyonuyla haftada 6-7 gün gittim 1 ay. 176 boy 77.7 kg, %17.9 yağ oranından, 73.6 kg %15.1'e düştüm bugün itibariyle. Bakalım haftada 7 gün devam 11 ay daha :D. Sonunda ne olacak ben de merak ediyorum. Beslenme olarak da genel uyulması gereken kurallara uyuyorum. 1,5-2 saat öncesi yemeği kesiyorum. Spordan 15-30 dk sonra peynir, activia içecekle protein takviyesi yapıyorum. Çokça su içiyorum. Öğünler arası yine protein içerikli şeyler yiyorum, ama supplement değil. Yağlı besinleri ciddi oranda azalttım. Hedef de 68-70 kg 5-10% yağ oranı. Yorum ve tavsiyelere açığım. Şuanki kas durumun nedir bilmiyorum ama ortalama aynı ölçülere sahibiz ben kilo almaya kasıyorum o boyutlarda 70 kg zayıf gösterir abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Cheaz said: abi barfiks var evde sdf http://i.imgur.com/1x2tFPB.jpg http://i.imgur.com/n6jE983.jpg kanat olmuş ama genetik olabilir biraz yukarda kalmış. chin up mı yapıyosun pull up mı? sırt eksik kalmış malesef diğer bütün bölgelere göre. hunharca eleştiriyorum yoksa gayet güzel bu arada genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi belim cok kalın 90-92 felan istesemde gösteremiyorum sırtı , chin up yapıyorum 2 haftadır kollarım cok kücük kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ulan genetik 15 santim omuzun var zaten, 2 kas yapsan kanatlanıyosun. Ben bildiğin düzüm :D Omuz dar aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Forgiverı Allah bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 killari kesse 55 kilo kalir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar