monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bugün spor salonuna yazıldım, yağ yakıcı kullanabilirsin dediler. nedir zararlı mıdır yararlı mıdır acaba biraz bilgilendirir misiniz ?
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 brz önce marketten unique diye türk marka protein bar aldım, 14gr protein 7 liraydı. aşırı pahalı, ama tadını merak ettiğim için aldım. sitesinde girişimciyiz yazmışlar, ama böyle pahalı girişim görmedim ben. Bir daha almam herhalde, aynı paraya hindi fümeli sandviç alırım :). şu protein bar http://shop.unique.com.tr/c-1911-Protein-Bar.html
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 High fructose corn syrup yok içinde, gördüğüm çoğu protein barına bunu basıyorlar tatlandırması için. O yüzden pahalıdır diye tahmin ediyorum. Denemek için bi alırım bundan görürsem ama yine de pahalı tabi protein/TL hesabına girince.
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 monoscope said: bugün spor salonuna yazıldım, yağ yakıcı kullanabilirsin dediler. nedir zararlı mıdır yararlı mıdır acaba biraz bilgilendirir misiniz ? Gerek yok kullanmana. Boşuna para kazandırma heriflere.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 axedice said: High fructose corn syrup yok içinde, gördüğüm çoğu protein barına bunu basıyorlar tatlandırması için. O yüzden pahalıdır diye tahmin ediyorum. Denemek için bi alırım bundan görürsem ama yine de pahalı tabi protein/TL hesabına girince. Yazmiyolar ki abi. Hakiki glikoz kullanan hangi markalar var bakmak lazim.
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 finaller bitti. sporun , beslenmenin gözüne vurucam yine!!!
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Dün sonunda işten vakit bulupta spora gidebildim. Yıllardır yapmayınca direk pertim çıktı. genelde 40kglık ağırlık seviyesinde çalıştım 15 x 3 set şeklinde. Önce 200cal kardio için koşu ve bisiklet vs yaptım. Sonra ağırlığa geçtim 45derecelik göğüs üst kısmını çalıştıran zımbırtıda perte çıktım :) Sabah elimi yüzüme değil yüzümü elime çarparak yüzümü yıkayabildim. Bugün bu kadar kasılmışken gitmek doğru olmaz di mi? Yarın gitmeyi düşünüyorum. Gidersem de kardio amaçlı giderim.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yarın daha çok ağrır muhtemelen ehueh
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 40kg fazla bir seviye değil kanımca çoğu alette 4. seviyeye denk geliyor. O dediğim 45 derecelik olay olmasa sıkıntısız geçmişti zaten hepsi. Ama onda bildiğin kolum titredi yani :) Otururken vs kolumdan destek alamadım bian ama şimdi öyle değilim tabiki.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 1 gün ara ver kesinlikle ki kaslar kendini onarsın.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 DareJedi said: 40kg fazla bir seviye değil kanımca çoğu alette 4. seviyeye denk geliyor. O dediğim 45 derecelik olay olmasa sıkıntısız geçmişti zaten hepsi. Ama onda bildiğin kolum titredi yani :) Otururken vs kolumdan destek alamadım bian ama şimdi öyle değilim tabiki. Abi boş barla çalış 1 hafta da vücut kendine gelsin. Öyle kilo seviye muhabbeti yok vücut geliştirmede. Olay kendini sakatlamadan ve antremanı bitirebildiğin max. ağırlıkla çalışmak. Bu 5 olur, 0 olur, 100 olur farketmez.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ya zaten o son dediğim hariç diğerlerinde sorun yaşamadım hafif kaşınma vardı o da kasları çalıştırmaktan kanımca yani zorlanmadım normalde. Taki o lanet aleti kullanana kadar :) Onda ağırlığı düşürürüm zaten aynı hataya 2.kez düşmem.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4ZIus8aVH_Q
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 çok kaslı olmak istemiyorum fit bir vücudum olsa yeter
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BradPitt'in FightClubtakinden istiyorum ben. :P
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 o makineden lazım ya, ayakta zor oluyor omuz acıyor :D
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lan ha ayagınla ıtmıssın ha ayagın sabıt ust vusut ıle ıtmıssın ne farkı var :D
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu alet var heryerde ya tarzı farklı da bacak kası için değil mi? 100 anca basıyorum ben şu an. bu adam kaç basıyo ?
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Wolas said: lan ha ayagınla ıtmıssın ha ayagın sabıt ust vusut ıle ıtmıssın ne farkı var :D ağırlık rayda duruyor abi denge için uğraşmıyon. Serbest barı sırta koyunca, eğilirken arkayamı düşecem yana mı devrilecem korkusu sarıyor beni :(
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 olay o zaten, sadece barbell ile yapınca denge kasları ve güç kaslarıda çalışıyor tam senkronize olup ölüm makinası şeklinde çalıştırmış oluyorsun vücüdu. raylı sistem de var bizim salonda ona geçince konsantre falan 0 oluyor nasıl olsa ray var ha babam indir kaldır diyorum korku yok bişi yok daha ağır girilebiliyor tavsiye etmem.
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 squatında tamı var yarımı var. tam squat 100 basıyorsan helal valla beline kuvvet :) bu adamın yaptığı tam squat sıçma posizyonuna kadar eğiliyor. ben yarımda 100 yapıyorum 4*12 giriyorum belim çıkacak diye her saniye yusuf yusuf oluyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Wolas said: olay o zaten, sadece barbell ile yapınca denge kasları ve güç kaslarıda çalışıyor tam senkronize olup ölüm makinası şeklinde çalıştırmış oluyorsun vücüdu. raylı sistem de var bizim salonda ona geçince konsantre falan 0 oluyor nasıl olsa ray var ha babam indir kaldır diyorum korku yok bişi yok daha ağır girilebiliyor tavsiye etmem. prezervatif kullanmam diosun
Öne çıkan mesajlar