_Rave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 şu shae de ölsün bian önce ya.çıplak sahnesi falanda yok zaten artık. lan bide sölemiyim diyorumda hakkaten kitapta böle değil bu karakter ya.gel aslanım koy aslanım beni yırt parçala aslanım sırf.doğaçlamamı yaptırmışlar sibel kekilliye anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ya shae mae falan değil bariz cansu oldu gittikçe. kezbanlık fışkırdı artık bu bölüm. yalnız çok fazla iyi başlamadı mı? ben son sezon biraz tiksinmiştim. hatta vikingsle aynı gün çıkıyodu. vikingsi önce izleyip böle ertesi gün sonraki gün falan got izlemeye başladıydım. DÜŞÜNÜN yani. şu piirens iyi lan baya. ama littlefingerı görmedik niye görmedik. bişi mi olduydu ben hatırlamıyorum geçen sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Littlefinger gemi ile gitmişti diye hatırlıyorum. Daria çok mal olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Vingthor said: ya shae mae falan değil bariz cansu oldu gittikçe. kezbanlık fışkırdı artık bu bölüm. yalnız çok fazla iyi başlamadı mı? ben son sezon biraz tiksinmiştim. hatta vikingsle aynı gün çıkıyodu. vikingsi önce izleyip böle ertesi gün sonraki gün falan got izlemeye başladıydım. DÜŞÜNÜN yani. şu piirens iyi lan baya. ama littlefingerı görmedik niye görmedik. bişi mi olduydu ben hatırlamıyorum geçen sezonu onu yolladılar lysa arryn ile evlensin diye.ondan yok.hani sansa ağlayarak bakıyodu giden gemiye. darioyu bende beğenmedimde oberyn iyi bence gayet.olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 razzRaziel said: Zep said: Dario kimdi ya? Degisti falan demissiniz ben degisen kimse farketmedim sdfs http://i.imgur.com/uhajW4i.jpg of be kaelthas gibi blood elf gibi adam gitmiş yerine human peasant koymuşlar hakkaten. JOB'S DONE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Jaegerjaquez said: bilmem ben webden dl ettim abi yok WEB-DL sunum diyorum dsdsf HDTV sunumlar kalitesiz ve şişkin oluyor. HDTV 1080i var en yakın kalite o da 5.5gb oeh normalde aynı gün düşerdi. HBO bir önlem mi aldı official streamlerde bir sorun mu çıktı anlamadım. bugün çıksa da izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ne darioymuş arkadaş. Dizinin hatta şu tarz fandomların en cool karakteri, sırf replikleriyle adamı oturtma yapan jaqen hghar giderken kimse sesini çıkarmadı. Hepinizin mi mancrushıydı dario. edit2: mancrushı olanlar bakmasın http://media1.pblcty.com/9604b000-ff8c-4f8d-bba3-65fa3504c446.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 onu da seviyorduk abi. syrio forel'i de seviyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bu daario ne ya gaziosmanpşadan mı bulmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Oski said: bu arada littlefinger cocuguyla da o acaip ses ve tarzla konusuyo. arkam donuk duyunca noluyo lan demistim adamin ses tonu konusma tarzi harika ya. bi yerde bi monologu vardi cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 razzRaziel said: hadi arya'yı anladık, zaten bi yerlerden bu işe başlayacağı belliydi ama bu bölümde asıl sürpriz benim için şu sahne oldu. http://media.tumblr.com/7c2eea673c58713754428d26871e248d/tumblr_inline_n3nvccv2td1s8kabc.gif umarım ilerde yerler de kurtuluruz dinozorla avı arasına girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tatlı değil! rızkına koşuyor. Umut Sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Kitaplardaki Daario Naharis betimlemesine benzer çizim Kitapları okuyanlar farketmiştir, adamın sakallara hep vurgu yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Darionun karakter gereği geçen sezondaki parlak çocuk gibi olmaması lazım zaten, rough hewn womanizer sosyopat elegant bütün kadınların ıslak rüyalarının birleşimi bi karakter aslında. Altın diş, mavi sakal falan o yüzden hep. Hani parlak oğlanı değiştirdiler iyi güzel de jorah mormont v02 koyunca o da anlamsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 parlak cocuk en azindan sekilliydi. bu direkt pezint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 dizideki jorah mormont iyi, taktir ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Dizideki Jorah cidden yardırıyor. Kitapları ilk sezondan sonra okumuş biri olarak kitaplarda Jorah sürekli kıllı tasvir edilince şaşırdım garip geldi hatta :D Dizideki daha iyi gibi :D edit: Bir de kitaplarda Daario'nun silahlarının tutma yerleri de hep vurgulanıyordu. Çıplak kadın figürleri olarak yapılmış olmaları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ovchinnikov said: razzRaziel said: hadi arya'yı anladık, zaten bi yerlerden bu işe başlayacağı belliydi ama bu bölümde asıl sürpriz benim için şu sahne oldu. http://media.tumblr.com/7c2eea673c58713754428d26871e248d/tumblr_inline_n3nvccv2td1s8kabc.gif umarım ilerde yerler de kurtuluruz dinozorla avı arasına girilmez. imza yapıcam şu mesajı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yapmazsan en adi şerefsizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 jagen de esmer olunca üzülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 özlemişiz ya, arya da tam ruj oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://ih1.redbubble.net/image.14992781.0068/cp,375x360,s,ffffff.u1.jpg YOU WIN OR YOU DEAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tiLi said: jagen de esmer olunca üzülmüştüm şu adam keşke geri gelse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Aynı oyuncu gelmeyecek, hatta mini spoiler farklı oyuncu gelecek. Bu arada assassino arya resmi ne büyük bi zevksizlik örneği aman r'hollor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Guzel bolumdu. Daario biraz siritti ama Arya yine superdi keyifle izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar