Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

şu shae de ölsün bian önce ya.çıplak sahnesi falanda yok zaten artık.

lan bide sölemiyim diyorumda hakkaten kitapta böle değil bu karakter ya.gel aslanım koy aslanım beni yırt parçala aslanım sırf.doğaçlamamı yaptırmışlar sibel kekilliye anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

ya shae mae falan değil bariz cansu oldu gittikçe. kezbanlık fışkırdı artık bu bölüm.

yalnız çok fazla iyi başlamadı mı? ben son sezon biraz tiksinmiştim. hatta vikingsle aynı gün çıkıyodu. vikingsi önce izleyip böle ertesi gün sonraki gün falan got izlemeye başladıydım. DÜŞÜNÜN yani.

şu piirens iyi lan baya. ama littlefingerı görmedik niye görmedik. bişi mi olduydu ben hatırlamıyorum geçen sezonu
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ya shae mae falan değil bariz cansu oldu gittikçe. kezbanlık fışkırdı artık bu bölüm.

yalnız çok fazla iyi başlamadı mı? ben son sezon biraz tiksinmiştim. hatta vikingsle aynı gün çıkıyodu. vikingsi önce izleyip böle ertesi gün sonraki gün falan got izlemeye başladıydım. DÜŞÜNÜN yani.

şu piirens iyi lan baya. ama littlefingerı görmedik niye görmedik. bişi mi olduydu ben hatırlamıyorum geçen sezonu

onu yolladılar lysa arryn ile evlensin diye.ondan yok.hani sansa ağlayarak bakıyodu giden gemiye.

darioyu bende beğenmedimde oberyn iyi bence gayet.olmuş yani
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

bilmem ben webden dl ettim

abi yok WEB-DL sunum diyorum dsdsf

HDTV sunumlar kalitesiz ve şişkin oluyor. HDTV 1080i var en yakın kalite o da 5.5gb oeh

normalde aynı gün düşerdi. HBO bir önlem mi aldı official streamlerde bir sorun mu çıktı anlamadım. bugün çıksa da izlesem
Sosyal ağlarda paylaş

Ne darioymuş arkadaş.

Dizinin hatta şu tarz fandomların en cool karakteri, sırf replikleriyle adamı oturtma yapan jaqen hghar giderken kimse sesini çıkarmadı.

Hepinizin mi mancrushıydı dario.

edit2:

mancrushı olanlar bakmasın

http://media1.pblcty.com/9604b000-ff8c-4f8d-bba3-65fa3504c446.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Darionun karakter gereği geçen sezondaki parlak çocuk gibi olmaması lazım zaten, rough hewn womanizer sosyopat elegant bütün kadınların ıslak rüyalarının birleşimi bi karakter aslında. Altın diş, mavi sakal falan o yüzden hep. Hani parlak oğlanı değiştirdiler iyi güzel de jorah mormont v02 koyunca o da anlamsız oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dizideki Jorah cidden yardırıyor. Kitapları ilk sezondan sonra okumuş biri olarak kitaplarda Jorah sürekli kıllı tasvir edilince şaşırdım garip geldi hatta :D Dizideki daha iyi gibi :D

edit: Bir de kitaplarda Daario'nun silahlarının tutma yerleri de hep vurgulanıyordu. Çıplak kadın figürleri olarak yapılmış olmaları falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ovchinnikov said:

razzRaziel said:

hadi arya'yı anladık, zaten bi yerlerden bu işe başlayacağı belliydi ama bu bölümde asıl sürpriz benim için şu sahne oldu.

http://media.tumblr.com/7c2eea673c58713754428d26871e248d/tumblr_inline_n3nvccv2td1s8kabc.gif

umarım ilerde yerler de kurtuluruz

dinozorla avı arasına girilmez.

imza yapıcam şu mesajı...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...