Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yeni spoiler kurallarini okumayanlar boylece tek tek belli oluyor.

http://forum.paticik.com/read.php?11,6992569
Mesaj tarihi:
önceki sezon finalleri kadar heyecanlı olmadı ama neyse artık.

10

stan bi öl ya. onyon knight (tu)

arya başladı desu noto'ya. hound'u terminator gibi kullansa kızdırmadan adamı çok kişiyi temizler heh.

tayvin başgan çok güzel paketledi cofri'yi heh.

gayjoy ile freyed men birbirlerini dilimlemeye başlayınca çok eğlenerek seyredeceğim.

igrit misin ifrit misin seni de kesselerdi jon kurtarmayaydı keşke. nankör.

mayıştır targaryen'in parşömenlerinin diğerlerine ulaşınca verdikleri tepkileri de gösterselermiş keşke, daha iyi final olurdu o zaman.

#direnyunkal

barristan paşa'ya da ne kek ne adam kestirmeden üç sezonu kapadılar, cidden yuh çekiyorum.

Mesaj tarihi:
Biri bu serinin kça kitabı yazıldı ve kaç kitap türkçeye çevrildi yaza bilirmi ?

Zannedersem türkçeye çevrilen ilk kitap, aslında 2 kitap içeriyor ?
Mesaj tarihi:

jamie

geri döndüğüne göre babasına atarlanıcak mı starklara yaptığı için onu bi gösterselerdi ne kadar delikanlı olmuş görseydik lan böyle final mi olur kuru kuru

edit: oha jamie değil jaime imiş adı lksdghkglh 3 sezon yeni farkettim, düşük iq sanırım hep bunlar :(
Mesaj tarihi:
ben bu dizinin yapımcılarına sıçayım arkadaş ya resmen aptala oynuyolar izlemeyecem anasını satayım ya bu kadar berbat sezon finali olamaz, ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. madem karakterleri eklemiyosunuz, o zaman kitapta olmayan şeyleri de eklemeyin ulan. kitabın her şeyi tvye uyarlanmaz tamam da arkadaşım uyarlanması şart olan şeyler neden yok, niye 10 dakika shae, 10 dakika kerhane, 10 dakika geyik muhabbeti, 10 dakika SUPERGURL POWAH izliyoruz anlamıyorum ki. üşenmeyin gidin kitapları okuyun yüz kat daha güzel, madem kitaptaki her şeyi uyarlamak zorunda değiller gidip kitap dizisi değil kendilerine ait bir hikayeyi çeksinler. 2-3 otistiğin fikirlerine bağlı dizi uyarlaması yapılmaz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...