dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ren said: aaaa bi dakka lan amca stark su dökmeye gitmişti fitil fitil işeyecek yemin ediyorum stark değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 NeoStyle said: unuttum 10-11 yaşındaki çocuğunu emziren kadın hangi budundandı:D tully cat'in kardeşiydi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aha bu final değilmiş 1 bölüm daha var, final nasıl olur acaba bundan daha sarsıcı bir bölümle bitirebilirler mi yoksa vasat bir final mi olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 of çok bomba resimler çıkıyor hala lol 9. bölüm SPOILER! http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/555/369/13f.png http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/555/283/9f2.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/554/858/fc9.png http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/555/042/06e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 NeoStyle said: aha bu final değilmiş 1 bölüm daha var, final nasıl olur acaba bundan daha sarsıcı bir bölümle bitirebilirler mi yoksa vasat bir final mi olur acaba final tahmini robb gitti ama jon geliyo merak etmeyin lannisterlar çok ipne ama daenerys gelicek hepsini dövücek merak etmeyin şeklinde bitirirler sezonu, major event beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 benim tahminim de jon ilk kaleye doğru yol alır.bran tayfası mağaraya doğru.hound aryayı alır gider.robbun ölüm kings landinge gider.trailerda jaimenin gelişi vardı zaten.kim nereye gidiyosa onu gösteren sakin bi bölüm olur.son anda iğrenç bomba bişey patlatırlar sonra 1 sene bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Şu Lanisterlardan da bir iki kişi ölse rahatlıcam ne pis aileymiş birader bütün realmin canına okudular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Karstark iki tanesini öldürdü ya. Hatta bir tane de Jaime öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 o kadar gaz yaptıydınız be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 İngilterede metro gazetesinde tam sayfa spoiler vardı bugün 9. bölüm Ana karakterlerin ölümü... tarzında bir haberdi resimli falan :S Allahtan bölümü izlemiştim. Ahanda sitesinde de var: http://metro.co.uk/2013/06/04/game-of-thrones-red-wedding-causes-sky-atlantic-viewing-figures-to-swell-3827938/ :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Stannis kan dolu sülükleri yakarken kimlerin isimlerini söylemişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 @ gençosman, ama ağır spoiler Robb, Cofri, Balon Greyjoy (Theon'un babası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Dany'de şu ana kadar çok net plot armor var, kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DQsl5Bz312k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Jim_E_Rustler said: Dany'de şu ana kadar çok net plot armor var, kimse kusura bakmasın. starklar ve destekcileri haric, herkes plot armor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 starklar kıro gibi mail takılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Kitapları okumayanlar o kadar tatlı ki 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://lizthefangirl.tumblr.com/post/52123890366/bless-this-child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kitaptan spoiler yasaksa açmyın abi, beyniniz elinize hükmedemiyor mu? ha yok bastın okudun, benim aptallıgım diyorsun. senin aptallığını başkaları mı engellemeli yani. kitaptan spoiler ise okuma bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sana küfür ediyorum açma bak gördün mü, nasıl bi his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aryanın kaç yılı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 AtlaraFisildayan said: kitaptan spoiler yasaksa açmyın abi, beyniniz elinize hükmedemiyor mu? ha yok bastın okudun, benim aptallıgım diyorsun. senin aptallığını başkaları mı engellemeli yani. kitaptan spoiler ise okuma bu kadar basit. yok acanlar deil. kitaptan spoiler yasak yazdığını acmaya bile gerek olmadan ap acık birsekilde yazdığı halde okumayıp kitaptan spoiler verenler biraz garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 razzRaziel said: sana küfür ediyorum açma bak gördün mü, nasıl bi his Spoiler in dayanilmaz cekiciligi lol. Acmayan var mi bunu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 AtlaraFisildayan said: kitaptan spoiler yasaksa açmyın abi, beyniniz elinize hükmedemiyor mu? ha yok bastın okudun, benim aptallıgım diyorsun. senin aptallığını başkaları mı engellemeli yani. kitaptan spoiler ise okuma bu kadar basit. Yasak abi, yasak. Gerci sen vermemissin spo ama hakaret de yasak. Yasaksa acmayin ne demek bu arada? Yasaksa koymayacaksan, uyarilara ragmen koyarsan banlanirsin. Olay bu. Dizide cikmis olaylari kitaptan konusmaya izin var zaten; ilk mesaja bakin: "Temel kuralimiz kitaptan kehanetlerin yasak oldugu". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar