Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Zaman boyutu http://3.bp.blogspot.com/-247ElN0kW_w/UZJQHkwmKQI/AAAAAAAAEGk/v6EyZKbCDTo/s320/flux-capacitor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 @abso Çıktığında zaten kızı 50-60 yıl yaşlanmıştı, karadeliğe yaklaşırken artan gravity wellden yediği timelapseten o. Karadelik singularitysindeki kitaplık macerasında büyük ihtimalle zaman duracak kadar yavaş aktı, zaten hep meta-humanların koruması altındaydı o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sulu gezegen demisken. sulu sulu madem robot arap atina donebiliyordu neden gitti iki kisi :) gonder robot arap atini alsin gelsin. kadinin kalisi klasik klise lanet olsun dedirtti mal. ama en kotusu adam hem robottan hem kadindan onde kapinin dibinde dururken nasil olduda iceri giremedi yuh dedik. boyle boyle kucuk kucuk rahatsiz edici o kadar cok sey vardi ki. yok aska inan oraya gidelim. ha hic bir astronomi vs bilmeyen adama ilgi cekici gelebilir tabii. birde dunyanin gordugu en iyi astronot+ muhendislerinden birine herseyin manavdaki sebzeye anlatilir gibi anlatilmasi :) nolanin tarzi sanirim bu. karistiralim ortami sonunda millet girsin birbirine:) birde ciddi adamin ya fan grubu var heryere it gibi not atan ya da marketing botlar kasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 @absolut evet içindeyken sayılmıyor, sadece yakınken geçen zaman @kanuni onu şöyle açıklıyor filmde: robotlar canlı olmadığı için tam anlamıyla yaşamaya uygun olup olmadığını anlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xunn bro neyin savaşını vermiş sayfalarca okumadım ama film çok iyi. 10/10. edit: ahmetçiğimin güzel hatrına 9.9 veriyim neyse. 9.9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 10/10 would watch again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Man worst enemy is mann :P Oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 baya eglencelı topik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ya çok savaş verilecek bir şey yok, adamın da başka işi yok heralde kendini fanboy savaşlarına feda ediyor. Akıntıya kürek çekmek yani bildiğin. Nolan sıçıp 1.5 saat onu değişik açılardan çekse "abi işte popülist sanata vurulan müthiş bir darbe...... 12/10" diyecek bir kitle var karşısında. Bazıları için Apple/Jobs aşkından farklı değil Nolan aşkı. Bir yandan da 6 diyerek abartıyor tabii, ekstra aggro çekiyor. Temiz 8 alır film. Gayet güzel vakit geçirtiyor, üstüne düşünecek 3-5 teori sunuyor, sonuçta Sci-Fi falan. Sıçtığı taraf UPUCUZ Hollywood aşk ve mutlu son klişelerini kullanmak için müthiş başlayan filmi MEH bir şekilde devam ettirmesi. Kompozisyon olarak bakarsak giriş süper, gelişme iyi başlayıp ortalamaya düşüyor, sonuç bok gibi. İşte burada da 100% sanatsal başarı yakalamak yerine oradan biraz kısıp ağırlığı finansal ve pazarlama başarısına çeviriyor Nolan, Apple benzetmem de aslında buraya dayanıyor. Kendi yeteneğini ve farklılığını tam ortaya koysa, senaristi de böyle empoze etse daha küçük bir kitle için kült olabilecek filmi alıyor, çok daha büyük bir kitlenin mindless golem ordusu gibi "abi 10/10 hayatımın en iyi 3. filmi (1. Inception 2. Dark Knight çünkü)" diyeceği şekilde GÜM diye çakıyor. Bu da geleceğe dönük kemikleşmiş bir kitlenin oluşmasını sağlıyor ki bence saygı duyulabilecek bir tercih. Sonuçta adam da para kazanmanın peşinde. Bu kadar tartışmanın alemi yok yani. Filmleri daha sinematik gözle izleyip belki de kendini gereksiz kasan bir kitleye göre film yine de iyi film ama atıyorum 8 alır. Çok geniş düşünmeyen, düşünemeyen, düşünmemeyi tercih eden, filmlerin bu gözle izlenmemesi gerektiğini düşünen vb. ortalama eğlence kitlesi içinse daha da güzel bir film. Herkesin zevki, eğlence anlayışı, güzel vakit geçirmesi vs. kendine sonuçta. Kimseye bir şeyi dikte etmeye çalışmaya, üzerine kavgalar etmeye gerek yok. Tabii aynısı filmi sevenler için de geçerli, filmdeki bazı eksik noktalar objektif bir dille ortaya serilmişken "ya tamam da bana batmadı" demek yerine "HAYIR ÖYLE DEĞİL ÇÜNKÜ E.S. DOLAYI" diye saldırgan bir tavra bürünürseniz haliyle tartışma çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xunn said: hakaret edecek kadar sinirlenen bir sen varsın. Sadece sunu diyecegim. Alzheimer zor kardes, Odin yardimcin olsun. (Sen bana Nolan in tadini sor sonra ya niye hakaret ediyorsun?1! Guzel kafalar bunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Axedice in özel isteği üzerine: _Rave said: GwindonSurion said: http://i.imgur.com/MKc1teY.jpg Bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ahahhahahaahahahaahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 quixef said: Axedice in özel isteği üzerine: _Rave said: GwindonSurion said: http://i.imgur.com/MKc1teY.jpg Bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Kim onlar ? Please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gwindon vs xunn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Kanuni said: sulu gezegen demisken. sulu sulu madem robot arap atina donebiliyordu neden gitti iki kisi :) gonder robot arap atini alsin gelsin. kadinin kalisi klasik klise lanet olsun dedirtti mal. ama en kotusu adam hem robottan hem kadindan onde kapinin dibinde dururken nasil olduda iceri giremedi yuh dedik. boyle boyle kucuk kucuk rahatsiz edici o kadar cok sey vardi ki. yok aska inan oraya gidelim. ha hic bir astronomi vs bilmeyen adama ilgi cekici gelebilir tabii. birde dunyanin gordugu en iyi astronot+ muhendislerinden birine herseyin manavdaki sebzeye anlatilir gibi anlatilmasi :) nolanin tarzi sanirim bu. karistiralim ortami sonunda millet girsin birbirine:) birde ciddi adamin ya fan grubu var heryere it gibi not atan ya da marketing botlar kasiyor. yüzüklerin efendisinde neden frodo'yu yolladılar ? kartallar neden yüzüğü atıp gelmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 [email protected] :) Ben sordum nolana cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Kanuni, manavda sebzelerle konuşuyorsan bir sıkıntı var abi, tıbbi yardıma ihtiyacın olabilir. Aman ihmal etme. ETA: Yok hakikaten, ben böyle filmi izlerken bu detaylara takılmayı cidden tahayyül edemiyorum ya. Yaşamaktan nasıl keyif alıyorsunuz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Kara delige girince izlemeyi kapattim, samanyolu TV filmleri kadar mantik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Zaten bu filmi sinema çekimi izleyerek güzel olan çoğu şeyini anlamsızlaştırmışsın, isabet olmuş kapattığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şu filmde en son eleştirilecek şey karadelik konusu. Teoriler dışında bu konuda elimizde bilgi yokken, ama ışık cıkmayan yerden adam cıktı demekle olmuyor işte. ilk eleştirilecek konunun gereksiz LOVE vurgusu olduguna da katılıyorum. orda kızın bir sözü vardı ' aşk bizim icat ettiğimiz bişey degil' derken, Nolan filmin mesajını veriyordu ki böyle filmde gereksiz bir hollywood mesajıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 izlemeyi kapatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 applev0dka said: şu filmde en son eleştirilecek şey karadelik konusu. Teoriler dışında bu konuda elimizde bilgi yokken, ama ışık cıkmayan yerden adam cıktı demekle olmuyor işte. bunu yok mu sayalım yoksa sen mi silersin yazdığından utanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bu konudaki herşey teori değil mi, içinde kanun olan var da ben mi kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." -Arthur C. Clarke Filmde diyor ki, insanlık gelecekte aşıyor, bu wormhole u bizi (kendilerini) kurtarmak için onlar açmış olabilir. Wormhole açan, yumurtaya can veren yüce insanlık, karadeliğin içini modifiye edebilir mi edemez mi? Konu bu mudur yani? ETA: Tabii film zaman yolculuğu temalı filmlerin sıkıntılarından muzdarip, ama ona yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar