Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interstellar (2014)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Cokomantis said:

ama kamerayı uzay gemisinin üstüne sabitlemeli çekimler harikaydı, belgesel efektli (tu)

yok ya bu "Buy a new Go Pro NOW!" çekimleri bence onlar. resmen pc başından kalmayan adamlar bile alıyor nereye kullanacaklarsa artık.

Bir de şöyle harika bir eleştiri yazısı var filmle ilgili. "Of süper diye olan yorumları direktoman geçiyoruz, tamam bizce de süper ama yeterince övüldü. Alın size bilimsel eleştiri!" tribinde. Belki paylaşılmıştır ama sayfalarca taramadım başlığı: http://www.evrimagaci.org/fotograf/71/6710 bi de inception stayla infografik var sayfada, o da iyi (tu)

Wormhole'u KURT DELİĞİ diye çevirmek :(
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel film mi? Evet.

Nolan fanlarının bir klasiği olarak, olduğu güzelliğin 3 katı lanse edilmiş mi? Elbette.

Sonuç: 8/10. Matthew & Matt hatrına 8.5 olsun hadi, 9-10 verenler kendilerini zeki hissetmek istiyorlar sadece. Ha kalkıp 7 falan verenler de gereksiz marjinal/cool takılanlar ama.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN

ben kendini zeki hissetmek isteyen ezik zevksiz şerreffsiz fanboylardanmışım.

yani filme 9 vermek için illa bilimsel açıdan anlamış mı olmamız gerekiyormuş belki ben kurgusundan ve efektlerinden çok etkilendim. ya da 7 veren filmi uzun buldu falan. olabilir yani.

baggio'nun sopası yok. (black staff) gelir döver fazla konuşmucam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...