Wisp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 müslüman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 İmamhatipten ateyist de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 La imaxten kalkmis bu madagaskar gelmis asd kacirdiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 wikipediadan bakip bakip bilimsel gerceklerle filmi curutmeye calisanlardan sonra sie lan yok size interstellar diyip tr den cekmis filmi yapimcilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Silphatos said: La imaxten kalkmis bu madagaskar gelmis asd kacirdiq dün düşünüyodum bi de imax'te mi gitsem diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Cokomantis said: ama kamerayı uzay gemisinin üstüne sabitlemeli çekimler harikaydı, belgesel efektli (tu) yok ya bu "Buy a new Go Pro NOW!" çekimleri bence onlar. resmen pc başından kalmayan adamlar bile alıyor nereye kullanacaklarsa artık. Bir de şöyle harika bir eleştiri yazısı var filmle ilgili. "Of süper diye olan yorumları direktoman geçiyoruz, tamam bizce de süper ama yeterince övüldü. Alın size bilimsel eleştiri!" tribinde. Belki paylaşılmıştır ama sayfalarca taramadım başlığı: http://www.evrimagaci.org/fotograf/71/6710 bi de inception stayla infografik var sayfada, o da iyi (tu) Wormhole'u KURT DELİĞİ diye çevirmek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 duzelt su quote olayini harcadigim beyin enerjisi yuzunden uykum geldi mesaji okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Dün gece gittim, baya iyiydi. Gitmeden önce youtube'dan natgeo zaman belgeselini izledim. İyi ki izlemişim dedim. Karadelik ile zaman olayını bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 meh 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 BaaL said: meh 7.5/10 http://metrouk2.files.wordpress.com/2013/10/psycho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Güzel film mi? Evet. Nolan fanlarının bir klasiği olarak, olduğu güzelliğin 3 katı lanse edilmiş mi? Elbette. Sonuç: 8/10. Matthew & Matt hatrına 8.5 olsun hadi, 9-10 verenler kendilerini zeki hissetmek istiyorlar sadece. Ha kalkıp 7 falan verenler de gereksiz marjinal/cool takılanlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 filmi henüz izlemedim. ama izlerken de büyük ön yargıyla izleyeceğim sanırım. sırf filmi şişirenler yüzünden olacak bu. yapmayın etmeyin be kardeşim, bizi gazlayıp gazlayıp izleyin diyorsunuz, sonra balon patlıyor, foooouussss oluyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 o yüzden 4 haftadır türkiye gibi biyerde vizyonda kaldı... evet tabii abartiyoruz .... hı hı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Filmleri ciro veya vizyonda kalma süresine göre değerlendirecek yüzeysellikte adamların quantum fiziğine yorum yapması... http://37.media.tumblr.com/a52025c41cd446e5552a983884a38238/tumblr_miy9so2vy11rcx6lgo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Baggio said: 9-10 verenler kendilerini zeki hissetmek istiyor 7 falan verenler de gereksiz marjinal/cool takılanlar Bu filme 8 - 8.5 vermeyen herkes aptaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ayarmatör yine sert girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bu filme 8.4 verilmesini anlarım. Ama 8.3 ile 8.5 verenin film kültürü yok demektir. Aynı şekilde bazı insanlar 7.8 veriyorlar. Bu kişiler 7.9 verenlerden daha fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 9 verdim, kendimi inanılmaz zeki hissediyorum. 7 versem gereksiz cool takılırdım ama zeki hissetmek istedim nedense. XEŞKE bir çözüm olsada hem gereksiz cool, hem de zeki hissetsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 salak salak konusmayin, cahil gibi ondalik basamakla yorumluyorsunuz filmi. hakettigi 8.512'den asagisi degildir. 8.43 vereni anlarim asagisi ilgi cekmeye calisan tiki ahalisidir. yukari uc muglak; 8.993'e kadar yolu var bir gram yukarsi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 axedice said: Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN ben kendini zeki hissetmek isteyen ezik zevksiz şerreffsiz fanboylardanmışım. yani filme 9 vermek için illa bilimsel açıdan anlamış mı olmamız gerekiyormuş belki ben kurgusundan ve efektlerinden çok etkilendim. ya da 7 veren filmi uzun buldu falan. olabilir yani. baggio'nun sopası yok. (black staff) gelir döver fazla konuşmucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Interstellar için konsensus sağlandı o zaman 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 axedice said: Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN En yaratıcı mesaj da bu ha, gerisi amatör :p * new challenge * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 axedice said: Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN BUNELAN AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 axedice said: Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN das. ps: Filmin ilk yarı puanı 8, sonuna geldiginde 6. Stay mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Sonraki 18.sayfa (Toplam 54 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 axedice said: Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN En yaratıcı mesaj da bu ha, gerisi amatör :p * new challenge * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 axedice said: Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN BUNELAN AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 axedice said: Kendini zeki hissetmek isteyen ezik bi nolan fanboi musun yoksa marjinal bi sanat filmi eziği misin karabuz? TARAFINI SEÇ, OYUNU KAZAN das. ps: Filmin ilk yarı puanı 8, sonuna geldiginde 6. Stay mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar