_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 said: Öyle güzel dilimiz var ki, mesela hangi ülkenin lisanında hastayım diyene "geçmiş olsun"; ev alına "güle güle otur" gibi samimi karşılıklar,deyimler vardır? Araştırın inanın bulamazsınız. O özendiğiniz İngilizcede teyze ile hala ya da amca ile dayı arasında farkı anlamanız mümkün değildir. bizde o diyince o'nun erkekmi dişimi olduğunu anlamıyoruz.boş işlerle uğraşıyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 icki butun kotuluklerın annesınıdır. icki maskülen bişi demekki varmıs erkek anne. bide arnold var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Theridone said: aşkolsun teyze benim nickimi yazmamışsın oysa en özenti benim burda :( theridone hatırın kalmasın çocuğum al yazdım:) ilaç ismi mi bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 _Rave said: bizde o diyince o'nun erkekmi dişimi olduğunu anlamıyoruz.boş işlerle uğraşıyosunuz ya. de ayrı şaka şaka ama mi ayrı terbiyesiz amerikan uşağı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 terodin değil, dı rıdvan =((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: Yani Ahmet, Mehmet, Ayşe, Fatma bucurukunannesi said: Türkçe Biri bile Türkçe değil, şimdi git fasülye ayıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çipetpet kuş dili o da mı kötü? :( bucurukunannesi said: Lafım sadece bu forumdaki üyelere değil. Şöyle bir baktım forumdaşların kullanıcı adlarına: "deathlord,Sam,finklorpeyniri (peynir kısmı Türkçe en azından),Viktor (Yalan Rüzgarı'nda vardı benim yaşımdakiler ne severek izlerdik yıllar yılı sonra bıktık ama ondan mı esinlenmiş?)mum-chamber wisp,myshkin,soimyr,rave,undisclosed,chipebeth, sipeyskeyk,kalten, omm, swaggobaggins, cons, braid,seagle,mawiman,estelanorien, vaperon, marty, akhlaur, catze..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Saeros said: _Rave said: bizde o diyince o'nun erkekmi dişimi olduğunu anlamıyoruz.boş işlerle uğraşıyosunuz ya. de ayrı şaka şaka ama mi ayrı terbiyesiz amerikan uşağı seni ASUDHADUAHAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 nickimin pastırma olarak değiştirilmsini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 _Rave said: bizde o diyince o'nun erkekmi dişimi olduğunu anlamıyoruz.boş işlerle uğraşıyosunuz ya. en güzeli abi türkçenin en sevdiğim tarafı bu. cinsiyetçi dil mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Deady olan nickimin Tekeosurtan diye değiştirmek istiyorum öz be öz türkçe bizede yakışan budur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sucukluyumurta da fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Benim ki de yarak olsun, ama silah anlamındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 arapçadan farsçadan geçen kelimeler yabancı sayılmıyor da, ingilizceden fransızcadan geçen kelimeler yabancı sayılıyor ben de bu mantığı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 onlar hiristiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Xenocide said: arapçadan farsçadan geçen kelimeler yabancı sayılmıyor da, ingilizceden fransızcadan geçen kelimeler yabancı sayılıyor ben de bu mantığı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 teyze git çocuğuna çorap ör ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 İnternete dilimize sahip çıkalım forwardlarını spamlayan teyzelerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Xenocide said: arapçadan farsçadan geçen kelimeler yabancı sayılmıyor da, ingilizceden fransızcadan geçen kelimeler yabancı sayılıyor ben de bu mantığı anlamıyorum. Anlamıyorsun di mi çocuğum ben sana anlatayım: 700 yıl (hesaplamadım şimdi oturup daha çok, daha az olabilir)Araplarla, Acem (İranlılar ki Farsça konuşur)içiçe yaşamışız, yüzyıllar içinde onlardan dilimize geçen sözcükler kanıksanmış. (mesela Şemsiye, şems güneştir, Türkçe değildir ama şemsiye o şekilde kalmış.) Ama biz İngiltere değiliz ki, çocuğum 100 yıl Romalılar işgal etmiş, bilmem kaç yıl Vikingler işgal etmiş, bizi İngilizler 100 yıl işgal etseydi o zaman sağlıklı yerine "fit" demenin mantığını anlardım. Anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sen pek anlamamışsın ki neyi anlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 theyhzee ne dhyoon shen yhaaa:/XDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sayın milf, nickim ektedir. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 teyze çocuk yapma bıcırıktan başka bu genetik miras çok dolaşmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar