zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 olayı baştan anlatayım; 9 yaşında bi köpeğim var, evin kapısı açık olur, o gider gelirdi sokağa.3 ay kadar önce sokakta bulduğum yavru köpeği de dayanamayıp eve almıştım, birlikte gezip geliyolardı.2si de dişi köpeklerin.son aldığım köpek hastalanınca, komşunun erkek köpeği peşinde dolaşa dolaşa onları bahçeye alıştırdı bizimkini.bu erkek köpek ile tavuklar aynı evin. olay burda başlıyor.bizim köpek ordaki tavukları öldürmeye başlıyor.2 hafta kadar önce söylediler bu durumu bize, ben de köpeği hava kararınca salmaya başladım.bugun kümese girip 5 tavuğu parçalamış yine.yarın zabıtayla geliceklermiş eve.merak ettiğim neler yapabilirler? dipnot : tavukların parasını karşılamak istediğimizde kabul etmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kan davasına dönmüş köpeğini koru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ee söylemelerine rağmen neden salmaya devam ediyorsun köpeği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 gece salıyordum.bahçe kapalı+kümes var.nerden bileyim kümese kadar gireceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 pompaliyla dayanabilirmis adam, zabita gene iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 eşin dostun varsa hemen köpeği başka yere taşı. köpek için* yeni bir ev bul. köpeği unut. adamlar haklı. senin sorumsuzluğun. arkadaşımın köpeği de aynı şeyi yaptı, yüzlerce TL para ödedi. adam kabul etmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bugün tavuğa saldıran yarın küçük çocuğa saldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 saldırganlık bi yanı yok ki.evde bütün gün kedilerle birlikte yatıyor.sokakta da çoluk çocuk oyun oynuyor.hatta kime anlatsam olayı inanmıyor.bu tavuklarla derdi ne bilemedim. adamlar haklı sonuna kadar. bingildak said: arkadaşımın köpeği de aynı şeyi yaptı, yüzlerce TL para ödedi. adam kabul etmek zorunda değil. dava mı ettiler nedir?bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Köpeği alabilirler mi onu bilmiyorum ama ceza yazılabilir. Adamlar gayet haklı çünkü. Önceden de uyarmışlar zaten. İlk seferinde zabıtaya koşmamışlar. Dikkatsizliğine gelmiştir, olur öyle demişler. Uyarıya rağmen köpeğin başkasının hayvanını öldürüyorsa ceza gelir, köpek nereye gider bilemem. Bunun yanında kümes hayvanı öldüren köpek, etrafın çocuğu için de tehlikeli, başkasının hayvanı için de tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 arkadaşımın köpeği de öyleydi tavuk, hindi, civciv ne varsa öldürdü kümeste. onun dışında insanın önüne yatar göbeğini sevdirir eşşek kadar sibirya kurdu. arkadaşım adamla gitti konuştu. adam bu kadar para istiyorum ayrıca gidip kaybettiklerimi yerine koyacaksın dedi. o da seve seve yaptı. adamın bunu kabul etmeme hakkı da var, dava eder büyük ihtimal o köpeği uyuturlar. arkadaşımın köpeği de 1 ay sonra kaçırıldı zaten. bir daha bulunmadı aylarca ilan milan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bık bık uyuz etmişlerdir köpeği. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 tavuk sahipleri açısından çok üzücü bir vukuat olmuş. komşun adına çok üzüldüm açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 akil adamlardan bir heyet oluşturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sahip çıksaydın keşke köpeğe sokağa salmayıp. ne güzel hayvan bakıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bizde de tavuk ve köpek beraber yaşıyor ama çok sıkıntılı bir durum yani köpek içgüdüselmi bilyorum arada 1-2 tanesini götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 öldürüp bırakıyor, yemiyor hayvanları.kedilerle çok içli dışlı oyun oynuyor devamlı.tavukları da öyle görüyor oyun oynarken öldürüyor muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Tavukla oyun oynamıyor köpekler direk yakalayıp ufak bi kafa sallama ve yattara. İçgüdüsel olarak av hayvanı olduğu için içinden geleni yapıyor bi suçu yok köpeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aynen objective olarak görüyor direk onları asdasdas. iç güdüsel tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bizim başımıza geldi böyle bir olay, bir kere eve ağızında bir piliçle geldi köy yerinde oluyor bu ama piliç canlı oldürmemiş sahibi geldi verdik. Aradan bir kaç gün geçti başka bir köylü geldi güya 38 tavuğu kayıpmış bizim köpek çalmış hepsini, bizde böyle birşey yapmıcağını biliyoruz daha öncede hiç öldürdüğüne şahit olmadık. Adam bizden parasını istedi ispatla dedik vermedik daha sonra jandarmaya gitmiş ama jandarma bize gelip birşey demedi. Arada 1-2 ay geçince telefon geldi adam ceza davası açamamış tazminat davası açmış onun içinde davanın olduğu yere bile gitmene gerek yokmuş uzaktan ifade verincede kabul oluyormuş. Tabi bizim durum biraz daha iftira ortada kesin birşey yok, bariz adamın fırsatçılığı kendisi 38 tavuğu olduğunu bile ispatlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 oha 38 ne lan insan 3-4 felan der inandırıcılığı olur gerçi köpek kangal falansa bi seferde 3-4 götürür heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 olayın parasında değilim açıkcası.tazminat davası açsın dert değil, köpeğe bişey olmasından korkuyorum ben.hayvanın başı benim sorumsuzluğumdan yanmasın.5 6 ay oldu sokaktan aldım, kurtarmaya çalışırken başına iş açmış olmayım. avukat arkadaşımla konuştum, bu tür olaylar mala zarar sayılıyormuş.yapamazlar köpeğe bişey dediler ama insan korkuyor.diğer kötü yanı da 20 30 senelik komşularla aramız bozulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Abi adam o anda kümesinde yakalıyıp vurusa köpeğini rushatlı tabancasıyla gg. Onun dışında gelip zorla kopeğini alıp uyutmazlar anca adamın zararını karşılarsın. Oda zararı neyse onu verir tazminat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Tabi bu arada adamın tavuklarıyla manevi bir ilişkisi varsa üzücü bir durum, rahmetli anneannem severdi tavuklarını kucağına alıp herkezden kaçarlardı ondan kaçmazlardı. Tabi rahmetli bu durumu lehine çevirip arada bir iki tanesini kesip yedirirdi bize. Abi o eski tavukların lezzeti yok yanlız şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 biz evin içinde beslerdik tavuk.bahçeden bir tanesi çalındığında anneannem evin içine alıştırmıştı.ben de üzülüyorum adamın haline.o saatte nasıl girdi kümese aklım almıyor.eff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 zipzip said: olayın parasında değilim açıkcası.tazminat davası açsın dert değil, köpeğe bişey olmasından korkuyorum ben.hayvanın başı benim sorumsuzluğumdan yanmasın.5 6 ay oldu sokaktan aldım, kurtarmaya çalışırken başına iş açmış olmayım. avukat arkadaşımla konuştum, bu tür olaylar mala zarar sayılıyormuş.yapamazlar köpeğe bişey dediler ama insan korkuyor.diğer kötü yanı da 20 30 senelik komşularla aramız bozulacak. köpeği sokağa salıyorsan ve adamda niyeti bozduysa o köpeğe her türlü zarar verir. bence cidden o köpeğe sen başka ev bul veya salmayı bırak. bahçede falansa da eti zehirler atar bahçeye kontrol etmen imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar