Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir İstifa Daha, Square Enix CEO, Yoichi Wada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cidden gec kaldi, resmen tomb raider satis sonuclarini beklemis quit cakmadan

Donemine bakinca gelmis gecmis en populer ve coksatan japon oyun markalarindan biri olmayai basarmis final fantasyi yerin dibine batirmayi becerebilen bir ceo goruyoruz, 20 senelik oyunlarin ios portlarini "ama biz squareiz" diyip 30 dolardan kakalamaya kasmasi, f2p diye taktim ettigi oyunda "jeton at oyna veya atma kaybet 2 gun bekle" mantiginida oturtmayi basaran bir arkadas

Darisi kotickin basina diycemde direk yalan o, ortadoguda baris filan daha gercekci hayaller hep
Mesaj tarihi:
bu karar ondan mı çıktı bilmiyorum ama

http://www.gamasutra.com/view/news/189271/Sony_kills_concept_approval_makes_moves_to_get_indies_onto_PS4.php

hayvan gibi indie gelicek vita ve ps4e
Mesaj tarihi:
Dünyanın en kötü FF oyununu çıkartıp birde yüzsüz gibi aynı oyuna iki tane devam oyunu çıkarttı adamlar. Biri gidip adamı vurmadan önce istifa etmesi isabetli olmuş.
Mesaj tarihi:
TeemoMid said:

Off FF canım çekti yine
FF VII ve FF IX pc de nasil oynuyoruz? yada ps1 satan varmı :D

FF7 yi steam cakması seylerı ıle yendıen cıkardılar PC ıcın, en son 20 dolara satıolardı onuda lol
Mesaj tarihi:
o işte mobil aygıtların bataklığı, platform ciddiye alınmadığı için, çoğunluğu shovelware olduğu için herşey 3-5$ ama o paraya kurtarmıyor ciddi oyunlar.
Mesaj tarihi:
ff'yi sevemedim gitti ya.

lightning ve cloud hariç. bi de son oyunlardaki şu bandanalı tip.

ortam güzel de, tarzı hiç bana göre değilmiş. çok umutluydum halbuki.
Mesaj tarihi:
Sam EA'in AAA portlarını bile 1 dolara alabiliyorsun. EA yani. Çoğunluk shovelware olduğundan değil pazarın genişliğinden fiyatlar öyle. Belki bahsettiğiniz oyunu 18 değil de 10 dolardan koysalar patlardı. Misal Baldur's 10 dolar mobilde.
  • Yeni Oluştur...