Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 105 milyon USD zarar sonucu gg. http://www.hd.square-enix.com/eng/news/pdf/20130326_02en.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 geç bile aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Cidden gec kaldi, resmen tomb raider satis sonuclarini beklemis quit cakmadan Donemine bakinca gelmis gecmis en populer ve coksatan japon oyun markalarindan biri olmayai basarmis final fantasyi yerin dibine batirmayi becerebilen bir ceo goruyoruz, 20 senelik oyunlarin ios portlarini "ama biz squareiz" diyip 30 dolardan kakalamaya kasmasi, f2p diye taktim ettigi oyunda "jeton at oyna veya atma kaybet 2 gun bekle" mantiginida oturtmayi basaran bir arkadas Darisi kotickin basina diycemde direk yalan o, ortadoguda baris filan daha gercekci hayaller hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 About damn time cok guzel bir haber bu,sirada iwata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kotick'in gitmesi için cod'un 100 binden az satması, wow'un bir ay içinde 8-9 milyon kullanıcı kaybetmesi lazım heralde. ama yine de darısı kotick'in başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 belki başına kötü bir kaza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 malesef Kotickin gitmesi icin olaganustu hal olmasi gerekiyor..Hobi olarak acti/blizz disinda Coca Cola Direktoru idi en son biraktigimda. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 square enixle birleştiğinden beri çöp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ya gerçekten bu kotick'in hayat hikayesini çok merak ediyorum. var mı türkçe bir kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu karar ondan mı çıktı bilmiyorum ama http://www.gamasutra.com/view/news/189271/Sony_kills_concept_approval_makes_moves_to_get_indies_onto_PS4.php hayvan gibi indie gelicek vita ve ps4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Dünyanın en kötü FF oyununu çıkartıp birde yüzsüz gibi aynı oyuna iki tane devam oyunu çıkarttı adamlar. Biri gidip adamı vurmadan önce istifa etmesi isabetli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Off FF canım çekti yine FF VII ve FF IX pc de nasil oynuyoruz? yada ps1 satan varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 emulatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ps1 oyunları psp'de de oynanıyordu emulatörle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 TeemoMid said: Off FF canım çekti yine FF VII ve FF IX pc de nasil oynuyoruz? yada ps1 satan varmı :D FF7 yi steam cakması seylerı ıle yendıen cıkardılar PC ıcın, en son 20 dolara satıolardı onuda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 köşeegen enikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 android oyunları düşsün bari fiyatı ya 18 dollara telefonda oyunmu olur çılgın ceo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 o işte mobil aygıtların bataklığı, platform ciddiye alınmadığı için, çoğunluğu shovelware olduğu için herşey 3-5$ ama o paraya kurtarmıyor ciddi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 İşte ben de hangileri shovelware değil kaliteli oyun konuşalım diye bölüm açılsın istedim, ama talep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mobil cihazlarda niye konusamiyoruz bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ff'yi sevemedim gitti ya. lightning ve cloud hariç. bi de son oyunlardaki şu bandanalı tip. ortam güzel de, tarzı hiç bana göre değilmiş. çok umutluydum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sam EA'in AAA portlarını bile 1 dolara alabiliyorsun. EA yani. Çoğunluk shovelware olduğundan değil pazarın genişliğinden fiyatlar öyle. Belki bahsettiğiniz oyunu 18 değil de 10 dolardan koysalar patlardı. Misal Baldur's 10 dolar mobilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 FF çok efsane bir oyun ya, bir çok insan VII fanı ama ben en çok IX den keyif almıştım. Hatta çok nostalji oldum ps1 satan bulabilir miyim ki ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 firmware yüklü psp bul daha iyi. ben bi ara psx oyunlarını oynuyordum baya doğru düzgün oyun olmadığı için eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bi bakiyim forumların 2. ellerine v.s ayrıca bu psp yi monitore bağlıyabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar