Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Orası öyle de daha düşermi emin olamıyorum 30$ 'da seyretti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Çıktığındvar ayet 20 doların hakkını verecektir ama daha temiz 1.5 senesi vat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 2.98$dan fazlasını vermem. şu oyun hypelanmasaydı desurada falan indiepackte kalıp 3$ isteselerdi niye 3 istiyorlar demezdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 adamları multi milyoner yaptınız 30 bucks bayıldınız. kadro da iki kişiydi. hep bi ajitasyon ulan sormazlar mı bok gibi gelir elde ettiniz takımı niye genişletmiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Oyun çok iyi bu arada. 10$ <3 Humble Bundle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 10'a aldım iyi oldu. Korsanından 10 dolar ederinden fazla oynamışımdır zaten. Satmaya devam etsinler de gelsin updateler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sacma bi olay var 30 tane cook 2 tane devasa kitchenli canteenim var 180 kişiyi besleyemiyorum yemekler duruyor yeterlide var millet yemiyo en sonunda 6 inci riotta felan fail oldum ne sacma bisi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 gurme mahkumlar demek, kötüyse yemiyo hiç :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 high variety yapsamda yemiyolar ayrıca abi adam hapiste birini olduruyo ceza almıyo ne sacma iş lan bu 2 saat solitary cezası adam oldurmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 o seni ilgilendirmez abi, o yarginin problemi, sen ceza evini ypa gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 oyun alpha daha geyiği yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 güzele benziyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 1.5 yıl öncede güzel oyuna benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 aquila said: o seni ilgilendirmez abi, o yarginin problemi, sen ceza evini ypa gec. o kadar idam odası yaptım kimsey, olduremedim ne anadım meh food olayı cok sıkıcı 20 tane suclu yardımcı 30 tane cook 180 kişiyi besleyemiyor yemekler kayboluyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Google bak. Çözüm bulursun muhtemelen, bulamazsan da alpha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 abi böcekler var. onlar yiyor. fareler filan. ilaçlattın mı hapisaneyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 2 tane canteen yaptım orda eşit dagılmadıgından oldugundan supheleniyorum birde sanırsam solitarydeki adamlar yemek yiyemiyor o sebeple butun hapishaneyi besleyemiyorsun ama bu durumun mutsuzluk yaratması sacma lan solitarynin butun mantıgı zaten adamların yemek yememesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bone nasıl gaddar bir şey çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 BonePART said: sacma bi olay var 30 tane cook 2 tane devasa kitchenli canteenim var 180 kişiyi besleyemiyorum yemekler duruyor yeterlide var millet yemiyo en sonunda 6 inci riotta felan fail oldum ne sacma bisi bu ya Aç kalanlar kim onları izle. Eğer yemekhanede durup da aç kalıyorsa yemek servisi yaptığın masaların veya o masalara koymak için yemek yapılan ocakların, lavaboların kısıtlı demek. Yeterli servis tepsisi yoksa şefler servis masasında yer açılana kadar yemek yapmıyorlar sanırım. Aç insanlar nerede, solitary'de ceza mı çekiyorlar? Servis tepsisi bittiğinden yemekhanede aç mı duruyorlar? Yemekhaneleri belli bir güvenlik derecesine göre sınıflandırdın da başka güvenlik derecesinden mahkumlar giremeyip aç mı kalıyor? Aynı şekilde yemekhanene giden yolu aşmalarını önleyen bir güvenlik sistemin mi var? Bir sorun varsa sorunu yaşayanların gün boyunca neler yaptığını izlemen önemli. Benim daha yeni sattığım 200 kişilik bir hapishanem vardı. High security farklı bölümde yaşıyordu. Yemekhanede servis tepsisi az olduğundan bir kısmının yemek yiyemediğini gördüm. Çok servis tepsisi ekleyecek yerim yoktu. Ekleyebildiğimi ekledim, ocak da ekledim sonra yemek saatini iki saate çıkardım. Free time'dan yedim. İki saatte eksik olan servisler yerine yeni yemek yapabildiler. Bu kadar kalabalık bir hapishanede solitarydeki 3-5 adam yüzünden olay çıkmaz. Başka bir yöntem de her güvenlik seviyesi için farklı saatlerde yemek yeme düzenlemesi yapabilirsin. Çok sayıda yemekhanen varsa bütün ocaklara yetecek kadar cook'un olsun, ayrıca mahkumları da çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 farklı securitylere farklı timetavle nasıl veriliyo onu cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bingildak said: bone nasıl gaddar bir şey çıktı ya celller le solitarylerin dizaynı aynıydı bende bed toilet bookcase baktım solitaryde yeterince dert cekmiyolar solitaryleri ayırdım bos oda yaptım gebersinner diye bi adamıda test amaclı 500 saat solitarye kapattım hala olmedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 BonePART said: farklı securitylere farklı timetavle nasıl veriliyo onu cozemedim Sağ altta reports'a gel. Orada regime sekmesine git. Orada ayarlıyorsun. Low, Normal ve High security için 3 farklı program yapabilirsin. Bir de şeyi unutma. Regime'de planladığın şeyler verdiğin eğitimlerin saatleriyle çakışabilir. Çalışma ve eğitim(ve belki visitation) saatlerini göz önüne alarak program oluştur. Unutmadan hapishanende iki farklı security derecesi olmadan çıkmıyor o seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 red bu arada tepsi nasıl alınıyo ki otomatik değil mi o birde yemek saati ne kadar yaptın gunde kac kez kacar saat benim program 8 saat uyku 2 saat shower 2 saat yemek 2 saat yard 6 saat work 2 saat yemek 2 saat free time gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 abi 150 prisonerla her tipten adam vardı da ala ala ben gormedim ikonu demek ben ayarlıyodum hepsine birden işliyodu regimede yaptıgım değişiklikler tek tek ayarlamak varsa herkesin saatlerini farklı yaparım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar