Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 kzpmaza said: aynen oynuyorum şu an yangınlı yerdeyim. escape olan nerde bulamadım Ekstralar altında olabilir mi? Presentasyonda oradan açtılar. Ben daha denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 An ex-California state prisoner reviews Prison Architect http://venturebeat.com/2015/10/06/we-ask-an-ex-california-state-prisoner-to-play-prison-architect/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 çok iyimiş yazı.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Escape modu çok zor ya, millet ne hapishaneler yapmış, ben daha b hücresini yapamıyorum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 cidden kötüsün sen bu oyunda ama seni izlemeye de bu oyunla başladım ne yalan söyliyim.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 abi kızdırmayın zipzip'i yayında bir ''paticik'' demesine bakar bütün ergenlerin buraya doluşması.. adamın 200k ergeni var en az. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 kzpmaza said: cidden kötüsün sen bu oyunda ama seni izlemeye de bu oyunla başladım ne yalan söyliyim.sdfsd Her oyunda kötüyüm ki ben. Kediler sağolsun bu kadar abone sfda AYrıca evet, bi kaç kere neredeyse ağzımdan kaçıracaktım paticik diye, duysalar of yani asgşksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 1'den fazla kitchen yapmak mümkün olmuyordu, devasa bir central kitchen dışında çözüm yoktu büyük hapishaneler için. onu düzelttiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 zipzip said: kzpmaza said: cidden kötüsün sen bu oyunda ama seni izlemeye de bu oyunla başladım ne yalan söyliyim.sdfsd Her oyunda kötüyüm ki ben. Kediler sağolsun bu kadar abone sfda AYrıca evet, bi kaç kere neredeyse ağzımdan kaçıracaktım paticik diye, duysalar of yani asgşksda zipzip kanalın ne? izleyelim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Sufi said: 1'den fazla kitchen yapmak mümkün olmuyordu, devasa bir central kitchen dışında çözüm yoktu büyük hapishaneler için. onu düzelttiler mi? mümkün diye biliyorum hatta sadece belirli blok için bile ayırabiliyorsun mutfakları diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Lojistik tabı var artık. Hangi hizmet binasının nereye hizmet vereceğini seçebiliyorsun. Örneğin istediğin mutfağın istediğin yemekhanelere hizmet vermesi ayarlanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yok, mesele o lojistic olayının ötesindeydi. şu boyuta gitrene kadar oynayıp da logistics tabını çözmemek pek mümkün değil zaten :D http://i.imgur.com/kOJzM5L.jpg sorun mutfaktan dağıtım yapmak değil, mutfak staff'ının tahsisinin olmamasıydı. 2 tane mutfak yapınca mutfağın birinin tamamen işlevsiz olması gibi bi sorun vardı. tüm aşçılar ilk mutfakta devam ediyordu, yeni aldığım aşçılar da ilk mutfağa gidiyorlardı. merak ettiğim bunun fixlenip fixlenmediği. yabancı forumlara falan da baktım da yeni bir konu göremedim bunu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Hea ne bileyim yetemeyeceğinden ziyade belki en son lojistik tabı gelmeden önce oynamışsındır diye düşünmüştüm. Ben yakın zamanda büyük hapishane kurmadım. Bu ara çok iş güç birikti. İşleri biraz yoluna koyduktan sonra denerim. O zamana kadar olay açıklığa kavuşmamışsa raporlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ben o sorunu genelde mahkum çalıştırarak çözüyorum. Tabi o zamanlar bu kadar isyankar değillerdi mahkumlar. Low olanları buralara atabilirsin. Yemek saatinden 2-3saat öncesinden çalıştırmaya başla ama muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ilk yaptıgın mutfak mahkumlara yetiyorsa ikinci mutfak çalışmıyor diye biliyorum ben. baya oldu oynamayalı benim de ama release olunca gaza geldim başlıcam yine bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 diğer sorunlar olmasa bile mutfağın birinden malzeme alıp dğer mutfakta pişirme gibi saçma durumlar falan da vardı. aşçılar 2 mutfak arasında git gel yaparken yemek saati gelip geçiveriyordu. o yüzden bütün planı değiştirip en ortaya büyük bir mutfak yapmak zorunda kalmıştım. aşçılara da aynen guardlara yaptığımız ayarlamalar gibi bir çalışma alanı ayarlaması konması lazım. oynadığım dönemde steam veya gamebanshee forumnlarında bununla ilgili birşeyler konuşuluyordu da o eski konuları da bulamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Oyun harika... Oyun kapsamlı... Oyun karışık... Ne yaparsam yapayım ortalık mezbaha, her toplu aramada bir tümeni donatacak malzeme vs. çıkıyor ortaya. 2017'nin ikinci yarısına düzgün işleyen bir yapı ortaya koyabileceğime inanıyorum. Edit: Bir sorum var, yahu bu ziyaretçiler hapishanenin içinden geçip görüşme odasına gidiyor. Oysaki onlar için haritanın aşağısından bir yol yapmıştım (Onlar tahminen en kısa yolu seçiyor?) Yol üzerine Staff Only alan koymam da bir işe yaramadı. Ne yapmak lazım bu ziyaretçileri gütmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 çitle zorunlu ilerleyecekleri bir yol yapmaktan başka çare yok. ya da yerleşimini ona göre ayarlıycaksın, hapishane içine çok girmek durumunda kalmayacak ziyaretçiler. ziyaretçilerin yürüyecekleri yolun üzerine metal detectorler ve köpekler koymakta fayda var. smugglingin en önemli kaynaklarından biri ziyaretçiler. bir diğeri de mutfak personeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 zipzip said: kzpmaza said: cidden kötüsün sen bu oyunda ama seni izlemeye de bu oyunla başladım ne yalan söyliyim.sdfsd Her oyunda kötüyüm ki ben. Kediler sağolsun bu kadar abone sfda AYrıca evet, bi kaç kere neredeyse ağzımdan kaçıracaktım paticik diye, duysalar of yani asgşksda şu yeni haliyle tekrar başlasana prison architect'e ya. diğer çektiğin oyunlar ilgimi çekmiyo hiç.sdf edit: baktım da şimdi escape çekmişsin bi tane o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 benim hapishane iyice kolombiya hapishanelerine döndü,hepsinde bi matkap,çekiç,bıçak var,kafalarına göre dolanıyolar ama bulaşmassan problem çıkaran olmuyor. bikaç tane sıkça guardlarıma veya diğer mahkumlara dalan piskopatı diğer mahkumlarla aynı anda aynı ortamda olmıyacak şekilde ayarlayınca onlarda pasifize oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 olur mu abi öyle shakedown yap, gerekirse öldür hepsini yak hapishaneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 shakedown yapınca kesin ya benden yada mahkumlardan ölen çıkıyor ya.satıcam hapishaneyi yenisini yapıcam ölü çıkarsa fiyat düşücek diye ellemedim bi süredir.bide 10 tane guardım var 100 ün üstünde mahkum var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 hapishanedeki herkesi öldürdüm küçüktü zaten.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Sufi said: diğer sorunlar olmasa bile mutfağın birinden malzeme alıp dğer mutfakta pişirme gibi saçma durumlar falan da vardı. aşçılar 2 mutfak arasında git gel yaparken yemek saati gelip geçiveriyordu. o yüzden bütün planı değiştirip en ortaya büyük bir mutfak yapmak zorunda kalmıştım. aşçılara da aynen guardlara yaptığımız ayarlamalar gibi bir çalışma alanı ayarlaması konması lazım. oynadığım dönemde steam veya gamebanshee forumnlarında bununla ilgili birşeyler konuşuluyordu da o eski konuları da bulamadım şimdi. Bugün biraz oynadım. Yolun iki tarafına birer mutfak yaptım. Aşçılar anladığım kadarıyla(tam emin değilim) mutfaktaki ocak sayısına göre iki mutfağa dağıldı. Bir tarafta bir tane fazla ocak var diye o tarafa fazladan aşçı gitti. Oyun boyunca birinden diğerine gidip gelen olmadı. Lojistikten özellikle ayarlamadığım halde sadece bitişiklerindeki kantine servis verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Orayada assign olsa keşke ama oyun çok hoş ya. Birde yere düşen eşyayı nasıl aldırıyoruz? ilk denemelerimde mahkumun teki guard ı yere serdi anahtarı aldı kapıyı açtı kaçtı ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar