aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Liebe said: aktiftablet said: Liebe said: regime sekmesinde günlük tek öğüne düşürüp en dandik yemeği vereceksin. sonra da 2 gün boyunca high quality- high variation yapıp 3 öğün vereceksin. dikkatli oku :p 2 tane seçenek var. low-none yaptım denedim, low-low yaptım denedim. Olmadı, en son high-high denedim, hepsi 3 günden fazla durdu. Ama görev accomplish olmuyo :) low-low yaptıktan sonra regimede eat i günde 1 kereye düşürüceksin olacak o zman :) şimdi anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Günde 3 kere high veriaty ve high quantity meal aşçıların canına okudu :) yetiştiremiyo garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 mahkumlarıda calıstırın yemek yapımında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 NolaxThensbane said: mahkumlarıda calıstırın yemek yapımında Kalifiye mahkum yok, o işi de çözemedim. Ama aşçıları zum yapıp izlemek çok zevkli. Şapşikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Eğitim tabında mutfak eğitimi var. Mutfağının staff only olmadığına emin olup onu açarsan kalifiye çıkarlar. Mutfak eğitimi ağır değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aa yeni updatede gelmiş demekki önceden workshop dışında her işte çalıştırabiliyordun elemanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Hemen kalifiye oluyolar ya bende 4 tane falan var calistiriyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 NolaxThensbane said: mahkumlarıda calıstırın yemek yapımında eger mutfaga mahkum sokarsaniz delivery notkasina bir tane sabit kopekli guard koyun. gelen malzemeleri koklasin. yoksa mutfaktan drug vs dagiliyor butun hapishaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Eğitim açınca all rooms are booked yazıyo ama sınıf hep boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 O pis bi bug ya. Bug da değil de, saatleri ayarlaman lazım, yeterli saat var mı ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Vereceğin eğitimin textine bak. Sana eğitimin nerede kim tarafından verileceğini söyler. Mutfak eğitimi mutfakta aşçılar tarafından veriliyor. Eğer buna all rooms booked demişse İki tane mutfak eğitimi açmışsındır bir tane mutfağın olduğu için aynı saatte eğitim yapılamıyordur. İkinci eğitimi başka saate kaydırırsın. Tek eğitim açmışsındır ama mahkumların mutfağa erişimi yoktur(mutfaklar staff only olabilir). Mümkün mü bilmiyorum ama ders saatinde kilitli de olabilirler belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 oyun da tek bir bug bile denk gelmedi şu ana kadar bana. ne biçim alpha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 All Rooms booked bug değil, atıyorum carpentry 3 saatlik bir eğitim sen regimede arka arkaya 3 saat work koymazsan o hatayı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ya oyunda export dışında para çevirmek cok zor galiba? şikayetim yok böyle olsun canımız cıksın da napmak lazım para kazanmak icin? carpentry kursunu verip export mu yapmak lazım? o da çok uzun sürüyor anasını satayım. Ağaç satışı falan kurtarmıyor. sürekli 3k - 5k arası gelirim 70 low sec prisonerlarla. komple mid sec prisoner'a geçsem bu sefer de guard yetiştiremeyeceğim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Carpentry kursunu tamamlayınca plaka kereste falan yapıyorlar. İleri düzey kursu tamamlayan keresteden yatak yapıyor. En iyi gelir kapısı bunları satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 valla abiler zaman geçtikçe forestry nizi geliştirin. hepsini bir anda açmayın ama. ufak ufak açın. 5x5 yapabiliyosunuz minimum. her gün bi 5x5 yapın. geliştirin. yatakla uğraşmakta sıkıntı. millet workshop kursunu alıyo carpentry yi almıyo 3 tane yatakçı çıkıyo tonla wood çıkıyo onları satamıyosun bekliyosun falan eziyet. o yüzden ben carpentry olayını kaldırdım direk yaptıkları woodları okutuyorum en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kzpmaza said: oyun da tek bir bug bile denk gelmedi şu ana kadar bana. ne biçim alpha bu oyunda aslında bug dan ziyade işleyiş zaafiyetleri var. en yakınındaki adamın bir jobu yapma olayı yok. job orderda hangisi sırada ise onu yapıyolar ve bu baya sıkıntı cıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bak gene hype yapıyonuz neden almadım diye üzülüyorum yapmayın böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Redeagle said: Vereceğin eğitimin textine bak. Sana eğitimin nerede kim tarafından verileceğini söyler. Mutfak eğitimi mutfakta aşçılar tarafından veriliyor. Eğer buna all rooms booked demişse İki tane mutfak eğitimi açmışsındır bir tane mutfağın olduğu için aynı saatte eğitim yapılamıyordur. İkinci eğitimi başka saate kaydırırsın. Tek eğitim açmışsındır ama mahkumların mutfağa erişimi yoktur(mutfaklar staff only olabilir). Mümkün mü bilmiyorum ama ders saatinde kilitli de olabilirler belki? eğitim zamanını nasıl ayarlıyoruz? Regime'de eğitim diye biş yok, work var, o arada mı alıyolar eğitimi? Bir de mutfak eğitimi isteyen de sadece 1 kişi var, herkes alkol uyuşturucu terapisi istiyo, kafayı bulma peşindeler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sağ alttaki reports tabı altında programs sekmesine gideceksin. O sayfanın altında edit schedule var. Sana takvim gibi bir ekran açacak. Burada yerleşik olan programları farklı yerlere koyabiliyorsun. Dikkat etmen gereken en önemli mevzu eğitim programlarının sadece work saatlerine koyulabilir olması. Adamların çalışma saati yoksa eğitim de göremezler. Hapishanedeki silahlı guard sayısı gibi suppression yaratan elementler eğitim programlarına başvuran sayısını düşürüyor. Eğer sağlıklı bir ortam yaratmak istiyorsan genelde silahlı guardları falan mahkumlarla iç içe koymaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Namessar said: NolaxThensbane said: mahkumlarıda calıstırın yemek yapımında eger mutfaga mahkum sokarsaniz delivery notkasina bir tane sabit kopekli guard koyun. gelen malzemeleri koklasin. yoksa mutfaktan drug vs dagiliyor butun hapishaneye. Bir tane köpekli guardıda, ziyareti odası kapısına yerleştirin ziyaretçilerde sigara ve uyusturucu sokuyor mahkuma veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi ben anlamıyorum sigara niye yasak lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Lüks madde. Hapishanede karaborsa yaparlar exchange eşyası olarak kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi paylaşın hapishanelerinizi de görelim neler yapmışsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 NE WARDENLARA GEBEYMİŞ GÜZEL PATİCİĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar