Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Architect

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

aktiftablet said:

Liebe said:

regime sekmesinde günlük tek öğüne düşürüp en dandik yemeği vereceksin. sonra da 2 gün boyunca high quality- high variation yapıp 3 öğün vereceksin. dikkatli oku :p

2 tane seçenek var. low-none yaptım denedim, low-low yaptım denedim. Olmadı, en son high-high denedim, hepsi 3 günden fazla durdu. Ama görev accomplish olmuyo :)

low-low yaptıktan sonra regimede eat i günde 1 kereye düşürüceksin olacak o zman :)

şimdi anladım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Vereceğin eğitimin textine bak. Sana eğitimin nerede kim tarafından verileceğini söyler. Mutfak eğitimi mutfakta aşçılar tarafından veriliyor. Eğer buna all rooms booked demişse
İki tane mutfak eğitimi açmışsındır bir tane mutfağın olduğu için aynı saatte eğitim yapılamıyordur. İkinci eğitimi başka saate kaydırırsın.

Tek eğitim açmışsındır ama mahkumların mutfağa erişimi yoktur(mutfaklar staff only olabilir). Mümkün mü bilmiyorum ama ders saatinde kilitli de olabilirler belki?
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyunda export dışında para çevirmek cok zor galiba? şikayetim yok böyle olsun canımız cıksın da napmak lazım para kazanmak icin? carpentry kursunu verip export mu yapmak lazım? o da çok uzun sürüyor anasını satayım. Ağaç satışı falan kurtarmıyor. sürekli 3k - 5k arası gelirim 70 low sec prisonerlarla.

komple mid sec prisoner'a geçsem bu sefer de guard yetiştiremeyeceğim gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla abiler zaman geçtikçe forestry nizi geliştirin. hepsini bir anda açmayın ama. ufak ufak açın. 5x5 yapabiliyosunuz minimum. her gün bi 5x5 yapın. geliştirin. yatakla uğraşmakta sıkıntı. millet workshop kursunu alıyo carpentry yi almıyo 3 tane yatakçı çıkıyo tonla wood çıkıyo onları satamıyosun bekliyosun falan eziyet. o yüzden ben carpentry olayını kaldırdım direk yaptıkları woodları okutuyorum en temizi.
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

oyun da tek bir bug bile denk gelmedi şu ana kadar bana.

ne biçim alpha bu

oyunda aslında bug dan ziyade işleyiş zaafiyetleri var. en yakınındaki adamın bir jobu yapma olayı yok. job orderda hangisi sırada ise onu yapıyolar ve bu baya sıkıntı cıkarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Vereceğin eğitimin textine bak. Sana eğitimin nerede kim tarafından verileceğini söyler. Mutfak eğitimi mutfakta aşçılar tarafından veriliyor. Eğer buna all rooms booked demişse
İki tane mutfak eğitimi açmışsındır bir tane mutfağın olduğu için aynı saatte eğitim yapılamıyordur. İkinci eğitimi başka saate kaydırırsın.

Tek eğitim açmışsındır ama mahkumların mutfağa erişimi yoktur(mutfaklar staff only olabilir). Mümkün mü bilmiyorum ama ders saatinde kilitli de olabilirler belki?

eğitim zamanını nasıl ayarlıyoruz? Regime'de eğitim diye biş yok, work var, o arada mı alıyolar eğitimi?

Bir de mutfak eğitimi isteyen de sadece 1 kişi var, herkes alkol uyuşturucu terapisi istiyo, kafayı bulma peşindeler :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ alttaki reports tabı altında programs sekmesine gideceksin. O sayfanın altında edit schedule var. Sana takvim gibi bir ekran açacak. Burada yerleşik olan programları farklı yerlere koyabiliyorsun. Dikkat etmen gereken en önemli mevzu eğitim programlarının sadece work saatlerine koyulabilir olması. Adamların çalışma saati yoksa eğitim de göremezler.

Hapishanedeki silahlı guard sayısı gibi suppression yaratan elementler eğitim programlarına başvuran sayısını düşürüyor. Eğer sağlıklı bir ortam yaratmak istiyorsan genelde silahlı guardları falan mahkumlarla iç içe koymaman gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

NolaxThensbane said:

mahkumlarıda calıstırın yemek yapımında

eger mutfaga mahkum sokarsaniz delivery notkasina bir tane sabit kopekli guard koyun. gelen malzemeleri koklasin. yoksa mutfaktan drug vs dagiliyor butun hapishaneye.

Bir tane köpekli guardıda, ziyareti odası kapısına yerleştirin ziyaretçilerde sigara ve uyusturucu sokuyor mahkuma veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...