Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hepsi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 eyw valla yapıştırdım star warsları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 book bundle alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 co-op bundle gelmiş. ben aldım co-op yapmak isteyen olursa mesaj atabilir. https://www.humblebundle.com/weekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 forced haric hepsi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 aynen ya coop bundle diye bu oyunları mı dayamışlar sddfs geçen sene bir coop bundle vardı risk of rainli falan o iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 oyunlar gerçekten bok gibi afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Square Enix bundle var humblebundleda. Görmemiş olamazsınız di mi? Hiç yok da msj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Kayne & Lync de eklenmiş Square Enix Bundle'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Absolution bir dolar için iyi fiyat. User content falan var onda. Thief'i de ortalama azıcık düşük olsa alırdım. Deus Ex falan olduğundan tek thief için para vermek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Humble Bundle'dan soğudum hem pahalıya geliyor hemde steam'den alacağın bundle'ları bozuyorsun 1-2 oyun için. Geçen ay Eidos bundle vardı mesela steam'de, şimdiye kadar çıkmış tüm oyunlarını ve dlc'lerini %85 indirimle verdiler, 350 TL lik bundle 49 TL'ye filan geldi ki bence çok çok iyidi. http://store.steampowered.com/sub/52123/ bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 o son tier in pahalı olması geyiği biraz bozuyor humble ı. Hem ortalama fiyatı sürekli arttırmış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 humble birkaç yıl tüm bundle'ı steam desura keyleri dahil 0.001 cente verdi, ameleler abuselayınca alın size dedi adamlar haklı olarak ben olsam steam keyleri için avarajı zorunlu tutardım ama 1 doalra veriyo yine adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Lara Croft and the Guardian of Light ve Startopia eklendi SE bundle'ına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 https://www.humblebundle.com/?gallery&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=1164addada-Humble_Might_and_Magic_Bundle&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-1164addada-94420157 Oha oha might and magic bundle! Our god is an awesome god! said: Uplay NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 mal ubisoft ne zaman anlayacaksa milletin uplayden veba gibi kaçtığını, uplayi kaldırsa belki rakamlarını bile yükseltebileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 fakirler toplanmış gene indirim başlıklarına haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 tam ıslak rüyalar görmek üzereydim ki uplay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Uplay ne aq. Bundle in icine sicmis resmen. Feci sinirlendim sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Hiç Uplay tecrubem olmadı çok mu kotu? Hani bu şahane bundle ı kaçıracak kadar mı kotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ubisoft'un oyunları zaten uplay steam'de. yani her halükar uplay'ı açıyosun. tek farkı şu pakette steam library'de görünmeyecek oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 şu gog galaxy çıksa da hepsini bir yerde toplayabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Seru said: ubisoft'un oyunları zaten uplay steam'de. yani her halükar uplay'ı açıyosun. tek farkı şu pakette steam library'de görünmeyecek oyunlar. tek bir yerde toplu durması önemli baya ya. zamanında 5 dolara amnesia almıştım adını bile unuttuğum bi yerden. şimdi steam'de yok mesela. sinirliyim o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=eVX3MfQImuM http://www.launchbox-app.com/about şöyle bir program var baya detaylı baya emek var, yüklü bütün oyunları import ediyor librarysine. clientlar arkada açık kalıyor ama aralarında alternate etmene gerek kalmıyor. ama işte keşke bir program olsa bütün librarylerini parse etse direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Might & Magic Bundle gelmiş. https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar