Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 32vs. daha eğlenceli oluyor tabikide ama haritaya ve gamemode'a bakar tamamen. Conquest tarzı değil de objektiflerin gerçekten önemli ve objektiflerde daha dar alanda combat dönen Carrier Assault tarzı bir gamemode koyarlarsa gayet geçerli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konsollarda bile 32 vs 32 oynaniyor bf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 dlc feast olcak gibi bu asd, videolarda gozuken nerdeyse hic bir feature aslinda release halinde yok lol hep sonradan "eklenecek". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 tablonun yenisi http://i.imgur.com/YgOmHX3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Tabloyu yapan da yoğun fanboymuş. Instant Action/Galactic Conquest'in ne olduğunu bile hatırlamıyorum ben şu an. Hava savaşları kara savaşlarıyla yüksek ihtimal aynı anda döneceği için "Space Battles" olmaması avantaj daha çok. AI players zaten lüzumsuz. Standart Battlefield re-skin işte ama hava/kara/infantry dengesi nasıl olacak görecez. Haritalar 20v20'yse ufak olacaklar, ufak haritada hava araçları baygınlık geçirtir hem uçurana hem karada gezene. Gerçi 3D spotting yok, o biraz rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=jXU5k4U8x20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 muazzam gözüküyor ya, muazzam. ben boşalıyorum away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bayılana kadar oynarım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 gene standard battlefield sacmaliklariyla gelecek, ama gozlerimiz kanayana kadar oynicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ya şu 20 vs 20 'den vazgeçsinler bir de yeter ya :( 32 vs. 32 istiyoruz yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ağır scriptli gameplay trailer güzel olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 pre alpha değil mi zaten görüntüler, betası falan başlasın daha güzel şeyler görürüz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=QlErxrZcuZw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=lg_ht2GfQJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ee jedi var lan oyunda? oynanamıcak dımı o oylesıne gostermısler, yoksa lol walker patlatırım ben onlar. neyse baya guzel olmus shut up and take my money jpg buraya. umarım haritalarda uzay gemılerı içi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 belli req ler yerine gelince çıkıyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ai mi yoksa player mı oynuo? 1 tanemı olucak nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Battlefront 2 de de vardı işte hero unitler. Bi playerı seçip ona verio işte kontrolü. O ölünce başkası alıyor filan gibiydi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Suark said: ee jedi var lan oyunda? oynanamıcak dımı o oylesıne gostermısler, yoksa lol walker patlatırım ben onlar. neyse baya guzel olmus shut up and take my money jpg buraya. umarım haritalarda uzay gemılerı içi de olur. vardı bu önceden ? gayet de mantıklı bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 zaten 1 tane jedi var o donem asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yok var başka hayatta kalan jedi'lar purge'den sonra, ama saklanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 aktif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 pasif olanlar kimler peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1plkjmdIky4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bullet drop olmayacak diye tahmin ediyorum, ezmode olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar