Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 cempostaci said: insanlar sam ve axedice kartlarını gördükten sonra, "acaba biriside çıkar benim kartımı yapar mı ?" diye oyun ile ilgili gözüküp konuya mesaj atma peşinde. şunu alıntılasam yeter heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hazır madem kartlar falan yapılıyor ediliyor şunun mtg gibi bi mekaniğe uyarlarsak online kart oyunu yapılabilir. ben yaparım yani. ütmeli oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Pha said: Ahah ilginc biseye benziyo yer varsa beni de koy Artunsan. oha sen yaşıyo musun lan griz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kartlar gidince yorunge disina gidiyor degil mi. bari durum karti yapinda yorunge disindan adam getirebilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mirage said: Puanları (nedanko ve ghost1987 hariç) tamamen rastgele dağıttım. Sonuçta ortalamanın 3-4 arası olması gerekiyor. O yüzden mecbur birilerinin puanı düşük olacak. Rastgele olmasın, biz belirleyelim derseniz doodle gibi bir sistemle oylayarak da belirleyebiliriz np. Puanlar rastgele olmasın diyenler el kaldırsın bakim. =)puanın ne ise yaradıgını tam anlamadım ama full random bence iyi sonra niye buna 3 niye buna 4 muhabbeti cekilmesin(puanım 1 lol) zaten post sayısıyla ilgili madalya varible ı var postla alakalı olmasa olur puan muhabbeti en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Oyunda anladığım kadarı ile kartlar tek seferlik kullanılıp mezara gidiyor. Monster summonlayayım battlefield a,yokedilene kadar vursun karşı tarafa tarzı değil. Bu kartların hepsi saldırı kartı anladığım sanırım, hiç defans yada buff kart yok. Misal topakta millete laf sokayım kartımı yaptırayımcılardan tekini -5 int spell kart yap. Oynandığı ilk tur rakibin atağını -5 düşürsün. Sonra -3 ve -1 ile kartın etkisi bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Yani öyle ortaya açılan yaratık tarzı bir şey yok ama aktif özelliklerle dediğine benzer defans yada buff tarzı şeyler yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bende kart isterim tittle ımda hazır SAMURAY PANDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 evet abi mesela atıyorum dyna oyuna girdiğinde kelden yansıyan ışıktan rahatsız olan herkes -1 dirilik alır nedanko oyuna girdiğinde nedankoya yük olmasın diye herkes dünyayı omuzlarına alır +1 dirayet kazanır bonec oyuna girdiğinde ölüm korkusu yaşadığından herkes +1 vesvese alır bonepart oyundayken butun oyna giren kartlar typo yaptıgından birer puan kaybeder sam oyna girdiğinde herkez colormatik gözlük edindiğinden dynanın bonusu sıfırlanır gibin eahuea tek stat varsa işte bazı kartlar mesela buff gibi oyunda kalıcı olur + - dmg statuı verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Typo olacak. Söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BeIlow said: Bende kart isterim tittle ımda hazır SAMURAY PANDA hayır senin kartın seksi foto koyup 2 ay ortalarda gözükmeme, hepimiz biliyoruz bunu DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 typo olur mesela kart mekaniği olarak cuce bonepart babacum en az 3 tane uykun kart var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Aklıma gelen yeni bir kural: Genel olarak atılan her mesajda %5 typo olma şansı var. Kartta typo olursa kartın kategorisi rastgele değişir. Typo (aktif pasif özellik): Bu kart dahil 2 el boyunca atılan tüm kartlaki typo şansını %X arttırır. BonePART'ta %50. Cüce ve babacum'da %25. ;) Uyar mı buna benzer bir şey? Edik2: Typo'ya immune kartlar da koyariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Kaede said: typo olur mesela kart mekaniği olarak cuce bonepart babacum en az 3 tane uykun kart var diyene bak çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 onu counterlicak GIRAMER NAZİ özelliğide ekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 abi onun yerine işte daha kolay mekanik olarak mesela buff versin kartlar - + olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Suark said: onu counterlicak GIRAMER NAZİ özelliğide ekleriz Yarrr. Typo'lu karta cevap olarak atilinca ek puan verir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gıramernaziyi de typolu yazdık mı tamamdır axedicea vermek lazım mesela kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bone, abicim ne kolormatiği, bilizort fanı kartları oyundan düşüren/aggrolayan filan bir özellik daha mantıklı lol. kartım atletik, karizmatik, çevik, zeki olmasa da forumun %75'ine bonus vurur. (:P) axe da konsolculara filan bonus vurabilir heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kişiye özel değilde, kullanılabilen yetenekler ekleyelim, karşı tarafta counterlayabilsin ama. Mesela suark demagoji kartını kullanır mirage farkeder ve counterlar gibi. WOT yapmak 2 turn alsın felan. sahi nası oynanuıo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 xunn'da dekont.jpg bonusu olsun, sahibine fazladan kart cektirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BonePART said: evet abi mesela atıyorum dyna oyuna girdiğinde kelden yansıyan ışıktan rahatsız olan herkes -1 dirilik alır nedanko oyuna girdiğinde nedankoya yük olmasın diye herkes dünyayı omuzlarına alır +1 dirayet kazanır bonec oyuna girdiğinde ölüm korkusu yaşadığından herkes +1 vesvese alır bonepart oyundayken butun oyna giren kartlar typo yaptıgından birer puan kaybeder sam oyna girdiğinde herkez colormatik gözlük edindiğinden dynanın bonusu sıfırlanır gibin eahuea tek stat varsa işte bazı kartlar mesela buff gibi oyunda kalıcı olur + - dmg statuı verir Ben girince disi agrisin herkesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 çok güçlü o bonus. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben girince de herkesin gotu agrisin o zaman, o ne oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ya ben yapıcaktım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar