Ahahaaha çok iyi ya
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Mists of Pandaria Genel Başlık - 2
- 3 hafta sonra ...
mavishop kargo dahil 80 liraya mist of pandaria Collector's edition satıyor.. kritik stok aklınızda bulunsun almak isteyenler.
wow a başladım tekrardan sdfs. casual takılıcam. ilk günüm çok casual oldu. 80-81 e gelemedim bile. baya az oynadım.
adam gibi aktif bir turk guildi var mi?
cok ta baymayacak bir sey olmasi lazim, anca aksamlari oynayabiliyorum isten sonra.
server & race farketmez transfer falan alirim dert degil.
ustu basi cop 90 rogue var, bir de hala kasmakta oldugum bir hunter, 1-2 gune 90 olur o da.
cok ta baymayacak bir sey olmasi lazim, anca aksamlari oynayabiliyorum isten sonra.
server & race farketmez transfer falan alirim dert degil.
ustu basi cop 90 rogue var, bir de hala kasmakta oldugum bir hunter, 1-2 gune 90 olur o da.
5 ay öncenin haberini yeni gibi koymuşum sonradan fark ettim hehe
Draenor gelsin de açalım hesapları.
Önce çıkış tarihi açıklasınlarda mola verelim çıkana kadar hehe.
Download bitti.. bırakılmaz ara verilir demiştik, 8 ay oldu, varsa şekliniz 3v3 e bekleriz..
kataklizmin bi yerlerinde bir maksimum iki ay oynayıp bırakmıştım, tekrar başlıyoruz 3-5 kişi. çok helecanlı
nerede basliyorsunuz? ben tek takilmaktan usandim :D auchindoun mu neyse iste ordayim :P
auchindoun horde açtırdım bomboş :3 glad kasıcak varsa gelsin arena yaparıx
bende horde sevdigim halde zamaninda beraber oynadigim bi arkadas yuzunden ally'im. horde bombostur genelde auchta evet.
frostmane'de ally bi kaç arkadaş uzun süredir. onların yanına yamanıcaz :D ki benim de eski karakterlerim orda diye hatırlıyorum
bu kadar kisi aslinda bi pati guild olayina falan girmek lazim :D
Twisting Nether horde başladık biz 3 arkadaş. pati dönse ya.
Pati guildi dedin olayın bütün sihri kaçtı :/
ne bileyim ismi onemli degil. burda bir kac oynayan var iste bir araya gelip birseyler yapsak iyi olurdu
Res scroll için hesabın kaç ay kapalı kalması lazım? 3 ay diye biliyordum, ark canlandırma attı, gelmedi hala ! Gelse twist nether da bende bir char açıcam, ama oynarmıyım bilmiyorum, horde oynamayı sevmiyorum zira.
alliance scum
1244 kişi sıra var dedi, 100 kişi kala internet gitti. tekrar 1235 kişi. yerler böyle serverı twisting netherda falan oynanmaz arkadaş.
Öne çıkan mesajlar