GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 pek bir mutluyum paylasmak istedim. sonunda istedigim set itemlar vs tamam. simdi ufak upgradeler kaldı :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/gladric-1742/hero/586318 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 iyi düsmüssün üzerini. tebrikler. darısı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Adamın followerında Thunderfury var lan. Daha ötesi var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 GladricSpirit said: pek bir mutluyum paylasmak istedim. sonunda istedigim set itemlar vs tamam. simdi ufak upgradeler kaldı :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/gladric-1742/hero/586318 Whirlwind mi kullaniyorsun? HotA kullansan daha iyi olmaz mi? TF peynir ekmek gibi dusuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 THUNDERFURYİ SALVAGE ETMEYE ÜŞENİP DİREK VENDORLUYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ya benim şöyle bir sıkıntım var, barbar 70 oldu ama şu anki haliyle torment yapamıyor, yani tankı çok iyi çok rahat tanklıyor ama dps düşük kaldığı için efektif bir şekilde yapamıyor. craft olayını gireyim dedim, mavi item düşmüyor arkadaş oyunda, mavi materyal kıtlığından gear craft edemiyorum. torment altına düşürsem bu sefer legendary droplarını kaybediyorum görünüyor, ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 tantun said: GladricSpirit said: pek bir mutluyum paylasmak istedim. sonunda istedigim set itemlar vs tamam. simdi ufak upgradeler kaldı :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/gladric-1742/hero/586318 Whirlwind mi kullaniyorsun? HotA kullansan daha iyi olmaz mi? TF peynir ekmek gibi dusuyo zaten whirlwind rahat oluyor. leeple topladıgın yaraktıklara guzel ve cok hızlı vuruyor fazla fury harcamıyor. en onemliside leap sonrası sıkısırsan ve agır damage alırsan yaraktıkların arasından cıkabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bingildak said: ya benim şöyle bir sıkıntım var, barbar 70 oldu ama şu anki haliyle torment yapamıyor, yani tankı çok iyi çok rahat tanklıyor ama dps düşük kaldığı için efektif bir şekilde yapamıyor. craft olayını gireyim dedim, mavi item düşmüyor arkadaş oyunda, mavi materyal kıtlığından gear craft edemiyorum. torment altına düşürsem bu sefer legendary droplarını kaybediyorum görünüyor, ne yapmalı? rahat tankliyorum diyorsan rift gruplarina gir, surekli adam arayan oluyor communitylerde. Ama tabi ona gore cekme toplama stun buildi yaparsan daha verimli olur. Armory linkini verseydin daha mantikli tavsiyelerde bulunabilirdik aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi nickin sonuna i koysan süper olmuş tantuni şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Aluriel said: abi lut socks + might of the earth bonusu + cold runelu earthquake OP. çok eğlendim bugünkü son partyde ya asdasfda bunu biraz açsana abisi. dual wield mi var elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 BANA DA Bİ EL ATSANIZA. http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212 ne lazım napayım ben? ne farmlayayım nerede? hiç basmıyo kafam benim ya. millet hmm şunu geliştireyim diyip onun nereden düştüğünü okuyup gidip orayı runlıyo. ben odun geldim odun gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 act1 yüzük farmı için yardımlaşalım. ulubatli#2624 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bingildak said: ya benim şöyle bir sıkıntım var, barbar 70 oldu ama şu anki haliyle torment yapamıyor, yani tankı çok iyi çok rahat tanklıyor ama dps düşük kaldığı için efektif bir şekilde yapamıyor. craft olayını gireyim dedim, mavi item düşmüyor arkadaş oyunda, mavi materyal kıtlığından gear craft edemiyorum. torment altına düşürsem bu sefer legendary droplarını kaybediyorum görünüyor, ne yapmalı? Öncelikle 2 tane güzel one hand silah bulacan soketi yoksa soket açıcan ve koyabildiğin en yüksek seviye emerald koyucan sonra crit damage veren itemları gözeticen tabi mümkünse crit chancete versin. Misal benim elemanların çoğunda sarı crit damage ve chance veren kolye var. Bazı rarelar legendarylerden daha iyi çok takılma ona.Hasarın artacak doğal olarak zorluk seviyesinize artırabilirsin bununla.3 soketli Tyrael's Might çok düşüyor ona da döşe rubyleri. Baya adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 goldbären said: Aluriel said: abi lut socks + might of the earth bonusu + cold runelu earthquake OP. çok eğlendim bugünkü son partyde ya asdasfda bunu biraz açsana abisi. dual wield mi var elinde? tabiki dual wield var abi 2hand ne. lightning ww olayi yalan artik shard bittikten sonra. might of the earth seti 3 parca + act 1 cache yüzük ile full set bonus geliyor. lut socks da 3 kere leap atmana yariyor arka arkaya. her leap earthquake açıyor. passive sayesinde de 150 fury doluyor 3 leap ile. leap cooldown bitene kadar hammer spamliyorum sonra tekrar leap. t4 oynarken yada solo t5 yaparken falan molten fury rune ile kullaniyorum earthquake. ama grupla t5 oynarken cold rune ile daha güzel oluyor, tutuyorsun herşeyi tek bi noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 oha planlara bak build lobisi olmuşsun gz. itemleri düşürsem ben de denicem de düşen kalkan yok ki arkadaş. BEYLER BENİM GEARA DA YORUM YAPIN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 sen kimsin taşımışlar seni geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 amma drop aldım lan gece gece http://eu.battle.net/d3/en/profile/Absolution-2659/hero/883263 dps 780k selfbuff - 30% a yakın fire dmg var tough 5m oldu selfbuffla stone of jordan'dan elite dmg inc'de şahane oldu hızlı t1 den faceroll t2 e geçtim, t3 hızlı bir şekilde yaparım herhalde tanktan patlamazsam nelere odaklanayım gearda şu haliyle? chestim baya patates sanırım ringleri enchantliyim dedim, gem craft'a para yetişmiyor, amma salak sistem yapmışlar sanki oyunda yeterince moneysink yokmuş gibi bir enchantin gemini craft etmek 1m tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 goldbären said: BANA DA Bİ EL ATSANIZA. http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212 ne lazım napayım ben? ne farmlayayım nerede? hiç basmıyo kafam benim ya. millet hmm şunu geliştireyim diyip onun nereden düştüğünü okuyup gidip orayı runlıyo. ben odun geldim odun gidiyorum. şşş azcık bakın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abi neyine bakıcaz. al en basit build sana frenzy-maniac yada bash-punish hammer-smash warcry-invigorate yada impunity battlerage-bloodshed wotb-slaughter yada insanity overpower/stomp/leap/charge/avalanche yada istediğin başka bi skill weaponmaster-rampage-superstition-unforgiving stackle fire dmg ve elite dmg yardır git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ww yalan mı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ww gayet iyi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 lightning ww yalan shard of hate fixinden sonra. fire dmg stacklediysen zaten hammer oyna daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Solo hardcore 2h barbar için build var mı tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Shard+tf kullanıyorsan ww olmuyor pek artık hammer+wep trow kullanılıyor procları daha efektif kullanabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Regalya said: Shard+tf kullanıyorsan ww olmuyor pek artık hammer+wep trow kullanılıyor procları daha efektif kullanabilmek için Fuliminator + TF içinde aynı şeyi mi söylüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar