Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

GladricSpirit said:

pek bir mutluyum paylasmak istedim. sonunda istedigim set itemlar vs tamam. simdi ufak upgradeler kaldı :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/gladric-1742/hero/586318

Whirlwind mi kullaniyorsun? HotA kullansan daha iyi olmaz mi?

TF peynir ekmek gibi dusuyo zaten
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim şöyle bir sıkıntım var, barbar 70 oldu ama şu anki haliyle torment yapamıyor, yani tankı çok iyi çok rahat tanklıyor ama dps düşük kaldığı için efektif bir şekilde yapamıyor. craft olayını gireyim dedim, mavi item düşmüyor arkadaş oyunda, mavi materyal kıtlığından gear craft edemiyorum.

torment altına düşürsem bu sefer legendary droplarını kaybediyorum görünüyor, ne yapmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

tantun said:

GladricSpirit said:

pek bir mutluyum paylasmak istedim. sonunda istedigim set itemlar vs tamam. simdi ufak upgradeler kaldı :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/gladric-1742/hero/586318

Whirlwind mi kullaniyorsun? HotA kullansan daha iyi olmaz mi?

TF peynir ekmek gibi dusuyo zaten

whirlwind rahat oluyor. leeple topladıgın yaraktıklara guzel ve cok hızlı vuruyor fazla fury harcamıyor. en onemliside leap sonrası sıkısırsan ve agır damage alırsan yaraktıkların arasından cıkabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ya benim şöyle bir sıkıntım var, barbar 70 oldu ama şu anki haliyle torment yapamıyor, yani tankı çok iyi çok rahat tanklıyor ama dps düşük kaldığı için efektif bir şekilde yapamıyor. craft olayını gireyim dedim, mavi item düşmüyor arkadaş oyunda, mavi materyal kıtlığından gear craft edemiyorum.

torment altına düşürsem bu sefer legendary droplarını kaybediyorum görünüyor, ne yapmalı?

rahat tankliyorum diyorsan rift gruplarina gir, surekli adam arayan oluyor communitylerde. Ama tabi ona gore cekme toplama stun buildi yaparsan daha verimli olur.

Armory linkini verseydin daha mantikli tavsiyelerde bulunabilirdik aslinda :)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Öncelikle 2 tane güzel one hand silah bulacan soketi yoksa soket açıcan ve koyabildiğin en yüksek seviye emerald koyucan sonra crit damage veren itemları gözeticen tabi mümkünse crit chancete versin. Misal benim elemanların çoğunda sarı crit damage ve chance veren kolye var. Bazı rarelar legendarylerden daha iyi çok takılma ona.Hasarın artacak doğal olarak zorluk seviyesinize artırabilirsin bununla.3 soketli Tyrael's Might çok düşüyor ona da döşe rubyleri. Baya adam olur.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Aluriel said:

abi lut socks + might of the earth bonusu + cold runelu earthquake OP. çok eğlendim bugünkü son partyde ya asdasfda

bunu biraz açsana abisi. dual wield mi var elinde?

tabiki dual wield var abi 2hand ne. lightning ww olayi yalan artik shard bittikten sonra.

might of the earth seti 3 parca + act 1 cache yüzük ile full set bonus geliyor. lut socks da 3 kere leap atmana yariyor arka arkaya. her leap earthquake açıyor. passive sayesinde de 150 fury doluyor 3 leap ile. leap cooldown bitene kadar hammer spamliyorum sonra tekrar leap.

t4 oynarken yada solo t5 yaparken falan molten fury rune ile kullaniyorum earthquake. ama grupla t5 oynarken cold rune ile daha güzel oluyor, tutuyorsun herşeyi tek bi noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

amma drop aldım lan gece gece

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Absolution-2659/hero/883263

dps 780k selfbuff - 30% a yakın fire dmg var
tough 5m oldu selfbuffla

stone of jordan'dan elite dmg inc'de şahane oldu

hızlı t1 den faceroll t2 e geçtim, t3 hızlı bir şekilde yaparım herhalde tanktan patlamazsam

nelere odaklanayım gearda şu haliyle?

chestim baya patates sanırım

ringleri enchantliyim dedim, gem craft'a para yetişmiyor, amma salak sistem yapmışlar sanki oyunda yeterince moneysink yokmuş gibi bir enchantin gemini craft etmek 1m tutuyor
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

BANA DA Bİ EL ATSANIZA.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212

ne lazım napayım ben? ne farmlayayım nerede?

hiç basmıyo kafam benim ya. millet hmm şunu geliştireyim diyip onun nereden düştüğünü okuyup gidip orayı runlıyo. ben odun geldim odun gidiyorum.

şşş azcık bakın ya
Sosyal ağlarda paylaş

abi neyine bakıcaz. al en basit build sana

frenzy-maniac yada bash-punish
hammer-smash
warcry-invigorate yada impunity
battlerage-bloodshed
wotb-slaughter yada insanity
overpower/stomp/leap/charge/avalanche yada istediğin başka bi skill

weaponmaster-rampage-superstition-unforgiving

stackle fire dmg ve elite dmg yardır git
Sosyal ağlarda paylaş