Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 XLegolas said: karaktersiz said: planescape hiç güzel degildi senaaryosu berbatti umarim bu onun gibi olmaz gercekten sene 2013 hala planescapee guzel diyenler var ya allahtan bi daha onun gibi oyun cikarmadilar hmm. ne içtiyseniz bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 güzel değil zaten yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 baya kötüydü öyle oyun mu olur diyalog okumak istesem açar kitap okurum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 karaktersiz said: planescape hiç güzel degildi senaaryosu berbatti umarim bu onun gibi olmaz Bu kadar barizlik de yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 arkadaslar çok akillisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ulu manitu troll'ün bile akıllısını ihsan etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 esprisi saçmalığındaydı sakin olun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Combatlar Turn based olacakmis ve rtwp secenegi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Yazık, nefis bir oyun çöpe gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aksine daha güzel olacak çünkü bunu berabere sayıyoruz ama biz zaten turn-based istiyorduk demişler. ha şöyle. dağdaki çobana oylatmaları saçmalıktı. inxile'a mı parayı verdik yoksa halka mı dağıttık diye sorgular hale gelmiştim. böyle temel ve kritik birşeye community karar verecekse siz niye game designer olduğunuz... oyun mu yapıyorsunuz kendin pişir kendin ye mangalcı mı açtınız emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 fallout2 istemiyorum ben, torment istiyorum. turn based ne alaka yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 allahtan kickstarter'a girmemişim resmen saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Selamisahin said: Combatlar Turn based olacakmis ve rtwp secenegi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 çok dialog istediniz, adamlar da "dialoga vakit ayıran combata da ayırır" dedi böyle yaptı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 haklı taraf kazanmış işte, sevinceğinize çamur atıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 toee kadar bile combat olmaycak zaten oyunda büyük ihtimalle. neyin yaygarası bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Fallout'çular çok sevinmiş. Artık bir fare öldürmek için tüm şehrin turn almasını bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 adamlar sirf ekstra is cikmasin diye turn based yapti, bir planlari programlari oldugundan falan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ben rtwpyi hep daha çok sevdim ama çok da önemli değil böyle oyunlarda. arcane said: dağdaki çobana oylatmaları saçmalıktı. Backer only portalda oylanmadı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bu arada yeni farkettim kickstarter bittiginden bu yana 8 ay gectigini pre-production'in bitmesi gereken yerde hala TB mi RTwP mu olacak belli degilmis demekki ehe, oyunun cikmasinin 2015 kisina kadar yolu var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 axedice said: Ben rtwpyi hep daha çok sevdim ama çok da önemli değil böyle oyunlarda. arcane said: dağdaki çobana oylatmaları saçmalıktı. Backer only portalda oylanmadı mı bu? backer = dağdaki çoban. sam'in oyu ile benimki bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 True dat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma7m4vesnz1rdiecno1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 roadmap falan yok mu, nerdeler ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar