Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Saeros said: biraz wow özentisi gibi duruyor bence pek tutmaz Muhahahahah superdi b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 güzel görünüyor gayet, göstermek için iyi bir mekan seçmişler. wl2 ss'inin doğurduğu tepkilerden ders çıkarmışlar kesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Guzelmis video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 muzikleri yeter ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Kaede said: bi hareketlenme var videodan dolayı herhalde 4.5 görür gibi geliyor bana da Kickstarter'da öğrendiğimiz; genelde son bir kaç gün (özellikle son 24 saat) bayağı bir yoğunluk oluyor. 4 M rahat görür ama 4.5 belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Saeros said: biraz wow özentisi gibi duruyor bence pek tutmaz Saeros said: öff geldi gene fanboylar Kusursuz Sam RP'si. Sam bot zaten, randomize bütün oyun threadlerine bunu ve varyasyonlarını spamliyor her tartışma topiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Hiç Planescape oynamamıştım ama dayadım 25$'ı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 oha amma günah çıkardı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ben de hic PS'yi rogue olarak oynamadim, oynasam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Arcanumun grafikleri daha iyi bundan ya çok geliştirilmesi lazım. WL2 çok iyi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Kojiroh said: Hiç Planescape oynamamıştım ama dayadım 25$'ı dün. 5M'u bulunca parayı alıp kaçıcaklarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bastım 25 $. (tu) Baya para gitti kickstarterlara ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bastık parayı bakalım ne olacak sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bende ps oynamadim oyniycam inat ettim.. yavas yaavs sindirerek. Herseyini kurdum high res mod vs. Gog da anlatilan sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Güçte bi dalgalanma oldu ve geldim... KANUNİ DUR OYNAMA!.. Senin kadar hardcore casual bi adam Torment oynarsa uzay zaman kırılır diye korkuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 max yarım saat oynar boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 oo lafa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 15 dakika veriyorum ben. bu arada zamaninda ona ve esine PST oynatmaya cok kastirmistim. simdi aska gelmesi garip geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 https://twitter.com/BrianFargo/status/319456898548133889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Heh luv u guyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 su twitter mesaji mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 photoşok terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paint o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben de tekrar oynim lan. gerge sormuş rogue nası oluo merak ettim bende. mage oynayıp, hiç güzel kasamayıp son çeyrekte difficulty'yi en aşağı çekip geçebilmiştim, sondakilerden koşup kaçarak fln. biraz tatsız olmuştu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abart pet healer abart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar