Boneslark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 F2P Space-shooter http://www.youtube.com/watch?v=T-lOWGFoMUU ~1,4gb boyutu denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 tatlı duruyor aslında. mmo yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 güzel oyun. içerik ve denge sıkıntısı var biraz. çözerlerse tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 tırt. 15 yıl önce bundan daha iyi combat mekaniğine sahip ve RPG elementleri barındıran persistent worldlü space-simler varken şu teknolojide fazla lüzumsuz olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 uzayda geçen world of warplanes imiş bu, adamlar ui'yına kadar herşeyi kopyalamışlar birebir lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 oynayan var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eğlenceli ya. Eve delisi biri olarak hızlı bol aksiyon özlemişim aynı temada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bende indirdim arada takılmayı hedefliorum. özellikle eve'de tüm wartargetlar stationda pineklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben çok eğlendim de şu an ne content ne de balance olarak hazır değil. biraz geliştirirlerse parasıyla bile oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sana kaç yıl world of tanks ve warplanes anlattım, gittin onun da çakmasını oynadın ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 olm ben scifi adamıyım uçak tank bana gelmez. binicem vipera bakıcam dradise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sonra bana "bf3 oyna ps2 yerine" diyorsun, scifi adamıymış YA BIRAAAGHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 modern savaş da çok severim. özellikle battlefield gibi yeni senaryo yazıyorlarsa. ww2 falan acayip baydı. onu bana anca company of heroes 2 oynatır. neyse bunu da oynamıyorum zaten. sadece denedim ve potansiyel var dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 demın oynadım sevicem bu oyunu galiba atmosfer BAYA iyi. yani savaşın içinde ki o uzay curcunası vs guzel olmus grafikler falan harika uzayda geçen wot tabi, ama güzel yani. mekanikler falan tam istediğimiz türden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hehe bende merak ediyordum iyi oldu denk geldigim bu basliga. Eve'de cok haraket olmadiginda girer minigame tadinda oynar cikarim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 oyundaki moduller falan eve online direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Grafikleri beklediğimden de iyi çıktı. WOT'un zuzaylı versionu. Wot kadar yavaş değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fena değil gibi ben de bakıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 WoT + eve online + süper grafikler + baya fast paced ekşın. electronic warfare ın kullanımı falan çok güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hafta sonu baya oynadım hatta başından kalkamadım, bu oyun kaçırılmaz beyler. kontroller freespace + freelancer ortasında, çok güzel. grafikler zaten muhteşem ana menüsü wot wowp dan arak ama gameplaying alakası yok ikisiylede. oyun çok çok iyi, keşke böle mmo lar olsa. şu anki haliyle, geliştirilmiş online Freespace 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 total'ın review'i izleyince beğenmemiştim, oynayınca baya beğendim soluksuz oynadım. var mı VOLTRAN YAPALIM?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 CALL TO ARMS ÇEKİYORUM PATİCİĞE 2 GB FREE TO PLAY OYNAYALIM. summon Xenocide said: Xaenin said: Mortis said: Grimnax said: imamizer said: esh said: aente said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 gemiyi boyiyim dedim. 7 günlükmüş. f2p nin de şu triplerine uyuz oluyorum. onun harici zaman geçirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 500 saat played time var sorusu olan OM atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar